Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » What if you love someone and even are willing to kill for him...? [Twilight- Carlisle] » Welcome To Forks

What if you love someone and even are willing to kill for him...? [Twilight- Carlisle]

8 sep 2009 - 21:22

197

0

222



Welcome To Forks

3reacties geen dubbele

we reden de stad binnen, een dikke laag vocht, wolken en koude kwam ons tegemoet, je kon het zelfs voelen door de getinte ruiten van de Cadillac.

Marshall liet de auto tot stilstand komen.
We stonden voor het huis uit onze jeugd: lichtblauw geschilderd met een eiken deur en met -wit-omlijste ramen. Precies als in onze herinneringen.

Pap stond al aan de voordeur te wachten met een grote grijns op zijn gezicht en met onze moeder naast zijn zijde die net hetzelfde gezicht maakte.
We stapten uit, maar alleen Marshall had zijn koffers uitgenomen (en ook die van Hailie natuurlijk :p )

'gaan mijn meisjes niet uitpakken?' vroeg onze vader met een onbegrijpend gezicht. 'nee' antwoorde Faith 'we huren een loft hier vlakbij' maakte ik haar zin af. We keken elkaar en grijnsden.
'ok' zei mam 'als je maar beloofd om elke 2 dagen langs te komen' ze was een beetje bezorgd. We rolden met ons ogen en knikten richting mam.
'ok' zei Marshall ineens en sloeg zijn handen in eklaar. 'ik ga jullie afzetten met de koffers en dan zijn jullie van mij af' zei hij met een glimlach tegen mijn zus en mij. We staken onze tong uit naar hem.




Moet ik verder?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.