Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » A hug and a kiss

Locked Up

5 sep 2009 - 18:25

1331

8

466



A hug and a kiss

We zijn bijna terug bij het begin. Ik vind deze persoonlijk ook niet goed maar ik moest schrijven anders verveelde ik me maar.

Dorien PoV;
Na de opdracht ben ik naar de woonkamer gegaan. Daar zit ik nu nog steeds. Als Pete met iemand anders praat, ben ik alleen. Misschien zorg ik daar zelf voor maar ach… Ik ben hier om te winnen, niet om vrienden te maken. Ik ga languit liggen en sluit mijn ogen. Tussen het kleine spleetje door kijk ik naar de andere zetel. Suki, Tom en Nadezh hebben plezier, Nicole en Kelsey ook, Melisande en Drake zeker. Ik zucht en hijs me recht. Met kleine pasjes loop ik naar mijn slaapkamer. Ik laat me op bed vallen en stop mijn hoofd in een kussen. Met moeite houd ik mijn tranen binnen. “Dorien? Wat wil je eten vanavond?”¯ Ik kijk even op. Nicole staat in de deuropening. “Euhm… Maakt niet uit.”¯ komt er schor uit mijn keel. “Gaat het wel?”¯ Ik knik even. Nicole stapt de kamer in en sluit de deur achter zich. “Zeker?”¯ Ze kijkt me met grote ogen aan. Dan barst ik in tranen uit. “Nee, het gaat helemaal niet!”¯ Ik voel Nicoles armen om me heen, haar hand gaat door mijn haar. “Rustig maar.”¯

“Wil je erover praten?”¯ Ik hap even naar adem en ga dan op mijn buik liggen. “Ik mis mijn vader.”¯ Nicoles hand gaat weer door mijn haar. Het voelt wel goed. “Waarom?”¯ Ik voel de tranen opwellen. “God heeft voor alles een reden.”¯ mompelt Nicole en komt naast me liggen. “Ik was pas 3.”¯ Ik huil nu ongegeneerd en onophoudelijk. “Huil maar…”¯ fluistert Nicole en trekt me tegen zich aan. Ik veeg mijn uitgelopen mascara en tranen weg met de rug van mijn hand en kruip dan naar mijn kussen op het hoofdeinde. “Je hoeft je er niet voor te schamen. Mensen vinden je heus leuk als je gewoon jezelf bent.”¯ Nicole knijpt even in mijn schouder en staat dan recht. Vlak voor ze de deur uit gaat, mompel ik nog iets. “Wat?”¯ lacht ze en draait zich om. “Wafels. Ik wil wafels eten.”¯ lach ik. Nicole knikt en glimlacht. “Wafels dus.”¯

Als de geur van wafels in mijn neus dringt, loop ik naar binnen. Met een half potje foundation heb ik mijn rode ogen gecamoufleerd. “Die komt ook nog eens uit haar kamer.”¯ hoor ik Kelsey fluisterend. Het heeft een sissende ondertoon. Mijn maag krimpt ineen. “Kelsey!”¯ sist Nicole. “Neem je het nu al voor haar op?”¯ mompelt Melisande. Ik ga aan tafel zitten. De anderen kijken me even aan en eten dan verder. Nicole schuift het bord wafels naar me toe. “Bedankt.”¯ mompel ik. 4 meisjes kijken me met grote ogen aan. Nicole glimlacht even. Ik prik mijn vork in de bovenste wafel en leg die dan op mijn bord. De bus slagroom rolt mijn richting uit. Hij komt van Pete. Ik denk even het niet droog te houden maar de tranen blijven gelukkig uit. Ik zet 4 toefjes slagroom op mijn wafel en snijdt die dan in stukken. “Smakelijk.”¯ zeg ik en prop dan een stuk in mijn mond. Netjes eten hoeft nu niet meer, het slagroom mag alle kanten uitgaan want er zijn hier douches. Waarom zou ik me volwassener voordoen dan ik ben? Ik ben pas 19. En of ze het nu willen of niet thuis, ik ben nog een kind diep vanbinnen.

Na 3 wafels sta ik recht en ruim de tafel af. Ik blijf mensen verbazen. “Gaat het een beetje nu?”¯ vraagt Nicole, die mee helpt met de afwas. “Ja, geweldig.”¯ mompel ik. Ik pak wat schuim met mijn hand en blaas het in Nicoles gezicht. Ze grinnikt en duwt schuim in mijn gezicht. Het ontaard in een schuimgevecht. Niet alleen tussen Nicole en mij. Blijkbaar vindt iedereen het leuk. Want na een half uur hangt heel de kamer vol schuim en zit ik Pete’s buik terwijl ik hem schuim probeer te laten eten. Ik voel zijn handen om mijn ellebogen. Ruw word ik op de grond geduwd. Ik lach en probeer onder hem vandaan te rollen. Ik krijg een lading schuim in mijn gezicht. Ik proest het uit en blaas dan het schuim weg. “Wacht maar op je wraak.”¯ lach ik en por in zijn maag. “Kom maar op!”¯ lacht Pete. Ik sla mijn armen in het rond en raak zo de wang van Pete. “Sorry!”¯ zeg ik snel. Hij leunt over me heen. “Kusje.”¯ lacht hij en legt zijn vinger op zijn wang. Ik druk er snel een kus op. Een warm gevoel gaat door me heen. Het lukt me om mezelf te bevrijden. Met een paar grote passen verdwijn ik naar mijn kamer. Ik schud de laatste restjes schuim van me af en laat me dan op bed vallen. “Pete.”¯ glipt tussen mijn lippen door.

