Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 68 hey family

crazy little thing called love CB (gestopt)

11 sep 2009 - 21:57

2001

1

211



68 hey family

yu pov.
het is midden in de nacht wanneer de telefoon van kiro afgaat.
''fuck!'' kreunt hij. ik doe het lampje op het nachtkastje aan en neem op.
''met yu!'' roep ik door kiro's telefoon.
''YU!!!! oh schat je bent ok! we kregen net een telefoontje dat jij en kiro een auto-ongeluk hebben gehad en dat jij het niet had overleefd!'' blehrt mijn moeder door de telefoon.
''en waarom zou kiro dan niet gebeld hebben?'' vraag ik slaperig.
''dat vinden wij ook al zo raar! maar...''
''mam! kan dit een andere keer! het is hier midden in de nacht en ik en kiro willen graag slapen.'' zucht ik.
''oh, ja sorry schatje! bel maar een keer terug! kusjes!!'' roept ze luid. ik reageer niet eens meer en hang op. ik ga lekker dicht tegen kiro aan liggen en geef hem een kus.
''hmmm, ik heb het naast je liggen echt gemist!'' fluisterd hij dan en hij draait zich om en sluit zijn armen om me heen.
''hmmm, ik heb jou gemist!'' flusiter ik dan en geef hem een zoen. hij glimlacht en slaapt weer. ik kijk de heletijd naar hem, hij is zo schattig, vooral zonder make-up. ik druk een kus op zijn voorhoofd en val dan zelf ook in slaap.

