Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 75 wake up! the sun came to see you!

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:10

1801

0

188



75 wake up! the sun came to see you!

jason pov
ik rijd weg van jasper, weg van alles. hoe kan hij me dit aan doen! hij heeft me fucking bedrogen! de tranen stromen over mijn wangen en ik zie bijna niks meer. ik hoor hem nog roepen maar weet niet wat. ik rijd steeds sneller en sneller en zie een stoplicht in de verte. ik negeer het en rijd dus door rood. ik zie twee ligten op me afkomen en voor ik het weet lig ik op de grond en is alles zwart. als ik mijn ogen open doe, heb ik nergens pijn, ik zie een fel wit licht en dan twee personen. ze hebben iets weg van jasper maar ook weer niet.
''dus jij bent jason? jasper zijn grote liefde?'' vraagt een vrouwen stem dan. het klinkt erg vertrouwd en lief. wat me weer aan jasper laat denken.
''uhm, ja ik ben jason, maar dat grote liefde betwijfel ik.'' zeg ik zachtjes.
''kom eens mee, ze kunnen ons nu niet zien, maar wij hun wel.'' zegt de vrouw en steekt haar hand uit. ineens staan we midden in de stad en zie ik jasper lopen naast cynthia. we gaan er achter lopen en luisteren ze af. jasper heeft hier nog zwart haar. heel raar is het wel om te zien.
''maar, jason is echt, zeg maar, alles voor me! ik wil zo graag terug gaan! maar durf niet. als ik terug ga dan zou het alleen voor hem zijn.'' zegt jasper.
''ik snap dat je het raar vind, dat is ook zo, we zijn maand terug in de tijd, twee dagen na dat hij weg liep. nu gaan we naar vlak voor het gebeuren met dat meisje cynthia.'' zegt de vrouw en ineens staan we in een keuken waar jasper met een meisje staat te praten.
''nee, sinds ik jason heb ben ik 100% homo! eerlijk! ik zou alles doen om heel mijn leven met hem te kunnen delen!'' lacht hij en loopt weg.
''en nu moet je op letten.'' fluistert de vrouw. cynthia komt aan lopen en kijkt het meisje aan.
''en? wat zei hij?''
''dat hij helemaal homo is sinds hij met die jason heeft!'' zegt het meisje.
''dat zullen we wel zoen wanneer hij met mij heeft gezoend!'' zegt cynthia bitchy. het meisje kijkt haar aan en schud haar hoofd.
''hij is homo en het is echt hard als je ze uit elkaar gaat drijven!''
''hey! ik krijg altijd wat ik wil! al moet ik er iemand voor vermoorden! jasper is van mij!'' zegt cynthia en ze loopt weg. ik en de vrouw lopen het café in en ik zie mezelf staan. ik kijk richting de plek waar jasper staat en ze hoe cynthia hem zoent. ik zie hem schrikken en haar dan van zich af duwen.
''ik heb zo'n grote fout gemaakt!'' fluister ik geschrokken.
''en je kunt het recht zetten, kom ik breng je naar je lichaam. geef jasper een kus van me.'' zegt ze.
''maar ik ken u niet eens.''
''je en ik ben de moeder van jasper. succes!'' fluistert ze en weg is ze. ik sta in de kamer en jasper zit naast het bed alleen maar toe te kijken en hij zucht af en toe. hij heeft mijn hand stevig vast en drukt er af en toe een kus op.
''wordt als je blieft wakker jason. ik doe alles voor je! maar laat me niet alleen.'' huilt hij en dan komt er een dokter binnen.
''meneer Gimbrere, het spijt me maar het bezoekers uur is voorbij.'' zegt de man. jasper knikt en geeft me een kus op mijn voor hoofd. ik ga op het bed zitten en ga op de plek van mijn lichaam liggen. ik voel jasper zijn hand en knijp er zachtjes is. hij wil toch mijn hand los laten dus knijp ik wat harder.

