Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 72 one month without my boyfriend

crazy little thing called love CB (gestopt)

23 okt 2009 - 7:11

1938

0

193



72 one month without my boyfriend

*1 maand verder*
jason pov
het is nu een helemaand geleden dat jasper is weg gelopen. sinds die ochtend dat we hem in de stad achter een raam zagen hebben we hem niet meer gezien of gesproken. we hebben 2 brieven gehad. de brief die hij de eerste dag had verstuurd en nu nog een. ik pak de envelop en kijk naar het adres. hij is aan mij gericht dus ik mag hem open maken. het is echt jasper zijn handschrift alleen ik durf hem niet open te maken. straks maakt hij het uit ofzo. ik zucht en open hem met trillen de handen en laat mijn ogen over de regels glijden.

lieve jason,
ik wil dat je weet dat ik je supper veel mis en ik heb besloten nog wel terug te komen. uiteindelijk dan. ik heb in de afgelopen maand veel geleerd van cynthia. een meisje dat me de eerste dag hielp en waar ik nu bij woon. we werken 's avonds samen in een café net buiten de stad. ik heb al veel geleerd en weet zeker dat ik later in een café wil werken! het is hier echt geweldig maar ik denk wel dat ik terug kom. ik hoop dat het goed en dat je me geen klootzak vind omdat ik ben weg gegaan zonder iets te zeggen al zou ik het wel snappen! ik hou echt supper veel van je jason! en dat doet me denken aan wat shannon crown ooit zei :''the best thing about me, is you!''
zeg tegen iedereen dat ik hen ook mis en dat ik ook van hun houd, maar lang niet zo veel als jou! voor de wereld mag je dan maar een iemand zijn maar voor mij ben jij de wereld. x jasper!


de tranen lopen langzaam over mijn wangen. ik vouw de brief op en zucht. ik neem mijn mobiel en stuur hem een sms'je, of hij hem nou leest of niet.

lieve jasper, ik heb net je brief gelezen. ik mis jou ook! kom plies weer terug! of schrijf minstend wat vaker. X jason.

ik lees het over en verzend het. dan is het maar klef. ik wil hem gewoon in mijn armen kunnen sluiten. ik sta op en neem de brief mee naar beneden. ik geef de brief aan strify zonder wat te zeggen. sinds jasper de laatste keer dat ik jasper heb gezien heb ik geen woord meer gezegt. normaal praat ik zo veel dat zelfs bill kaulitz niet tussen me door komt maar nu is het eenige wat ik doe, water drinken, droog brood eten, naar school gaan, zuchten en aan jasper denken. en ik maak mijn huiswerk maar heel veel krijg ik niet omdat ze zelfs op school zich zorgen maken. ik kijk op de klok en zie dat het tijd is om te gaan. ik steek mijn hand op dat ik weg ben en loop naar de lift. op de helft komen zac en martin er bij staan en even later komt ook yalee de lift in. ze staan druk te praten maar ik zeg niks. ik haal mijn schouders op en knik eens maar doe of zeg verder niks. ik zucht diep en voel mijn mobiel trillen. ik kijk op het schermpje en zie dat jasper belt.
''jasper!'' gil ik door de lift en de gang aangezien de deuren net open gaan en er 2 mensen binnen komen. iedereen kijkt me verast of boos aan.
''man je smst me fucking wakker!'' kreunt hij.
''ja fuck jou man! ik heb je een maand niet gezien!''
''weet ik! maar ik ben fucking moe! ik sliep net!''
''net pas? het is bijna 8 uur!''
''jah, ik moest gisteren werken en ben vanacht nog uit geweest omdat cynthia me mee sleepte, ik lag er vroeg in maar ben echt fucking moe! maar hoe is het met je?'' vraagt hij dan geeuwent.
''gaat wel, ik mis je alleen fucking erg!''
''ah je bent echt lief maar ik wil nu HEEL graag slapen! ik beloof je dat ik vanavond bel oke!''
''ja is goed! maar echt doen he!''
''ja! tuurlijk aller aller liefste! ik heb vanavond vrij trouwens dus hou maar vrij ik wil je zien!''
''is goed! spreek je vanavond!'' roep ik vrolijk. we hangen op en ik zucht diep.
''was dat jasper?'' vraagt zac dan overbodig.
''nee, ik sta hier met iemand de lijn bezet te houden die er helemaal niet toe doet!'' brom ik sarcastiesch!
''haha, hoe is het met hem?''
''hij heeft werk vlak buiten de stad en gaat tot 's morgens vroeg uit. ik sms'te hem wakker maar hij lag er vroeg in. en hij belt vanavond om ergens af te spreken! maar stil tegen strify, anders gaat hij jasper proberen over te halen meteen terug te komen en komt hij nooit meer terug.'' ratel ik aan een stuk door.
''we hebben onze jason weer terug hoor!'' zucht martin en zac en yalee schieten in de lach.
''zo veel praat ik niet! en nu moet ik een maand in halen dat ik niet heb gepraat dus tuurlijk praat ik veel en jullie moeten gewoon niet zeuren! wees blij DAT ik weer praat dan zeuren de docenten op school ook niet zo veel over dat jullie veel praten want dan word er toch altijd tegen mij gezeurd en...''
''hou als je blieft op!'' roept martin dan. ik haal mijn schouders op en we vervolgen onze weg naar school.

