Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 1: Roger.

From normal to popstar

6 sep 2009 - 19:47

299

1

183



1: Roger.

Hier het eerste deel, Enyoj. Misschien niet het beste begin van een verhaal, maargoed ;)

Voor de zoveelste keer had Lisa ruzie met Roger. Boos liep Lisa de deur uit. ‘Bekijk het maar!’ Had ze geroepen. Roger zat in het bandje van Lisa en nog een paar kinderen. Roger speelde gitaar, maar volgens Lisa speelde hij alles verkeerd, zoals altijd. Ze waren bezig met oefenen van een nieuw liedje dat Lisa geschreven had.
Lisa schopte tegen een steen. ‘Als dat joch nou ook maar 1 keer zou luister naar wat ik zei. Één keer maar. Dan zou er zo`n wereld van verschil zijn. Maar nee hoor, meneer gaat zijn eigen gang en begint zich al gelijk te verdedigen als ik mijn mond open doe.’ Zuchtend opende ze de deur van het huis en stapte naar binnen. ‘Hoi lieverd, ging het goed?’ Vroeg Lisa`s moeder vriendelijk. Zo te zien was ze in een vrolijke bui vandaag. ‘Nee.’ Bromde Lisa en liep naar haar kamer. Haar tweelingzus Fay zat in haar kamer met haar gitaar op schoot. ‘Hoi.’ Zei ze vrolijk. ‘Zeker weer problemen met Roger?’ Lisa knikte en liet zich op het bed vallen. ‘Hij wil nooit luister naar wat ik zeg. Misschien moet hij maar gewoon weg, maar dan hebben we geen gitarist.’ Dacht Lisa hardop. Fay luisterde geboeid. Ze was dan nog maar net begonnen met gitaar spelen, maar als ze een beetje meer zou oefenen dan zou dat een wereld van verschil zijn. Lisa stond op. ‘Ook wat drinken?’ Fay knikte. Lisa liep naar beneden en schonk 2 glazen dubbel fris in. Beide glazen nam ze mee naar boven en gaf er 1 aan Fay.
Fay zette haar glas naast zich neer en pakte haar gitaar. Ze legde een muziekblad voor zich neer en sloeg een paar noten aan. Daarna begon ze te spelen. Lisa herkende al snel het nummer en zong zachtjes mee.


Reacties:


VampireFangs zei op 6 sep 2009 - 19:50:
Ga is gauw verder x3