Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » Love?

Locked Up

7 sep 2009 - 21:13

1281

10

574



Love?

Kelsey PoV;
Ik laat het felroze bandje door mijn hand rollen. Het naamplaatje is nog leeg. Nicole komt naast me zitten en zet haar minikip op de grond. Ik pak de pen aan en laat dan mijn hoofd tegen het glas achter me rusten. Heb je al een naam? Ik schud mijn hoofd en kijk naar naamloos. Hij is groot, spierwit op enkele lichtgrijze veren na. Die van mij noemt Pip. Pip de Kip. Ik glimlach even. Wacht eens! Kentucky Fried Chicken! KFC in het kort. Nicole knikt. Leuke naam. Ik schrijf zo net mogelijk haar nieuwe naam op en hang dan het bandje om haar nek. Dorien pakt mijn kip mee en zet die samen met Banzai River in het hok. Het is best grappig. Kippen. Het moet allemaal niet veel erger worden. KFC stuift in het rond en stopt bij de haan. Kom op, show me your flirtmoves. lach ik. Nee, Pip moet verliefd worden op Jumbie! zegt Nicole verontwaardigd. We barsten het uit van het lachen. Ik spring recht. Ik ga eten. Nicole knikt en blijft gefascineerd naar de kippen kijken. En toch moet Pip en Jumbie samen komen. hoor ik haar nog zuchten.

Pst Ik knipper en draai me om. Niets. Ik wil weer verder lopen als ik weer Pst hoor. Wat? mopper ik. Pst Nu is het genoeg. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes en kijk om me heen. Dan zie ik Robert en Taylor op de grond liggen. Wat doen jullie hier? lach ik en por met mijn voet in Roberts maag. Gaan we trainen? vraagt Taylor, die lief glimlacht. Mij best. mompel ik en spring over ze heen. Ik houd me recht aan de klink. Als ik veilig op bed zit en zeker ben dat ik niet meer kan vallen, kijk ik naar Tay en Rob. Die rollen over de grond van het lachen. Hou je even serieus en haal Nicole. roep ik naar ze. Ze knikken allebei even serieus en lopen dan naar buiten. Kleine kindjes. zucht ik. KELSEY KOM EENS HELPEN! brult Tay. Ik rol met mijn ogen. Nicole, wat heb je nu weer gedaan? roep ik terwijl ik terug naar de tuin loop. Met tranen in haar ogen kijkt ze me aan. Pip op mijn hoofd gezet.

We hebben Pip veilig van Nicoles hoofd verwijderd en haar (Nicole) daarna veilig naar binnen gedragen. En nu heeft ze een Pipverbod voor 1 dag. Tay speurt over heel het internet naar filmpjes en online cursussen voor dansstijlen, Robert probeert zich het dansen in Twilight te herinneren en ik haal veertjes uit Nicoles haren. Nicole speelt met de armbandjes rond haar pols. Ze zijn gevlochten van verschillende kleuren wol. Ik trek met een veertje ook ineens een paar haren uit waardoor ze omhoog schiet. Auw. moppert ze. Ik grinnik. Sorry. Ook Tay springt ineens recht. We kunnen hiphoppen. lacht hij. Maar blijkbaar vinden Nicole en Robert het een goed idee. Dus stem ik ook maar toe. Hiphop dus. zucht ik toegevend. Taylor vliegt me blij in de armen. PLETALARM! brul ik. Nicole gooit zich ook nog eens bovenop ons. Ik hap naar adem en zie geen uitweg meer. Maar dat is buiten Robert gerekend. Hij trekt me onder de vleeshoop uit en legt me veilig op het andere bed. Dan voel ik zijn lippen op die van mij en nog een seconde later is hij weg.

Ik schud het moment maar vooral de gedachten van me af. Jak! Die arrogante Ik klik op een link en ga de filmpjes die Taylor gevonden heeft, bekijken. Nicole en Taylor zitten ondertussen in een kussengevecht dat zich verder verspreidt buiten de slaapkamer. Robert komt de kamer weer in. Sorry. mompelt hij. Ik kijk hem raar aan en schenk dan weer al mijn aandacht naar de bewegende mensjes op het beeldscherm. Rob gaat achter me zitten en slaat zijn armen om mijn middel. Zijn kin rust op mijn schouder, zijn mond zit bij mijn oor. Je bent echt speciaal weet je. Ik schud mijn hoofd en typ een website in. Heb jij de nummer van Kristen? Ik knik en kijk weer verder. Ga ik haar even zeggen dat het gedaan is. Ben al verliefd op iemand anders. Ik draai me geschrokken om. Hij kijkt bloedserieus. Serieus? Ik klink eerder verrast dan verbaasd. Serieus! mompelt hij en voor de tweede keer deze dag voel ik zijn lippen op de mijne. Zijn tong glijd over mijn bovenlip. Ik duw hem van me af. Robert! Ik moet niets van je weten. zeg ik boos en kijk weer naar de laptop. Ik voel hem zuchten en van bed stappen. De deur klapt dicht en ik ben weer alleen. Mijn lippen tintelen na. Jak! Robert!

