Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 3.

From normal to popstar

8 sep 2009 - 20:03

419

2

168



3.

Niet echt al te best naar mijn idee :s


Na het eten ging de telefoon. Lisa nam op. ‘Met Lisa.’ Aan de andere kant van de lijn klonk de stem van Maya. ‘Hoi.’ Zei ze vluchtig. ‘Ik heb slecht nieuws.’ Lisa bleef stil luisteren naar wat het slechte nieuws was. ‘Roger, hij stopt ermee.’ Het bleef stil aan de andere kant en Lisa liet alles op zich inwerken. Roger stopt ermee. Geen gitarist meer. ‘En nu?’ Vroeg Lisa na een tijdje. Maya bleef stil. ‘Misschien.’ Begon Lisa twí­jfélénd. ‘Misschien weet ik wel iemand.’ Maya klonk opgewekt, dit was tenminste nog 1 kans om de band te redden. ‘Oké.’ Maya klonk vrolijk. ‘Ik bel je wel als ik meer weet.’ Zei Lisa en hing op. Vanuit haar ooghoeken keek ze naar Fay, die op de bank met haar gitaar zat. Sinds ze haar eigen gitaar gekocht had stak ze al haar vrije tijd erin. Ze had het al redelijk goed onder de knie.
‘Fay.’ Zei Lisa en ging naast haar op de bank zitten met haar benen gekruist. Fay keek op van haar gitaar. Haar bruine ogen keken de mijne aan. Ze wist dat ik met een probleem zat. Dat gaat nu eenmaal zo met eeneiige tweelingzussen. Ik zuchtte even en wende mijn ogen af, door het raam naar buiten. ‘Roger is weg bij de band.’ Zo, het hoge woord was eruit. ‘En nu hebben we geen gitarist meer.’ Misschien kreeg Fay al door waar ik heen wou, maar ze hield haar mond dicht. ‘Misschien. Misschien zou jij onze gitarist kunnen zijn, als je dat zou willen.’ Fay`s ogen werden groot. ‘Nou? Wat dacht je ervan? Ondanks dat je pas begonnen bent gaat het wel heel goed.’ Fay staarde verbaasd haar 10 minuten jongere zusje aan. Fay sloeg een paar snaren aan op haar gitaar en keek daarna weer naar haar zusje. ‘Vind je dat echt?’ Lisa knikte. ‘Echt.’ Fay sloeg weer een paar snaren aan en bleef daarna naar haar gitaar kijken. ‘Als jij zorgt dat de rest morgen naar een oefenruimte komt ga ik wel mee en kijk wel of ik het iets vind.’ Zei Fay zonder Lisa aan te kijken. Van binnen stond Fay te springen -net als Lisa omdat dit betekende dat er nog een kans was voor de band -, maar zo kreeg zo ook haar twijfels. Stel nou dat ze toch niet goed genoeg was, dat ze veel meer moest leren? Het was altijd haar droom geweest om in een band te spelen, en nu had ze de kans, ze mocht het gewoon niet verpesten.


Reacties:


adelain
adelain zei op 13 sep 2009 - 22:06:
jep. dit klinkt goed. idd niet teveel linken met th tot dusver. ja kleine details die het toch nog een fanfic bhoudend tintje geven.

zodra ik begon wilde ik al meer weten.
ik zeg absoluut liefteren


VampireFangs zei op 10 sep 2009 - 13:58:
Verder x3