Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Artemis Fowl » The incredible adventures of DINGES » 1.Proloog.

The incredible adventures of DINGES

6 sep 2009 - 16:14

183

2

434



1.Proloog.

In een wereld waar iedere dag het woord WINTERPEEN aan de hemel verschijnt en vuurballen uit de lucht vallen, gaat dinges naar de dokter.

Hallo, ik ben dinges

hallo, mijn naam is dinges haas. ik heb een probleem. Ik ben verslaafd aan zeep. Veel mensen vragen me: Hee dinges haas, heb je ooit van een gekkenhuis gehoord? Ik zeg Nee. Ze lopen lachend weg. Maar goed, ik ging naar boven en liep nar de receptie. Hallo dinges. Doktoren 7 en 6 wacht op u in kamer 42. Ze legde haar koude hand op mijn schouder en voelde de pijn en kou door mijn zenuwspleten snijden. Zo, meneer dinges haas. Ik hoorde dat u verslaaft bent aan zeep. Laten we uw anus inspecteren. Ze pakten een tang, vetten die in met glijmiddel en propten die vervolgens in mijn bilspleet. ze pakten een mes, maakte een kleine snee en schraapten met een injectienaald over mijn stuitbeen. Ze hadden een uur lang in mijn gevoelige bot staan kerven, en ze besloten om met een mesje het bot nog wat verder open te wrikken. Gaat het nog goed dinges? was het laatste wat ik hoorde. Ik kon niet eens meer schreeuwen! de pijn griefde door mijn halsslagader,hersenen en het bloed zat overal.


Reacties:


Earlinde
Earlinde zei op 11 okt 2009 - 16:24:
uhm.. van dit soort verhalen krijg je nachtmerries, of wordt je melig. Of allebei. Momenteel wordt ik melig. Vooral van het intro...

"in een wereld waar iedere dag het woord WINTERPEEN aan de hemel verschijnt.."
Daar heb je me mee...
x


blooddrunk zei op 28 sep 2009 - 15:46:
stop met het gebruiken van drugs 0.o