Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 4.

From normal to popstar

14 sep 2009 - 20:57

525

2

168



4.

Enyoj ^^ Kijk maar wat je ervan vind xD

Lisa belde snel Maya op om te zeggen dat ze morgenavond naar haar huis moesten komen. Maya vroeg of het gelukt was om een gitarist te vinden. Lisa reageerde verheugd dat het was gelukt en ze morgen wel zou zien wie het was. Daarna hing ze op en belde Roy op en ze vertelde hetzelfde verhaal tegen hem. Toen ze ophing bleek dat het al ruim half 11 was geweest. Haar moeder kwam de kamer binnen en melde haar dat her tijd was om naar bed te gaan. ‘Mam, ik ben bijna vijftien hoor.’ Zeurde Lisa en Fay tegelijk. ‘Maar bijna is niet helemaal.’ Zei hun moeder streng. ‘Ma!’ riepen ze tegelijkertijd. ‘Nog 1 maand!’ Hun moeder kruiste haar armen voor haar borst en keek streng voor zich uit. De meiden zuchtte en stapten van de bank af. Sloom, om tijd te rekken, liepen ze de trap op.

De volgende dag was Fay al vroeg wakker. Ze pakte haar gitaar uit het standaard en tokkelde er zachtjes een deuntje op. Gisteravond had ze nog voor ze allebei hun eigen kamer in gingen de muziekbladen gevraagd aan Lisa. Ze zocht een blad uit en speelde het refrein ervan. Ze speelde het refrein keer op keer. Soms pakte ze een stukje van het couplet erna of ervoor bij, soms een stukje van de break, of begon ze bij het begin te spelen.
Lisa werd slaperig wakker van geluid uit de kamer naast haar, de kamer van Fay. Even opende ze haar ogen en wierp een blik op de wekker. Naar haar zin was het nog te vroeg om op te staan, maar over een half uur zou ze er toch uit moeten. Vandaag moest ze weer naar school. Als snel herkende ze het liedje dat afkomstig was uit de kamer naast haar. Fay speelde op haar gitaar. Pas een nieuw nummer, het heeft nog geen titel. Elke keer als Lisa iets denkt te weten streept ze het ook weer door. Keer op keer is ze er niet tevreden mee. Geconcentreerd op de klanken van de kamer naast haar merkte ze niet dat haar moeder in de deur stond. Nadat Lisa doorkreeg dat haar moeder er stond keek ze haar aan. ‘Kom je uit bed?’ vroeg ze. Lisa knikte en daarna liep haar moeder de kamer uit.

Vandaag moeten Fay en Lisa weer naar school. Beide stappen chagrijnig op hun fietsen. ‘Dag mam.’ Zeggen ze tegelijk en fietsen naar school. ‘Ik heb zo`n hekel aan school.’ Zeurt Fay. Ze fietsen naar de brug waar Maya op ze wacht. ‘Goedemorgen.’ Zucht ze en begint ook te trappen.
Na school fietsen we ook weer met z`n 3 naar huis. ‘Zie ik je over een uur bij mij thuis?’ Vraagt Lisa een Maya en kijkt Fay even aan. Fay knikt. ‘Oké.’ Maya fietst naar links en Fay en Lisa naar rechts. ‘Roy komt ook.’ Meld Lisa mee. ‘Dan kunnen we nog oefenen.’ Lisa kijkt Fay aan. ‘Zou je weer mee willen doen?’ Fay knikt uitbundig. Daar heeft ze wel zin in na een saaie dag op school. Lisa glimlacht en zwijgend fietsen ze verder naar huis. Voor een goed gesprek zijn niet altijd woorden nodig.


Reacties:


VampireFangs zei op 17 sep 2009 - 18:31:
Verdeer <3


adelain
adelain zei op 14 sep 2009 - 21:11:
wooeeee liefteren!