Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 67 the honeymoon

crazy little thing called love CB (gestopt)

10 sep 2009 - 20:02

1425

1

189



67 the honeymoon

jason pov
de receptioniste kijkt ons langdurig aan en ik begin nogal geirriteert te raken.
''krijgen we nou nog een telaat briefje of niet?''
''en waarom zijn jullie te laat?'' vraagt ze dan.
''kater.'' bromt jasper geirriteert.
''oke dan.'' zegt de vrouw en ze schijft twee briefjes voor te laat zijn. ik en jasper lopen geirriteert de klas in en de jufvrouw kijkt ons even aan.
''en jullie zijn te laat omdat?'' vraagt ze meteen. ik en jasper kijken elkaar aan en hij haalt zijn schouders op.
''ik wilde jasper nog een keer nemen vanochtend.'' roep ik droog en heel de klas schiet in de lach. mevrouw voesenek kijkt ons bijne aan maar schiet dan ook in de lach.
''oke, die is nieuw. maar wat is jullie echte reden?'' zegt ze dan half lachend.
''zaterdag een bruiloft en 2 dagen afterparty, dus een kater!'' roept jasper dan sirieus.
''nog steeds hoofdpijn zeker?'' vraagt ze dan.
''zal vaag zijn als dat niet zo was.'' zucht ik.
''dan hebben jullie hier asprines en water!'' roept ze en geeft ons een flessje water en 2 asprines.
''dank u.'' zeggen we tegelijk en nemen allebij een asprientje.
''oke, we gaan een film kijken. mogen de lichten uit en de gordijnen dicht!'' roept ze. lucas doet de gordijnen dicht en miranda doet het licht uit.
mevrouw voesenek zet de film op. ik en jasper zakken onderuit en dan voel ik dat jasper mijn hand vast neemt. ik kijk opzij en zie hem glimlachen. als iedereen helemaal op gaat in de film geef ik hem een lange tongzoen. we zitten helemaal achteraan dus niemand die het echt ziet tenzij ze kijken. de zoen verandert in kleine losse kusjes en dan besluiten we om toch maar mee te kijken naar de film. martin en zac die aan de kant van jasper zitten kijken ons lachend aan en draaien zich dan weer om naar voren. ik zie jasper nog met zijn ogen rollen en lachen. gesnapt dus...