*volgende ochtend*

ik word langzaam wakker van kiro die me de heletijd kusjes zit te geven.
''kiro! ik wil slapen.'' kreun ik en draai me om.
''jammer dan! opstaan!''
''moet ik?''
''dan ga ik alleen douche!'' roept hij en loopt de badkamer in. ik veer omhhoog en ren hem achterna.
''ik wist wel dat je zou komen!'' grijnst hij. we gaan (samen) even douchen en dan gaan we naar het restaurant. we nemen wat als ontbeit en gaan dan aan het strand liggen. kiro ligt dicht tegen me aan en geeft me af en toe een kus. we draaien om en dan gaat hij op mijn kont zitten om mijn rug in te smeren. hij is net klaar en dan gaat mijn mobiel af. kiro zucht en zet zijn zonnenbril op. ik zucht diep en neem toch op.
''ja?'' roep ik geirriteert.
''hallo, ik ben van KPN mobielbellen en ik wil...''
''oh wacht momentje!'' roep ik gelijk. ''het kan me allemaal niet schelen waar je van bent en wat je doet! ik heb wel wat leukes, belangrijkers en vooral nuttigers te doen dan naar deze shitzooi luisteren! de groeten!'' vervolg ik en ik zet mijn mobiel uit.
''klote diensten!'' brom ik en vestig mijn aandacht weer op kiro. ik smeer zijn rug ook in en doe er extra lang over en geef hem een kus als ik klaar ben. ik ga recht op zitten en kijk lang naar het uitzicht.
''je bent sexy als je zo kijkt.'' fluistert kiro dan in mijn oor. ik kijk hem even aan en glimlach dan.
''jij bent altijd sexy!'' fluister ik dan terug en geef hem een kus. ik voel zijn tong over mijn lippen strelen en open direct mijn mond. we raken verwikkeld in een intieme tongzoen en ik hoor mensen om ons heen afkeurende geluiden maken. dan voel ik ineens ijskoud water op mijn rug en schrik op. ik draai me om en kijk in het gezicht van mijn nicht shady en haar man robin. hun waren de enige die niet op de bruiloft konden komen of kiro ooit ontmoet hadden.
''dus dit is je man!'' roept shady dan vrolijk.
''ja dit is kiro, kiro dit zijn mijn nicht shady en haar man robin.'' stel ik ze voor. ze geven elkaar een hand en kijken mij dan aan.
''nooit gedacht dat jij met een man zou trouwen eigenlijk maar ik vind hem meteen al aardig!'' roept shady vrolijk. ik glimlach verlegen en kijk dan naar kiro die het echt een compliment vind.
''gelukkig! ik vind jullie ook meteen al aardig!'' roept kiro dan.
''ik wist niet dat jullie hier jullie huwelijks reis hadden.'' zegt robin dan.
''ik wist niet dat jullie hier op vakantie waren.'' zeg ik dan.
''waarom brengen we vandaag niet met z'n vieren door? tenzij iemand daar iets tegen heeft natuurlijk!'' roept kiro dan.
''nee joh! het is jullie huwelijksreis!'' roept robin dan.
''ah, we hebben twee weken, een dagje is geen probleem en ik heb jullie echt fucking lang niet gezien!'' roep ik om ze over te halen. ze stemmen toch toe en tegen 1 uur gaan we met z'n allen naar een dorpje niet ver van ons hotel. we staan met z'n vieren in een vrij alternatief kleding winkeltje wat rond te kijken. robin en ik staan maar wat toe te kijken omdat we beide niet zo van shoppen houden maar kiro en shady zijn er echt helemaal gek van. kiro komt vrolijk naar me toe gehuppelt en geeft me een lange zoen.
''wow! hij wil iets! rennen!'' lacht robin dan en shady schiet ook in de lach.
''en die kreeg ik omdat???'' vraag ik als kiro de kus verbreekt.
''gewoon zomaar!'' glimlacht hij en huppelt weer verder. shady gaat er achter aan en ik zucht even.
''soms snap ik vrouwen echt niet...'' zeg ik dan.
''huh? vrouwEN?'' zegt robin dan.
''jah! kiro heeft meer vrouwelijke dan mannelijke trekjes hoor!''
''zoals?''
''houd van shoppen, soap series en gaat 's nachts helemaal tegen me aan liggen. hij is dol op chocolade, heeft een hekel aan leugens en kan echt zeuren als een wijf!'' zucht ik.
''en zijn mannelijke trekjes?'' vraagt robin dan.
''houd van enge films, is dol op mangaboeken en heeft eigenlijk altijd zin in sex.'' zeg ik met een grijns.
''oke dan! de ware voor jou dus!'' lacht robin.
''wat vind jij het leukste aan shady?'' vraag ik dan.
''hmmm, hoe ze me 's morgens aan kijkt als we net wakker zijn en dan zegt dat ze van me houd. dat zijn de mooiste momenten van mijn dag. en jij aan kiro?'' vraagt hij dan.
''hij levert soms dagen lang kritiek ergens op en dan als ik of iemand anders het toch echt zat is en zeggen dat we hem vreselijk vinden dan vraagt hij die avond altijd of we hem echt zo haten en dan kijk hij ook zo schattig dat je meteen weer vergeet waarom je het ooit hebt gezegt. maar ook dat hij heel vergevings gezint is.'' zeg ik dan en zucht. ik kijk rond maar zie kiro nergens. shady komt naar ons toe lopen en glimlacht breed.
''waar is kiro?'' vraag ik dan.
''aan het passen!'' roept ze.
''o god! we moeten ook echt nog wat gaan kopen!'' roep ik dan. robin schiet in de lach en dan gaat mijn mobiel ineens af.
''jah met yu!'' roep ik als ik heb op genomen.
''hey gast! met jason!'' hoor ik mijn broertje roepen.
''hey bro! alles goed?'' roep ik vrolijk.
