Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » twelve

What do you mean 'Twins'

6 sep 2009 - 17:18

555

4

227



twelve

Lizz point of vieuw ;p asseblief :D sorry dat het zo lang duurde maar ik wachtte op meer reactie x'D en nu had ik geen zin meer om te wachten

De jongens kijken mij en Luminor verbaasd aan. Ik had met hulp van Lumi het hele verhaal van Niji en hem verteld. blijkbaar vonden de jongens het best indrukwekken, dat is het ook wel als je het voor het eerst hoort. Luminor zegt dat hij even wilt nadenken en loopt naar een aparte kamen. Ik zit op de bank, naast mij zat Lumi maar nu die weg is gaat Kiro, die op een ongemakkelijk krukje zat, daar snel zitten. Strify ligt uitgestrekt op de andere bank en Shin zit met Yu op de andere bank. 'Nou wat zullen we gaan doen?' vraagt Strify plots. 'vertel jij het maar' zegt Kiro en hij kijkt me schattig aan. 'kijk niet zo schattig' lach ik naar hem en merk dat hij rood word. 'whaha aapje moet blozen' Yu lacht Kiro gewoon keihard uit. 'niet mijn aapje plagen hè,' zeg ik tegen Yu en knuffel Kiro die nu arrogant naar Yu kijkt. Shin lacht om de gezichten van Kiro die nu weer een beetje bloosd en Strify is tussen de DVD's aan het zoeken. 'we gaan een filmpje kijken, heb je deze al gezien?' vraagt hij blij en houd een film omhoog. 'Jemig Strife, het is Tim Burtón ofcourse heb ik die gezien, al honderd keer zelfs.' zeg ik lachend tegen Strify. 'Nou jah ik heb hem ook al honderd keer gezien maar hij blijft geniaal' en als een klein kind drukt hij toch de DVD in de speler. 'Niet weer NBC' zucht Shin. 'Shinnepin die film is geniaal dus jah wel weer NBC' lach ik en steek mijn tong uit naar Shin.


Net als de film bijna begint komen Laulau en Niji binnen. De jongens verwelkomen ze gezellig en Strify zet de film vlug op pauze. 'Wat hebben jullie de hele tijd gedaan?' vraag ik en trek mijn wenkbrauw op. 'buiten zitten verkleumen' grijnsd ze lachend en duwt Niji naar voren. 'waar is Lumi? Niji moet met hem praten' vraagt ze aan Yu die droog voor zich uit staart. 'daarzo, drie keer kloppen en hij zegt wel of je binnen mag komen' Yu wijst naar de deur waar Lumi een tijdje geleden doorgegaan is. Laulau duwt hem daarheen en gaat bovenop Strify's benen zitten die net zijn knieen optrekt waardoor ze helemaal bovenop hem valt.

Laura POV


Ik duw Niji richting de deur die Yu aanwijst en wil bovenop Strify's benen ploffen. Maar doordat die net zijn knieen optrekt val ik op hem. Even kijjkt hij me vaag aan maar gaat dan goed liggen met zijn arm om me heen 'ook goed' mompeld hij droog en kijkt me glimlachend aan. Ik trek snel mijn gezicht goed wat waarschijnlijk erg verbaasd stond. Vlug ga ik ook goed liggen. De anderen kijken ons even raar aan en gaan dan verder met de film kijken. 'Wie heeft deze film uitgezocht?' vraag ik middenin. 'Ik' zegt Strify trots. ík heb deze al een honderd keer gezien' kreun ik. 'Ik ook, en Squirrel ook' zegt hij nu nog trotser. 'wel een leuk koppel eigenlijk, Squirrel en Monkey' zegt Yu droog en we kijjken naar Lizz en Kiro die allebei zwaar blozen, tijdens de film was Lizz steeds meer tegen Kiro aangezakt en uiteindelijk lagen ook zij strak tegen elkaar aan.










dees is besdt lang voor mijn doen ;p

hope ya lliked it

Xx tha fuckin' barbiedudee


Reacties:


Cuppycake
Cuppycake zei op 8 sep 2009 - 14:38:
Zupeerr!!! -op de franse manier sorry school is weer begonnen en vrijdag heb ik frans dus ben al aan t oefenen :'(-


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 7 sep 2009 - 15:38:
I LIKE IT!!!! :'3


realchick
realchick zei op 7 sep 2009 - 11:46:
verder<3


dms136
dms136 zei op 6 sep 2009 - 18:06:
CEDER AWSOPME E