“Dat is mijn naam?”¯ Ik tuimel van mijn bed. “Pete, euhh…”¯ zeg ik en wrijf over mijn achterhoofd. Pete stapt op me af en trekt me recht. “Waarom zei je mijn naam?”¯ Zijn lichtbruine ogen kijken glanzend in die van mij. “Ik euhh… omdat ik euhh… mijn… jou… schuim… euhh…”¯ Pete legt lachend zijn hand op mijn mond. “Niet verlegen zijn!”¯ lacht hij. “Zeg het nu maar.”¯ Ik wend mijn ogen af. “Ik zei het per ongeluk.”¯ Mijn hard bonkt zo hard tegen mijn ribben dat Pete het gewoon moet horen. “Ah zo, dat kan gebeuren.”¯ Ik ga op bed zitten en kruis mijn benen. “Ik ga douchen.”¯ zeg ik snel en maak me uit de voeten. Ik gris mijn bikini in alle haast aan, gooi mijn kleren in een hoekje en trek mijn bikini aan. Het warme water stroomt over me heen en spoelt het schuim uit mijn haar. Ik zeep mezelf en mijn haren snel in en wacht dan tot dat ook allemaal uitgespoeld is. Dan pak ik een handdoek uit de kast, pak mijn natte kleren en loop weer terug naar mijn slaapkamer. Pete ligt prinsheerlijk op het bed, met zijn hoofd net over de rand. Hij kijkt me ondersteboven aan. “Hoi.”¯ lacht hij en knipoogt.

Ik wikkel de handdoek snel om me heen. “Ik wist niet dat je hier nog was.”¯ zucht ik en ga naast hem op bed zitten. “Je schaamt je toch niet?”¯ Ik schud lachend mijn hoofd en trek de handdoek los om die rond mijn haren te doen. “Gelukkig.”¯ zegt Pete en laat zijn vinger over mijn arm glijden. “Je bent nog nat.”¯ Ik knik en laat me achterover vallen. Pete gaat op mijn buik zitten. Ik hap snel naar adem. “Alsjeblieft geen schuim.”¯ zucht ik en trek een pijnlijk gezicht. “Zal het niet doen.”¯ Hij buigt naar me toe. “Al stond je wel grappig met dat schuim.”¯ Zijn rechterhand leunt op mijn schouder, de andere naast mijn zij. Zijn linkerarm rust tegen mijn heup. Ik ril even. “Heb je koud?”¯ Ik schud mijn hoofd weer. Hij buigt zich naar me toe en fluistert in mijn oor. “Jammer, anders kon ik je warm houden.”¯ Ik krijg de drang hem vast te nemen, geen idee maar niet stil liggen. Maar hij is getrouwd. En is al vader. Hij komt weer een beetje overeind maar hangt nog steeds boven mijn hoofd. “Pete?”¯ Mijn adem strijkt in zijn gezicht. “Ja?”¯ Zijn ogen onderzoeken mijn gezicht. “Niets.”¯ Ik voel me blozen. Pete’s handen strijken langs mijn armen en eindigen bij mijn hals. Hij houdt me stevig vast en buigt nog iets verder. Als een automatisme sluit ik mijn ogen. Pete’s neus schuift langs de mijne, zijn warme lippen drukken op die van mij. Zijn tong glijd langs mijn bovenlip. Terwijl we omdraaien, spelen onze tongen met elkaar. Dit is geweldig. Zijn hand gaat langs mijn zij en geeft me nog meer rillingen. Mijn ademhaling wordt wilder terwijl Pete zo met me speelt. En dan duw ik hem van me af. Ik kruip naar achter tot ik de muur tegen mijn rug voel. Ik klem een kussen tegen mijn buik. “Je bent getrouwd!”¯


Voor mijn allermafste kindje Nicolekindje, omdat ik haar graag heb en ik niet meer zonder haar kan. Toch hou ik veel meer van jou dan jij van mij!


Reacties:

1 2

Monster23
Monster23 zei op 18 juni 2010 - 8:41:
... -is speechless op een positieve manier-


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 10 sep 2009 - 19:45:
Doriens aardige lieve kant!
Goedzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
And everyone of AS!


CosmicPurple
CosmicPurple zei op 6 sep 2009 - 19:32:
DUDE!!
Heb ik nou net een getrouwde vent gekust! ö
Dat was misschien niet zo verstandig...
*slaat zichzelf*

En Kol, awwwww!!
*neemt Kol in knuffelwurggreep*
Ik hou ook van jou, hoor.
En van Kay.
En de rest van de AS.
Love all around!

<3


xNadezhda zei op 6 sep 2009 - 15:25:
*strijk*
Omg, dat laatste zinnetje ook echt, "Je bent getrouwd!"
Whaha x'D
Zie je wel Dorien, je kan best aardig zijn!
En dat huilen was echt lief, met Nicole die haar troostte ^-^
“Ik euhh… omdat ik euhh… mijn… jou… schuim… euhh…”¯
Zo schattig ^-^
En ene ne...
Er was nog een stukje?
Dan ga ik die nu lezen ^-^

<3


KolaLollie
KolaLollie zei op 6 sep 2009 - 13:07:
omg.




ennuweetiknietmeerwatikmoetzeggen.

ps. nietes. kan niet.