Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 70 yu's got attaked by a fan

crazy little thing called love CB (gestopt)

12 sep 2009 - 12:02

1680

0

177



70 yu's got attaked by a fan

yu pov
ik word wakker van luid gelach in de kamer van jasper en jason en ga rechtop zitten. kiro begint even te draaien en kijkt moelijk.
''what the fuck!'' kreunt hij geirriteerd.
''we zijn weer thuis hoor.'' zucht ik en laat me weer op mijn rug vallen. kiro komt op mijn bost liggen en kijkt me glimlachend aan.
''wat?'' vraag ik als hij steeds meer lacht.
''ik ben gewoon blij dat ik zo'n leuke man heb!'' zegt hij dan. ik grijns en geef hem een kus. hij blijft me maar kusjes geven tot ik hem tegen hou er een te verbreken. we liggen zeker 10 minuten te zoenen als iemand op de deur klopt.
''kom maar!'' roep ik zuchtend. strify komt binnen en kijkt ons aan.
''we hebben van middag een interview met de bravo en ze willen graag met het getrouwde stel spreken!'' roept hij.
''maar het getrouwde stel wil in bed blijven liggen.''roep ik en kiro schiet in de lach. strify kijkt ons even aan en zucht.
''om 3 uur klaar staan.'' zegt hij dan en loopt weg. kiro kijkt op de wekker en grijnst.
''wat nu weer?'' zucht ik.
''het is pas negen uur en dus kunnen we nog 5 uur blijven liggen.'' fluistert hij en hij trekt mijn bokser uit. ik grijns breed en geef hem een kus. we zijn net lekker bezig als we strify horen zingen. het is een van onze nieuwe nummers geloof ik. ik concentreer me weer op kiro en voel hem steeds dieper in me.
''dude, waar heb je dit geleerd?'' kreun ik luid en voel kusjes in mijn nek.
''veel ervaring, net als jou.'' fluistert hij en stoot steeds sneller. ik voel hem klaarkomen en hij komt naast me liggen. ik geef hem een lange zoen en trek hem dicht tegen me aan.
''hmmm, jij houd echt van knuffelen he?'' fluistert hij dan.
''alleen met jou.'' fluister ik terug. hij komt dichter tegen me aan liggen en geeft me weer een kus. net dan komen jason en jasper binnen stormen.
''aah! komaan!'' zeur ik en kijk boos de andere kant op.
''let maar even niet op hem, wat is er?'' zegt kiro dan.
''nou, we moeten een werkstuk maken over echte liefde enzo, dus hoe wisten jullie dat jullie ooraltijd bij elkaar willen blijven?''
''pff, geen idee, ik lette echt op de kleine dingetjes die ik zo leuk vind aan hem.'' zegt kiro dan.
''dat ook maar wat voelen jullie wanneer jullie elkaar in de ogen kijken of elkaar een kus geven?'' roep ik dan.
''nou, duizenden vlinders.'' zegt jasper na denkent.
''alsof ik heel de wereld aan kan met alleen jasper naast me.''
''en die twee dingen samen zijn het gevoel die alleen je echt ware liefde je kan geven! en nu oprotten!'' roep ik en ze lopen weg. ik kijk kiro grijnzend aan en begin hem te zoenen.
''dat heb je echt snel op gelost weet je dat?'' grijnst hij. ik grijns en geef hem nog een kus. zo blijven we tot half 2 liggen en gaan dan maar douchen. we kleden ons aan en gaan naar beneden om te eten.
''ja hoor ze zijn eindelijk wakker!'' roept romeo meteen als we de woonkamer in komen. ik zucht en loop naar de keuken. ik kijk naar het koffiezet apparaat waar ik nog steeds niks van snap.
''hoe werkt zo'n ding?'' roep ik dan. romeo komt de keuken in gelopen en laat het even zien.
''zo zet je koffie! nog meer dingen die ik je moet uit leggen?'' zucht hij. ik schud van nee en kijk in de koelkast of er wat te eten valt. de koelkast puilt helemaal uit ent als alle andere lades en kastjes maar nergens is iets lekker te bekennen. ik zucht en drink dan alleen koffie.
''heb je geen honger?'' vraagt kiro dan die net binnen komt.
''er is niks lekkers.'' zucht ik. hij grinnikt en geeft me een kus. hij trekt wat uit een paar kastjes en zet na 10 minuten een bord voor mijn neus.
''brood?'' vraag ik verward.
''ja, brood. anders word je misschien dik.'' fluistert hij in mijn oor en hij loopt de woonkamer in. ik giet de koffie naar binnen en sta op zonder ook maar er over te denken om te eten. ik loop de woonkamer in en pak mijn portomonee en trek mijn schoenen aan.
''waar ga je naar toe?'' vraagt strify dan.
''naar de mcdonalds!'' roep ik en vertrek. ik hoor ze nog lachen maar loopt gewoon door.
in de mcdonalds zie ik heel droog jasper jason yalee martin en zac zitten. ik ga achter ze staan en zie de ogen van martin en zac groter en groter worden.
''ehm... jongens... we zijn betrapt....'' stamelen ze. jason en jasper draaien zich om en kijken me aan.
''hey man!'' roepen ze.
''ik zeg niks als jullie nu voor mij gaan bestellen en betalen.'' roep ik en schuif aan. ze zuchten en staan op.
''ben je niet boos dat we spijbelen?'' vraagt yalee dan.
''nee, en ik heb ook alleen iets over die twee te vertellen aangezien z onder mijn dak wonen.''
