Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 64 Do you want to mary him?

crazy little thing called love CB (gestopt)

6 sep 2009 - 15:26

1563

1

173



64 Do you want to mary him?

jasper pov
ik zit met mijn gitaar in de zaal en yalee staat al achter de microfoon. yu staat al bij het altaar en kiro moet binnen komen lopen. de gast vooraan knikt en ik begin rustig sweet goodbyes te spelen en yalee begint rustig te zingen. kiro komt droog binnen lopen met zijn vader naast zich. hij heeft de grootste grijns op zijn gezicht die ik ooit heb gezien en yu begint ook steeds meer te lachen. strify is kiro en yu aan het spelen en jason houd de camera maar op mij gericht. ik glimlach naar jason en hij glimlacht ook breed. ik kijk weer naar mijn gitaar en yalee zingt mooier dan ooit. ik begin zachtjes mee te neuriën en we eindigen al weer bijna. kiro staat nu voor yu en de laatste noten klinken door de ruimte. zijn vader komt er naast staan en ik zet mijn gitaar weg en ga naast de vader van kiro staan.
''geachte aan wezigen, wij zijn hier vandaag bij een om deze twee geliefde te huwen.'' begint de man. ik zucht perongeluk diep van verveling en jason schiet in de lach. strify kijkt me boos aan en ik hef mijn handen op in een gebaar van sorry. de rest van de tijd sluit ik me meer af voor wat er gezecht word en staar ik wat naar de grond. er word wat geroepen over een ring en ik geef de ring aan kiro. hij glimlacht breed en hij en yu nemen elkaars handen vast. de priester vraagt aan yu of hij met kiro wil trouwen en hij zegt na een tijdje stilte ja.
dan vraagt de priester het zelfde aan kiro. kiro kijkt yu even aan en glimlacht dan. hij zucht en geeft het ja woord ook. de man kijkt rond de zaal en begint dan zijn meest irritante zin ooit.
''heeft iemand bezwaar om dit stel te huwen? laat u dit dan nu zeggen of zwijg voor eeuwig.'' roept hij luid. ik kijk de zaal in en iedereen is stil. dit is echt zo'n moment dat de deur open vliegt en dat er dan iemand staat die verliefd is op kiro of yu. of dat samantha er dan staat. ik zie een paar mensen verschuiven maar niemand staat op of zegt wat.
''dan verklaar ik jullie nu tot man en man u mag nu kussen!'' roept de man. kiro en yu kussen elkaar en iedereen begint te roepen, fluiten en klappen.

we lopen allemaal het stadshuis uit en gaan naar de club waar we de receptie houden. iedereen feliciteert kiro en yu en dan snijden ze samen de bruidstaart aan. ik voel een ksu van jason op mijn wang en sla een arm om hem heen. iedereen staat gezellig met elkaar te praten en kiro staat tussen al zijn nichtjes zijn ringen te showen. yu en jason staan met hun neven te praten en dan trekt jason mij er ook tussen.
''dus jij bent jasons vriendje!'' roept een grote spierbal.
''uhm, ja.'' zeg ik zachtjes.
''aah! jason! hij is niet zo stoer al hij eruit ziet hoor!'' roept een andere.
''wat wil je! jullie zijn alelmaal groter dan mij!'' roept ik dan en iedereen schiet in de lach.
''maar je durfde wel gewoon heel droog verveelt te zuchten tijdens de ceremonie!''
''kom op het was ook oersaai!'' roep ik terug. iedereen schiet weer in de lach en dan komt pleun aan met sheyla.
''jasper, kun jij sheyla even bij houden?''
''moet ik?''
''jasper! ze is je zusje!''
''geef haar aan stijn!''
''JASPER! jij bent echt ongelofelijk!''
''best! geef het maar!''
''ze is geen het!'' roept pleune n ze duwt sheyla in mijn handen. ik kijk naar sheyla die me ook vuil aan kijkt. ze begrijpt me eindelijk! we moeten elkaar niet!
''HOMO!'' roept ze dan. ik kijk haar ongelovig aan en loop naar stijn toe.
''jullie geven zo veel om dit hier! volgens mij is ze de dochter van satan dus ik moet dr niet! dat kut kind mag van mijn naar de hel!'' zeg ik zonder enige emotie en duw haar in zijn handen.
''jasper dit kun je niet menen!'' roept hij dan.
''oh jawel hoor! ik ben hier weg!'' roep ik en loop de kamer uit.

jason pov.
yu kijkt me aan met een opgetrokken wenkbrauw.
''wat kan ik er aan doen?''
''het is jou vriendje!''
''het is kiro's getuige!''
''wat heeft hij eigenlijk tegen sheyla?''
''alles, hun moeder is ooit vreemd gegaan en daardoor is sheyla geboren. sinds hij dat weet moet hij haar niet meer.''
''leuke broer heb je dan!''
''half broer!''
''ga je er echt niet achter aan?'' vraagt johny
''neu, die laat een nieuwe piercing zetten en hij komt weer terug.''
''jij ken hem dus echt door en door?''
''misschien, of hij gaat zich klem zuipen. ik bel m wel.''zeg ik dan. ik neem mijn mobiel en net dan belt jasper mij op.
''dat zal hem zijn!'' roep ik en neem op.''met jason?''
''hey jason, met mij.''
''waar ben je nu?''
''in een kleding winkel. ik haat dat pak! hierna ga ik naar huis om te douche en om te kleden, als ik dat kind dan nog wil killen ga ik een piercing nemen en anders kom ik weer terug!''
''oke dan, tot straks!''
''ja tot straks.'' roept hij en hij hangt op.
''en?''
''hij gaat douchen, om kleden en dan misschien een piercing nemen. maar dat laatste is nog niet zeker. daarna komt hij weer hier heen!''
''oke, dus hij komt nog terug.''
''yup.''

