Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Will your voice smile again? TC (House M.D. Ft. TH) (Afgelopen) » *6*

Will your voice smile again? TC (House M.D. Ft. TH) (Afgelopen)

8 sep 2009 - 17:51

365

6

465



*6*

[Chase pov]

"Is de uitslag van de bioptie al binnen?" vraagt House terwijl we binnenkomen in de vergaderruimte. "We hebben geen bioptie kunnen doen, de verlammig heeft zich uitgebreidt naar zijn keel." "Hij kan niet meer slikken en stikte bijna in zijn eigen speeksel." Vult Cameron me aan. House staart naar zijn oversized tennisbal, een teken dat hij nadenkt. "Vergeet de bioptie, doe een MRI." Nog voor we iets kunnen zeggen gaan mijn en Foreman's pieper af. "Wat is er?" vraagt Cameron. Ahja, House heeft haar pieper. "Noodgeval." zeg ik nog snel voor we met z'n drieën het kantoor uitlopen.
"Wat is er?" vraag ik meteen als we binnenlopen. "Zijn vingers zijn blauw!" roept zijn broer. Ik neem zijn vingers vast en bekijk ze. "Heeft hij een allergie?" Vraagt Foreman aan de broer, die Tom blijkt te heten. "Voor zover ik weet alleen aan muggenbeten." "Ben je allergisch aan Abrahonek (heb ik net zelf uitgevonden)?" vraagt Cameron aan Bill. Hij haalt zijn schouders op en ik zie nu dat ze zijn stiftje vastheeft. "Wat is die Abroh- dinges?" Vraagt Tom. "Abrahonek zit in sommige soorten alchoholstiften, en ook in deze." zegt ze terwijl ze het stiftje omhoog houdt. "In de winkel op het gelijkvloers kan je er vinden zonder Abrahonek. Alles komt weer goed." Tom knikt en Cameron en Foreman gaan weer naar buiten. "Zijn jullie op vakantie geweest of hebben jullie recentelijk iets speciaal gedaan ofzo?" Vraag ik aan Tom. "Nee, ofja, we zijn gaan zwemmen in de vijver van een vriend, vorige vrijdag toen het zo koud was. Is dat van belang?" "Misschien, het is mogelijk dat zijn spieren en zenuwen bevroren zijn." "Maar, maar, ik heb hem meegesleurt naar daar! Is het mijn schuld?" vraagt hij lichtjes in paniek. Wat moet ik nu antwoorden? We weten niet eens wat hij heeft! Hoe moeten we dat weten hoe het komt?! "Misschien." zeg ik twijfelend.

[Tom pov]

Vol schuldgevoel kijk ik naar Bill; Het is mijn schuld dat hij hier ligt, dat hij lijdt, dat zijn droom hier misschien eindigd. Ik slik en neem zijn hand vast. "Het spijt me Billy, ik, ik,-" Hij legt zijn vinger op mijn lippen en ik begrijp dat ik beter zwijg nu.

[reacties??]


Reacties:

1 2

SunShine
SunShine zei op 21 dec 2009 - 15:55:
Aah, zo erg =(
&& Abrahonek? x'D
Gah, jij bedenkt wel leuke naampjes hoor! x"D
x.


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 4 okt 2009 - 19:41:
aahhh zielie!!

snel weiteren


adelain
adelain zei op 8 sep 2009 - 19:23:
wowz echt leuk geschreven

liefteren?!


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 8 sep 2009 - 18:06:
Super <33

Ga je snel verder ??


xxx <33


jorinloveth
jorinloveth zei op 8 sep 2009 - 18:05:
echt verder!