''dus je wilt gewoon dat ze voor jou betalen.'' zegt martin dan.
''tegen strify zullen ze het toch niet zeggen want die word dan echt neidig, kiro luminor en shin staan aan mijn kant en romeo bemoeit zich er eigenlijk nooit mee. dus ik ben veilig! en trouwens ik moet ook ontbeiten!'' grijns ik breed.
''dude! je bent gek! word dit jou ontbeit?'' roept zac dan.
''ja, dat sport ik er zo weer af hoor!''
''jij vreet alles wat je wilt en kan er nog steeds zo uit blijven zien dus?'' roept zac ongelovig.
''ja zo'n beetje wel ja.''
''dude! ik ga een keer met jou sporten!''
''is goed! niemand wil meer mee op jasper na dan en die praat de hele tijd over jason! heel irritant!'' zucht ik. de drie knikken en zuchten. jason zet een dienblad voor mijn neus vol met hamburgers en friet.
''eindelijk! wat fatsoenlijks te eten!'' roep ik dan.
''hoe bedoel je dat nou weer?''
''kiro wilde dat ik brood zou gaan eten! anders zou ik dik worden!'' roep ik en schrok alles naar binnen. ik zie kiro ineens binnen komen met shin en romeo achter zich aan.
''jongens, jullie zijn betrapt.'' lach ik nu luid. ze kijken in de richt van de deur en kijken dan mij aan. ze komen naar ons toe en kijken de jongens allemaal stuk voor stuk aan.
''en jullie denken, wij gaan spijbelen in de mcdonalds?'' zegt shin dan.
''tja, we hadden echt honger!'' roept jasper zielig.
''jammer, dit krijgt strify te horen.'' zegt shin dan.
''ah man! waarom? je kunt toch gewoon je mond houden?''
''ik heb geen zin in ruzie en hij word gewoon boos over zulke dingen!''
''oh, dus moet dat ten kosten van ons!''
''jullie konden ook gewoon op school blijven!'' roept shin dan.
''ik had echt gedacht dat jij je mond zou houden!'' zeg ik dan en eet verder. kiro zucht diep en kijkt me aan.
''jij was niet van plan iets te zeggen zeker?''
''nee, ik niet.'' zeg ik en kijk hem aan. hij rolt met zijn ogen en geeft me een kus. ik grijns breed en geef hem nog een kus.
''maar, wij moeten gaan, want over 30 minuten is het interview.'' meld romeo dan. ik zeg gedag tegen de rest en we lopen naar buiten.
''weer in een limozine? kunnen we niet gewoon een keer een auto nemen ofzo?'' zeur ik. de jongens kijken me even aan en we stappen in. kiro komt op mijn schoot zitten en begint me te zoenen. strify en shin zitten ook te zoenen en romeo is druk aan het bellen met luminor. onze maeger zit er maar wat bij die voor het eerst niet zit te bellen. romeo hangt dan op en kijkt hem even aan.
''word jij er nooit moe van dat jij alles voor anderen moet regelen?'' vraagt hij dan. ik schiet in de lach en kijk hem even aan.
''iemand moet het doen he!'' roept hij droog. ik haal mijn schouders op en geef kiro weer een kus. hij glimlacht lief en begint me weer te zoenen. ik grijns en glijd langzaam onder zijn shirt.
''yu! haal die koude handen weg man!'' roept hij dan. ik schiet in de lach en kijk hem aan.
''haha, kou kleun!'' roep ik en zie strify nog met zijn ogen rollen.
''niet grappig!'' roept kiro dan en slaat met een kussen. de limozine komt tot stilstand en ik stap lachend uit. er staan veel fans voor het gebouw achter drangrekken te gillen. kiro springt in mijn rug en shin komt hand in hand met strify de limozine uit en romeo zit ineens weer aan zijn mobiel vast geplakt. kiro gaat weer op de grond staan en zucht. van alle kanten wordt er geroepen en voor ik het zelf echt door heb wordt ik bijna verplettert door een van onze fans die met wil zoenen. shin strify en romeo schieten in de lach maar kiro vind het echt niet leuk. ik krijg het meisje moeilijk van me af want ze is nogal zwaar. waar blijven die bodyguarts als je ze nodig hebt! na zeker 5 minuten wordt het meisje van me afgehaalt en kan ik weer normaal ademen. kiro kijkt me even aan en glimlacht dan.
''gaat het een beetje?'' vraagt hij dan. ik knik en zie het meisje nog kijken. ik geef kiro snel een kus en hoor iedereen fluiten. even later verbreek ik de zoen langzaam en gaan we met z'n allen naar binnen. er komt een vrouw aan lopen met een jongen en een meisje van ongeveer 25 a 26 jaar oud.
''hoi, ik ben samantha en dit zijn john en frida, zij gaan jullie interviewen vandaag.'' zegt het vrouwtje dat aan komt. het meisje dat frida zou moeten heten ziet er suf uit, niks speciaals aan, ze heeft blond beschadigt haar en geen make-up op. ze draagt een suffe versleten vest en een rare broek die haar niet mooi staat. de jongen zie er daar in tegen niet slecht uit. hij heeft lange bruinblonde dreats los hangen en heeft zo te zien eyeliner op. hij heeft een groene skinnyjeans aan en een felroze shirt. hij heeft veel polsbandjes om en schoenen van vans. we geven ze beide een hand en gaan naar de ruimte voor het interview.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.