het is nu half 4 en ik zie jasper op zijn scooter aan komen.
''daar zul je jasper hebben.'' roep ik. jasper stapt af en komt naar binnen. hij heeft een zwart doorschijnend hemt aan waardoor je zijn tatoo's goed ziet. hij heeft een gescheurde broek aan met veel kettingen en iedereen kijkt hem aan.
ik loop naar hem toe en sleep hem weer mee naar yu en mijn neven.
''dus zo zie je er normaal uit!'' roept harry dan.
''nog een piercing laten zetten?'' vraagt johny. jasper steekt zijn tong uit en grijnst dan.
''ik kon het niet laten.'' lacht hij.
''en nu ben je ineens vrolijk!'' zegt pleun geirriteert.
''niet meer als je dat klote kind weer in mijn handen duwt!'' zegt hij en keert haar de rug toe.
''hoeveel tattoo's heb jij wel niet?'' vraagt deang dan. deang is een nichtje van kiro die altijd al nieuwsgierig is geweest. jasper denkt even na.
''uhm, 5 geloof ik.'' zegt jasper dan.
''5 ja. je hebt die draak, die vleugels, mater en pateren die ster. toch?''
''nee 7 dan, ik heb de datums dat mijn ouders stierven ook nog! kijk maar!'' roept hij. hij trekt zijn broek een stukje naar beneden en er komen een paar romijnse cijfers tevoorschijn. strify komt er bij staan en kijkt hem aan.
''wat?!'' vraagt jasper bot.
''ik vind je nu echt een klootzak! mee komen, ik moet nu met jou praten!'' zegt strify en hij trekt jasper mee. we kijken hem na en we zien ze buiten voor het raam. ze maken duidelijke bewegingen met hun armen en roepen dingen maar we kunnen ze niet horen. kiro komt naar yu toe en kijkt hem vragent aan.
''wat is er aan de hand?''
''strify is nogal boos over wat jasper vandaag allemaal geflikt heeft.''
''begrijpelijk maar jasper heeft zijn ouders verloren dus nogal logies dat hij zich moeilijk gedraagt.'' zegt kiro dan.
''hoezo? jasper is geen probleem kind! en het is 7 maanden geleden!''
''er zijn zelfs mensen die er pas na 3 jaar besef van hebben dat ze echt geen ouders meer hebben.'' zegt kiro dan. strify kijkt nu steeds bozer en jasper staat ook echt op ontploffen. jasper draait zich met zijnrug naar strify toe waar strify niet tegen kan.
''jasper en strify moeten nu echt uitelkaar gehaalt worden of jasper gaat slaan.'' zeg ik dan tegen yu. yu knikt en loopt er op af maar als hij er nog maar 3 meter vanaf staat haalt jasper uit. ik ren er nu ook op af en houd jasper tegen om nog een keer te slaan en yu trekt strify mee naar binnen.
''jasper doe normaal! je hebt strify geslagen!'' roep ik uit. jasper kijkt me even boos aan en gaat dan op de grond zitten.
''jasper wat is er?'' vraag ik dan.
''ik heb net een platencontract aan geboden gekregen.'' fluistert hij dan.
''maar dat is toch geweldig?''
''nee, ik moet er voor naar america verhuizen! en dus hier alles achterlaten en ook jou dus! ik wil dat platencontract maar ik wil ook bij jou blijven!''
''maar kan strify dan geen contract hier in duitsland regelen?''
''dat heeft hij al geprobeert maar niemand wil zaken doen met een wees!''
''dan ga je toch naar america?'' fluister ik dan. hij kijkt me aan en zucht.
''ik heb helemaal niks in america.'' zegt hij dan.
''en hier ook niet!'' roept strify dan vanaf binnen. jasper zucht en staat dan op.
''dan kan ik net zo goed zelfmoord plegen toch! als ik toch niks heb!'' roept jasper dan. iedereen kijkt hem aan en er komen somige naar buiten.
''dat durf je niet!'' roept strify dan.
''dat durf ik niet? moet jij eens opletten!'' roep jasper en hij trekt een pistool.
''hier met je dat durf ik niet!'' roept hij en hij schiet zich zelf door zijn borst. hij zakt door zijn knieën en maar kijkt strify nog steeds aan.
''die was voor jou, deze is voor sheyla!'' roept hij en hij schiet nog een keer in zijn maag.
''en drie keer is scheeps recht!'' roept hij. hij zet het pistool tegen zijn slaap maar ik trek het net weg voor hij schiet. hij schiet in de lucht maar valt zelf door de pijn op de grond. hij ademt zwaar maar het neemt steeds meer af.


Reacties:


Shinnie95
Shinnie95 zei op 6 sep 2009 - 16:06:
Zo Freakin' spannend!!!

Ga zo door!!