kiro pov.
ik en yu zijn net aan gekomen in ons hotel, we zitten in een mooie grote kamer met een enorm balkon. yu pleurt de koffers op de grond en doet de deur met zijn voet dicht. hij trekt zijn shirt uit en laat zich op het bed vallen.
''ben je moe manlief?'' vraag ik en ik ga op zijn kont zitten.
''heel moe!'' kreunt hij en hij zucht. ik grijns en druk een kus op zijn rug. ik begin zijn rug te masseren en geef hem af en toe een klein kusje.
''ik ben zo blij dat we nu getrouwd zijn!'' fluistert hij dan. ik glimlach en zucht.
'''mooiste dag van mijn leven! samen met dat wij iets kregen dan!'' fluister ik terug en ga naast hem liggen. yu trekt gelijk mijn shirt uit en hij begint me rustig te zoenen.
''kom, ik zag net een heel groot bad staan!'' grijnst hij en hij trekt me mee naar de badkamer. we laten het bad vollopen en kleden ons verder uit. we gaan samen in het bad liggen en beginnen te zoenen. onze mobieltjes liggen op de wc deksel en die van yu gaat dan af.
''neem maar op hoor, het zal wel belangrijk zijn.'' zeg ik dan.
''nee, echt niet! onze trouwdag is voor ons samen, ze sms'en maar.'' fluistert hij terug. ik kijkt hem glimlachend aan en voel steeds meer vlinders in mijn buik dat het bijna pijn doet. ik begin hem weet te zoenen en voel dan zijn zachte strelingen.
''hmmm, ik heb zin in je.'' fluister ik dan en geef hem weer een kus.
''komt goed uit, ik ook in jou.'' grijnst hij en hij komt op mijn schoot zitten.
''hmmm, je bent zo sexy!'' fluister ik en streel over zijn borst. hij gaat even verzitten en dan kom ik in hem. beide kreunen we van genot terwijl yu nu al het werk doet. als ikben klaargekomen wisselen we van rol en kreunen steeds luider. hierna blijven we nog lang in het bad liggen tot het water koud is. we leggen alle kleding in de kasten en trekken wat aan. we lopen hand in hand naar het restaurant toe en nemen plaats. iedereen kijkt ons raar aan maar we letten alleen op elkaar. iemand komt onze bestelling op nemen en drank brengen. de ober kijkt ons steeds weer even raar en arrogant aan maar veel boeit het mij niet. maar yu boeit het wel, en erg ook.
''heb je iets tegen ons ofzo!'' roept hij als het voor de 5de of 6de keer gebeurd.
''nee, hoor!'' roept de man sarcastisch en loopt gewoon door. yu's gezicht staat nu echt op ontploffen en dan komt dezelfde man weer langs maar dan met een vol dienblad. ik zie de gemene grijns op yu zijn gezicht en als hij langs loopt moet yu natuurlijk weer pootje lappen.
''wel uit kijken he!'' roept yu verwaand en hij draait zich tevreden om. er komen meerdere werknemers helpen om op te ruimen en een meisje komt naar ons toe.
''weet u misschien wat er gebeurd is?'' vraagt ze vriendelijk.
''nee, geen idee, misschien karma?'' roept yu meteen. ik kijk hem hoofdschuddend aan en zucht.
''karma! jij hebt me onderuit gehaald!'' roept de man dan. het meisje kijkt yu verbaast aan en dan naar mij.
''hij zat allemaal raar te kijken en toen we vroegen wat er was deed hij arrogand en toen werd yu boos en heeft hem onderuit gehaald.'' leg ik uit en zucht weer.
''oke dan, joris nu ben je ontslagen! op rotten!'' roept ze dan naar de man. de man loopt weg en ik kijk yu weer aan die met een grote grijns voor me zit.
''danm! dat kun je toch niet maken!'' sis ik hem toe.
''hij had het verdiend hoor!!!''
''nee dat had hij niet.'' brom ik en zak onderuit
''komaan! ga je nou zo doen?''
''hoe doen?''
''nou ja zeg! zo boos!''
''ik doe niet boos!''
''lekker! getrouwd zijn!'' roept hij dan sarcastiesch. ik kijk hem ongelovig aan en draai dan weg, hij kijkt me ook niet meer aan en dan komt ons eten. we eten het zwijgend op en gaan dan terug naar onze kamer. ik loop gelijk door naar het balkon en hoe slecht het ook is, steek ik een sigaret op. ik kijk over het balkon en zie het strand met een supper mooie zon die bijna onder gaat. ik rook de sigaret op en geniet van het geweldige uit zicht. dan voel ik ineens een warm lichaam achter me staan en twee armen om mijn middel.
''sorry van toe net kiro.'' fluistert yu dan zachtjes. ik zwijg en draai me dan om. hij kijkt me even aan en dan naar de grond. ik laat hem me aan kijken en geef hem dan een rustige tongzoen. de zoen veranderd langzaam in lieve steeds kortere kusjes en dan kijkt hij me langdurig en verliefd aan. ik glimlach breed en geef hem dan een knuffel.
''sorry kiro echt sorry, ik ben gewoon een fucking klootzak!'' zegt hij dan.
''geeft niet liefje, het is al goed.'' fluister ik dan en neem hem nog strakker in mijn armen. ik snuif zijn geur op en voel hoe zijn hart klopt. een stevig en snel ritme bonkt door zijn borstkas heen en het lijkt alsof zijn hart eruit wil. ik begin hem weer te zoenen en we lopen nog zoenend naar binnen. we laten ons op het bed vallen en gaan weer verder met zoenen. we kleden elkaar uit en hebben de meest fantastische nacht ooit.

strify pov
ik heb jasper en jason net met veel moeite naar school weten te krijgen en laat me op de bank vallen.
''god ik ga yu nu toch echt bellen hoor! ze hebben niks meer laten horen sinds ze weg zijn!'' roept corry ijsberend.
''laat ze toch! die twee zijn vast helemaal verliefd bezig met elkaar en het is er gewoon bij in geschoten!'' roept shin dan. corry kijkt ons even aan en zucht dan. dan gaat haar mobiele telefoon af en ze neemt meteen op.
''hallo, met corry.'' roept ze.
''...''
''ja dat klopt samen met zijn man.'' zegt ze dan.
''...'' we kijken haar even vaag aan want nu is het wel heel duidelijk voor ons dat het over yu en kiro gaat en dat er iets niet goed is.
''hoe bedoelt u!'' roept corry dan ineens.
''...''
''oke ik wacht wel.'' zegt ze dan. ze zakt neer op een stoel en kijkt glazig voor zich uit. 40 hele minuten lang zegt corry niks en wacht ze.
''...''
''dus, kiro is oke en hoe is het met yu?'' vraagt ze dan hoopvol.
''...''
''dus...hij is echt?''
''...''
''oke, dank u wel.'' zegt ze dan zachtjes.
''corry wat is er?'' roep ik dan meteen.
''Yu is overleden aan een auto-ongeluk en kiro blijf nog steeds in india want ze hebben voor de vakantie betaald!'' roept ze dan hysteerisch.


Reacties:


Shinnie95
Shinnie95 zei op 10 sep 2009 - 20:12:
OMG!!!