Alsof het nog niet genoeg was, wemelt Robert weeral in de kamer. Hij is aan het bellen en ijsbeert druk heen en weer. Hij praat vrij zacht dus kan ik hem niet verstaan. Dan brult hij ineens DAG! en hangt op. Gaat het? vraag ik bezorgd. Hij schudt zijn hoofd en gaat op het bed achter hem zitten. Ik ga recht staan en loop naar hem toe. Wat was er? Hij kijkt naar boven. Tranen staan in zijn ogen. Ik sla mijn armen om hem heen. Het komt wel goed. mompel ik. Ik ga op zijn schoot zitten terwijl ik hem nog steeds vast houdt. Ik was zo arrogant omdat ik gewoon niet bevriend mocht zijn met jullie van Kristen. Ze was bang dat ik verliefd zou worden op jou, je bent namelijk prachtig en je bent dus een concurrente van Kristen. Maar nu heeft ze niets meer te zeggen. Hij lacht even lief. Het komt wel goed. fluister ik weer en veeg zijn tranen weg. Voor de derde keer voel ik zijn lippen, maar deze keer is het zoveel echter. Hij kruipt wat naar achter en ik schuif mee. Ik laat me naast hem vallen. Het is goed gekomen. lacht hij. Ik grinnik even en leg dan mijn hoofd op zijn borstkas. Helemaal goed. lacht hij en woelt door mijn haren. Ik knik en kietel zo zijn buik. Hij giechelt en trekt me omhoog. Stout meisje. lacht hij en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik kus hem weer en ga op hem liggen. Ik lach, voor zover dat kan aangezien onze monden aan elkaar gezogen zijn.

We rollen om en ik lig beneden. Zijn hand rust op mijn heup en pruts een beetje aan mijn shirt. Ik stop even en kijk hem aan. Wat doe je? Hij knipoogt en buigt weer naar me toe. Hij likt over mijn lippen. Ik giechel en steek mijn tong uit. De puntjes raken elkaar en doet een rilling door me heen gaan. Zijn hand kietelt mijn zij. Ik kronkel even maar bijt dan hard op mijn tanden. Je geeft je niet zo snel gewonnen hé? Klein vechtertje. lacht hij. Zijn 2 handen grijpen me bij mijn middel en duwen me tegen het bed. Hij gaat recht zitten, op mijn buik. Nu kan ik zeker niet meer weg. Zijn hand gaat onder mijn shirt en aait mijn buik. Ik ril weer maar het voelt aangenaam. Rob buigt weer over me en drukt een kus op mijn neus. Ik giechel. Mijn hand verkent zijn buikspieren. Dan houd ik het niet meer en trek zijn shirt over zijn hoofd. Mijn ogen plakken vast aan zijn sixpack. Dat zie je niet in Twilight. glunder ik. Dit ook niet. fluistert Rob en trekt mijn shirt over mijn hoofd. Hij doet de knoop van mijn broek los en trekt die ook in één sierlijke beweging uit. Ik hap naar adem om dan op mijn onderlip te bijten. Mijn hart bonkt hard maar het voelt geweldig. En wat nu gaat komen, gaat ook geweldig zijn!


Reacties:

1 2

Monster23
Monster23 zei op 18 juni 2010 - 15:21:
Wat de Captain zegt ^^


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 10 sep 2009 - 20:39:
OMG
KAYLEY JIJ BENT AL MINSTENS 3 HOOFSTUKKEN HEEL ERG
But, ik zit niet in het glazen huis en vind het geweldig dus ga zo door ^^


xNadezhda zei op 9 sep 2009 - 12:24:
OH

MY

GOD

KELSEY MET ROBBIE PATTINSON?? O.O
Dat is echt echt echt oommmg x'D
*strijk*

Me ist very melig Ãâ
Me ist at school x'D
Me hast eigentlich Engels, maar ik heb geen zin en we mochten lekker naar het computerlokaal

Iloveyou <3


CosmicPurple
CosmicPurple zei op 8 sep 2009 - 18:14:
Seks in een glazen huis, omringd door camera's?
Met Robert fucking Pattinson dan nog?
*yuk*
Sorry Kelsey, maar ik mag die kerel echt niet
En hier is nogal wat illegale romance aan de gang!
Kay and her sick mind, but we all love it.
En wie dat nu gaat ontkennen, is een leugenaar.
Ik heb gezegd.

<3


Melisande
Melisande zei op 8 sep 2009 - 16:39:
Omg XD Die kip XD
Genialiteit!!
En serieus, word ze nou ontmaagd door Robert XD Dat lijkt me echt 3x niks zeg XD

Xx