*die avond*
''jongens ik ga vanavond naar samira toe!'' roep ik als ik thuis ben. jasper had net gebeld en heeft me bij zijn nieuwe thuis uitgenodigd. cynthia moet werken dus zijn we helemaal alleen. de jongens springen op uit de bank en kijken me aan.
''je praat weer!''
''je hebt jasper gesproken!''
''eindelijk het is niet meer zo stil!''
''je gaat naar jasper toe he?'' roepen ze door elkaar.
''waar is strify trouwens?''
''in de stad. maar vertel alles over je gesprek met jasper.''
''nou het duurde niet lang, het gaat goed, hij heeft een baan net buiten de stad in een café en hij woont nu tijdelijk bij een meisje, cynthia. hij komt terug wanneer hij er klaar voor is. en vanavond ga ik bij hem langs.''
''ik denk dat ik weet welk café! er is er maar een net buiten de stad. we kunnen daar 'toevalig!' langs gaan met strify en doen alsof we niet wisten dat jasper daar werkt! als jij het goed vind dan!''
''ja, tof plan. maar ik ga nu!''
''oke veel plezier!'' roepen ze in koor. ik zucht en ga naar de straat waar ik hem zag. ik klop op de deur waar ik eerder voor stond en er word door een jongen open gedaan met heel erg wit blond haar. hij lijkt heel veel op jasper maar hij heeft al minstens een jaar zwart haar!
''dude! je herkent me niet eens meer!'' roept hij dan lachend.
''danm, ik ben je met lang zwart haar gewent en milioenen piercings! en zonder blousjes!'' roep ik en we nemen elkaar strak in de armen.
''hmmm, ik heb je zo vreselijk gemist!''fluisterd hij dan.
''ik jou ook! maar waarom zie je er zo netjes uit?''
''ik ben net terug van mijn werk! ik werk nu 7 dagen in de week en omdat ik 's avond alleen met jou wilde zijn heb ik mijn ochtend opgeofferd!'' roept hij en trekt me mee naar binnen.
''ik kleed me wel even om zodat je me een beetje herkent!'' lacht hij en loop een deur door. ik loop achter hem aan en laat me op zijn bed vallen. ik geniet van het uitzicht op zijn buik en rug. in dat blousje waren zijn spieren ook echt goed te zien! hij trekt een pyama broek aan maar geen shirt. hij draait zich grijnzend om en komt op mijn schoot zitten. ik krijg er meteen een stijve van en hij merkt het natuurlijk gelijk.
''moeilijk he? een maand droog staan?'' grijnst hij en hij begint me te zoenen.
''jij niet dan?''
''dude, ik heb foto's van jou onder de douche! ik verlaag me soms gewoon tot aftrekken!'' grijnst hij droog en hij begint me weer te zoenen. hij begint me uit te kleden. ik grijns en adem zwaar van opwinding. hij drukt kleine kusjes op mijn borst en ik kan een kreun niet onder drukken. mijn blous en broek vliegen al door de kamer en de zijne volgt. dan gaan onze boksers ook uit en niet veel later voel ik hem al in me komen. ik kreun luid en hij stoot steeds sneller. gehijg en gekreun vult de kamer en niet veel later komt hij klaar met een luide kreun. jasper kijkt me grijnzent aan en drukt zijn lippen op de mijne. ik duw hem achter uit en draai hem om. hij valt met zijn knieën op het bed en in een keer kom met een snelle beweging in hem. hij kreunt luid en hijgt even. ik stoot eerst zachtjes en ga dan steeds sneller. hij kreunt steeds luider en luider. alleen dat gekreun van hem maakt me al geiler en geiler.
