Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 69 pimping the appartment!

crazy little thing called love CB (gestopt)

12 sep 2009 - 9:23

686

0

168



69 pimping the appartment!

*twee weken later*
kiro pov.
ik en yu zijn net terug van onze huwelijks reis en staan nu met heel het huishouden in de ikea om nieuwe spullen voor het appartement uit te zoeken. we hebben nu we hadden eerst 8 kamers en nu maar 5. en dus hebben we ook maar 5 bedden nodig. ik kijk om naar yu en zie hem en jason op een bed springen. jasper ligt op de grond van het lachen en strify staat er afkeurend bij te kijken en op een ander bed springen romeo luminor en shin op en neer. ik ga op een stoel zitten die er vlak bij staat en zie al een medewerker aankomen lopen.
''willen de 5 heren niet meer op de bedden springen alst u blieft?'' roept een stem door de intercom. ze staan even stil en kijken verbaast om zich heen.
''best, deze springt niet fijn!'' roept shin droog en komt van het bed af. de rest volgt en ze gaan sirieus kijken voor een bed. er komen een paar medewerkers naar ons toe en vragen wat voor iets we willen.
''nou ik wil er wel lekkere sex in kunnen hebben dus iets dat veert en dat zacht is.'' roept yu droog door heel de winkel en dan hoor ik hoe jasper en strify in de lach schieten. de man die het ons vroeg kijkt mij verbaast aan en ik haal maar mijn schouders op.
''zolang het maar een groot bed is, ik wil hem niet de hele nacht tegen me aan hebben.'' zeg ik dan maar.
''oke, dan heb ik iets dat u wel fijn zult vinden.'' zegt de man en hij loopt met ons mee naar een of ander bed.
''dit bed heeft extra veren zelf en is op maat dat er 3 personen in kunnen. als u dan een futon matras neemt denk ik dat u het wel fijn zult vinden.''zegt de man en voor dat hij er iets aan toe kan voegen springt yu er al op. hij ploft er op neer en rolt van de ene kant naar de andere kant.
''het is wel groot genoeg!'' roept hij dan lachend. ik rol met mijn ogen en kijk op het bordje wat erbij staat. ik kijk weer naar yu en zucht.
''jij denkt doen?'' vraag ik dan.
''ja, ik denk doen!'' zegt hij.
''oke, dat is dan al geregelt!'' roep ik. strify komt aan kakken en kijkt ons verveelt aan.
''wat is er met jou?'' vraagt yu meteen.
''verveel me.'' zegt hij. de rest komt aan lopen met hun beslissing en dan gaan we voor banken stoelen en tafels. we kiezen ook allemaal een kast uit en wat overige decoratie zoals vazen, lampen en schilderijen. ik en yu halen al van alles in het magazijn en jasper en jason komen dan lachend voorbij op een bureau stoel. yu springt van schrik achteruit en schiet dan in de lach.
''jasper, jason! kappen!'' hoor ik strify dan roepen. jasper en jason kijken geschrokken om en rennen dan twee verschillende richtingen op. ik schiet in de lach en strify rent er panisch achter aan. als we eindelijk alles bij elkaar hebben en de vrachtwagen die luminor heeft weten te regelen vol hebben geladen, gaan we naar huis. we komen aan bij het appartement en een paar mensen helpen ons alles naar boven te krijgen. we zetten alles is de goede kamer en zetten als eerste alle bedden in elkaar. als dat gebeurt is dekken jasper en jason ze op, romeo en shin gaan koken strify en ik gaan de kasten in elkaar zetten en yu en luminor doen de banken, stoelen en zetten de tafels neer. als we ongeveer op de helft zijn komen jasper en jason ons helpen en niet veel later kunnen we al eten. dit keer hadden we een electriesch fornuis laten maken omdat we eerst gas hadden wat echt niet goed ging! na te hebben gegeten zetten we de rest in elkaar, sluiten we de tv en computers aan en hangen al vast wat schilderijen op. rond half twaal besluiten we maar om te gaan slapen en morgen verder te gaan als jasper en jason naar school zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.