''muahh 3 uur te laat voor school door een kater en betrapt dat jasper en ik zaten te zoenen in de klas maar verder wel ok, met jullie?''
''geweldig! kiro staat al weer kleding te passen, dankzij mij is er een klootzak ontslagen in ons hotel en shady en robin zijn hier. ik en kiro hadden gisteravond wel even ruzie maar het is hier echt leuk! ik denk dat ik wel langer als een week wil blijven!''
''haha, fijn dat het goed gaat! trouwens mama zei dat als jullie terug komen en ik en jasper tot dan zonder ruzie kunnen dat ik dan bij jullie mag komen wonen in het appartement!'' roept hij vrolijk.
''oke! dat wordt fucking gezellig! zie maar dat het jullie lukt om 2 weken zonder ruzie te leven!'' lach ik.
''haha heel grappig! lukt ons heus wel!'' gaat hij er op in.
''is goed jongen! maar ik ga hangen!''
''aah nu al?''
''ja ik zie iets heel mooi's staan!'' grijns ik als kiro zich in de spiegel staat te bekijken. ik loop er op af en luister amper naar jason. zonder iets te zeggen hang ik op en leg mijn armen om kiro zijn middel.
''ligt het aan mij of ben ik dik?'' vraagt hij dan.
''het ligt aan jou want ik vind je supper sexy!'' fluister ik en druk mijn lippen in zijn nek.
''hmm, je bent zo lief.'' fluistert hij en geeft me een kus. kiro besluit uit eindelijk toch heel wat te kopen en rond half 6 komen we aan in het hotel. we spreken met robin en shady om 7 uur af in het restaurant en gaan naar onze kamer. ik heb zelf niet veer gekocht maar kiro moest zo veel kopen dat hij het zelf niet allemaal kon dragen! ik smijt alles neer in een hoek en laat me op het bed vallen. kiro kijkt bloedgeil naar me wat mij ook erg opwind. hij trekt langzaam zijn shirt uit en loopt naar de kast.
''krijg ik niks omdat ik grotendeels van jou tassen heb gedragen?'' roep ik dan.
''dude?'' zegt hij sirieus en draait zich om. hij komt op me afgelopen en hij knoopt mijn broek open. ik grijns en kiro begint me helemaal uit te kleden. wanneer we beide naakt zijn sluit hij nog snel de gordijnen en hij begint me te pijpen. ik kreun luid en geniet vol op. als ik ben klaar gekomen slinkt hij het door en grijnst.
''goed genoeg? of wil je ook genomen worden?'' lacht hij.
''hmm, klinkt ook heel verleidelijk.'' grijns ik en ik trek hem naast me op het bed. ik ga op zijn schoot zitten en voel hem meteen in me komen. ik kreun zachtjes net als hij en voel hem steeds dieper in me.
''hmmm, je bent gegroeit.'' grijns ik en zoen hem in zijn nek. ik voel zijn vingers over mijn borst glijden en hoor hem steeds weer een kleine kreun slaan. na een kleine 5 of 6 minuten kreunt hij luid en komt hij klaar. ik grijns en zoen hem langzaam. we staan daarna op en gaan snel douche en aan kleden. we lopen naar het restaurant en zien shady en robin al staan.
''helemaal opgefrist?'' vraagt ze en ze kijkt kiro aan en geeft hem een rare blik die ik niet helemaal kan plaatsen. kiro grijnst en steekt zijn tong uit. ik kijk robin vragend aan maar die haalt ook zijn schouders op. we lopen het restaurant in en gaan aan een tafel zitten. ik kijk in de kaart en we bestellen allemaal maar iets. niet veel later kirjgen we het al en we eten druk pratend alles op. we gaan daarna nog even naar een bar om wat te drinken en gaan dan naar de kamers. kiro staat in de badkamer zijn make-up eraf te halen en ik lig een film te kijken waar ik niks van begrijp aangezien het italiaans is.
''waarom is hier fucking elke zender italiaans?!'' roep ik dan geirriteert.
''omdat we in italie zijn!'' roept kiro dan. ik denk even na en kom er dan achter dat het vrij logies is. kiro komt droog aanwandelen met zijn haar in een staartje en alleen een bokser. hij is met van alles aan het rommelen en allemaal crempjes op aan het smeren.
''je gaat toch niet ook nog van dat groene spul op smeren dat je de hele nacht op moet houden he?''
''nee, waarom?''
''omdat je al sexy genoeg bent zonder al die zooi!'' roep ik dan en gooi een kussen naar hem toe. hij vangt het kussen op en rolt lachend met zijn ogen. ik steek mijn tong uit en begin weer te zappen. hij smeert natuulijk nog meer op zijn gezicht en ik zucht diep.
''kiiiiirooooo!!!!! ik wil knuffelen!!!!!'' roep ik dan zeurderig. hij kijkt me via de spiegel aan en veegt zijn handen aan een handdoek af. hij komt op mijn schoot zitten en trekt me tegen zich aan. ik neem hem strak in mijn armen en snuif zijn geur diep op. hij streeld zachtjes over mijn rug en geeft me een kus in mijn hals. ik voel weer de duizende vlinders als toen hij ja zei op de bruiloft, het gevoel dat je helemaal gelukkig bent en denkt dat je heel de wereld aan kan. dit zijn echt de meest perfecte momenten die we hebben.
''ik wil een kusje.'' fluistert hij dan in mijn oor en hij begint me zachtjes te zoenen. eerst zijn het kleine liever kusjes en dan is het meer bakstenen tellen, uiteindelijk wordt het een intieme tongzoen en liggen we zoenend en strelend op het bed.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 19 sep 2009 - 2:37:
me toetbord doe niet en ik kopieer l eters van veraal