''oh! jah! jason!!'' kreunt hij en hij blijft maar roepen. ik druk een natte kus op zijn rug en stoot verder. ik slaak nog een luide kreun en kom dan klaar.
''dit heb ik echt gemist!'' hijgt hij en hij geeft me een kus.
''anders ik wel!'' grijns ik en zoen hem terug. hij blijft me maar zoenen en zo te merken is hij nog lang niet van plan om op te houden. ik voel hoe zijn handen afzakken naar mijn kont en hoe hij zijn nagels er in zet. ik kreun zachtjes en zuig op zijn lip. hij streelt over mijn rug en ik voel hoe hij met zijn tong langs ze mijne streelt. onze lichamen tegen elkaar gedrukt, onze armen om elkaar heen geslagen en onze tongen spelend met elkaar liggen we daar. het heeft in alle bladen gestaan dat jasper weg was, ze hebben overal gezocht en zelfs fan's hielpen mee en bladen plaatste foto's van hem om mensen aan te sporen naar hem te zoeken. logies dat niemand hem vond, hij had zijn haar gevert, afgeknipt en alleen zijn piercings in maar geen make-up en als hij buiten kwam had hij een blouse aan met een normale spijkerbroek inplaats van zijn hemden met zwarte broeken met duizende kettingen en spikes. en dat je al zijn tattoo's zag. rond 7 uur besluiten we ons aan te kleden en maar wat te gaan eten. we staan samen achter het fornuis dat er echt droog uit zo moeten zien. we staan zo moeilijk te doen met het pak waar alles op zou moeten staan dat we niet horen dat cynthia eerder thuis is. jasper drukt net een kus op mijn lippen als ze binnen komt.
''ook, goede avond!'' roept ze lachent en kijkt ons een voor een aan.
''hey, ik ben jason.'' stel ik mezelf voor en geef haar een hand.
''cynthia, aangenaam.'' zegt ze en ze kijkt ons aan. jasper grijnst en geeft me een kus.
''dus jij bent weer vrolijk?'' vraagt ze dan aan jasper.
''echt wel! kan niet vrolijker!'' roept hij en hij geeft me weer een kus.
''oke dan! en ik zal wel koken want daar blijf jij toch moeite mee hebben!'' roept ze en ze duwt ons de woonkamer in. ik en jasper zitten druk te praten en ik verteld hem over wat ik en de jongens thuis hebben afgesproken over langs komen met strify. hij vind het een geweldig idee en zal heel verbaast reageren. ik zucht en geef hem weer een kus. na te hebben gegeten en nog veel gezoen ga ik rond 12 uur naar huis. eenmaal thuis ga ik meteen naar bed en zucht. ik heb zijn shirt gejat! met een grijns val ik in slaap en heb een geweldige droom over jasper! hmmm, hij is zo sexy in een zwembroek!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.