jasper pov
ik voel een zacht kneepje in mijn hand maar denk het me te verbeelden. ik laat zijn hand wat losser en voel dan een wat hardere kneep. ik draai me om en zie dat jason fronst.
''hij wordt wakker!'' roep ik en dan net doet hij zijn ogen open. hij kijkt me moeilijk aan en glimlacht dan.
''sorry jasper, ik had je moeten geloven.'' fluistert hij en hij houd mijn hand stevig vast. ik glimlach en buig over hem heen voor een knuffel. hij slaat zijn armen om me heen en trekt zich stevg tegen me aan.
''hoe lang heb ik hier gelegen?'' vraagt hij dan.
''1 maand precies.'' fluister ik en streel over zijn wang.
''dus zijn we zijn vandaag een jaar samen.'' fluistert hij zachtjes. ik kijk op mijn horloge en glimlach.
''precies een jaar.'' fluister ik en geef hem een kus. de dokter loopt de deur uit en ik kijk hem diep in zijn ogen.
''ik hou van je jasper.'' fluistert hij dan.
''ik ook van jou jason.'' fluister ik terug en geef hem nog een kus.
''zal ik naar huis bellen? de jongens zullen vast blij zijn te horen dat je wakker bent.'' zeg ik zachtjes. hij knikt en hou nog steeds mijn handen vast.
''liefje, mag ik dan één hand terug.'' glimlach ik. hij glimlacht en schud van nee. ik glimlach en geef hem een kus.
''dan krijg je zo veel kusjes die je wilt!'' fluister ik en geef hem nog een kus. hij laat langzaam een hand los alsof hij iets belangrijks moet weg doen. ik glimlach en pak mijn mobiel. ik tik het nummer van het appartenment in en wacht to er wordt opgenomen.
''met strify.'' hoor ik strify roepen.
''ik sta op speaker he!'' lach ik.
''ja en hoe kom jij zo vrolijk?''
''drie keer raden.'' lach ik en geef jason een knipoog.
''je hebt de lotto weekend milionairs gewonnen?'' vraagt hij droog.
''veel maar dan ook VEEL beter!'' roep ik.
''vertel gewoon!'' roept hij pissig.
''danm, rustig! jason is wakker!'' roep ik vrolijk en glimlach.
''wow! sirieus?''
''ja! sirieus! kom nou maar!'' roep ik en hang op. ik stop mijn mobiel weg en pak jason's hand weer vast. we kijken elkaar recht in de ogen en glimlachen breed. hij kijkt me supper lief aan en zucht dan diep.
''ik ben zo blij dat ik je weer bij me heb!'' fluistert hij dan.
''ik ben zo blij dat ik in die prachtige ogen van jou kan kijken!'' fluister ik terug en geef hem een lange zoen.
''hmmm, en daar ben ik ook zo blij mee.'' fluistert hij als ik de kus verbreek. ik grijns en geef hem nog een kus.
''hmmm, heerlijk om je weer te kunnen zoenen!'' fluister ik terug. ik druk mijn lippen weer op de zijne en dan vliegt de deur open.
''jason!'' roept yu vrolijk en hij springt op het bed af. iedereen komt er vrolijk omheen staan wat moelijk gaat omdat jason weigert mijn handen los te laten.
''mag ik nou eindelijk mijn handen terug?'' zucht ik na 2 uur.
''nee, nooit!'' glimlacht hij en hij houd mijn handen stevig vast. er komt een dokter binnen wandelen en hij glimlacht.
''homo...'' fluister ik en de helft schiet in de lach.
''oke, ik heb de uitslagen bekeken en over twee weken mag het gips er af en dan mag je ook naar huis! en nu voor het bezoek, ik moet u helaas weg sturen want het bezoekers uur is al 2 en een half uur voorbij.'' zegt de dokter.
''kunt u dan ook tegen hem zeggen dat hij me los moet laten!'' roep ik droog en iedereen schiet weer in de lach.
''jammer doc! ik doe veel maar jasper blijft hier!'' roept hij.
''dan zal ik een zuster roepen voor een extra bed!'' roept de docter en hij loopt de kamer weer uit.
''en soms irriteer ik me toch mateloos aan je!'' preek ik en hij schiet in de lach. iedereen vertrekt en niet veel later word er een extra bed gebracht en tegen dat van jason aan geschoven. ik ga in het bed liggen en jason komt gelijk met zijn hoofd op mijn borst liggen.
''ik heb je echt gemist, en je hebt meer spieren!'' fluistert hij. ik glimlach en kijk hem aan.
''dat denk je maar, juist minder!'' fluister ik terug.
''dan heb ik je dus niet gezien toen je de meeste had.'' zucht hij.
''komt goed, voor jou ga ik weer trainen.''
''ah je bent zo lief! kom hier!'' roept hij en hij begint me te zoenen.
''kan niet, lekkerding, jou hartslag word op dat apparaatje aan gegeven, een opwindende streek en er komt een verpleger binnen rennen.'' zucht ik.
''best, we houden het op zoenen!'' zucht hij.
''ik kan heus wel wachten hoor! voor jou kan ik alles.'' fluister ik en geef hem een kus. hij grijnst en begint me te zoenen.
''je bent lief.'' fluistert hij en hij begint me weer te zoenen. ik glijd langzaam met mijn hand in zijn bokser en glijd over zijn geslachts deel. ik kreunt zachtjes maar zoent door.
''fuck jou!'' kreunt hij en zoend door.
''kon dat hier maar!'' zucht ik en begin hem nog meer te zoenen. ineens komt er een verpleger binnen lopen en hij kucht een paar keer. we kijken sloom op en jason zucht diep.
''jongens, ik heb er echt niks op tegen hoor maar het is omdat het niet mag van de directie!'' roept hij.
''hoezo? we zoenen alleen!'' roept jason uit en ik schiet in de lach.''jonge hij geloofde het bijna!'' sist hij en de verpleger schiet ook in de lach.
''als jullie vannacht door komen zonder dat jou hartslag een piek maakt, haal ik het apparaat weg! anders kunnen jullie het vergeten!'' fluistert hij en loopt weg. ik kijk jason grijnzent aan en geef hem weer een kus.
''een nachtje lukt ons wel toch?'' fluister ik geil en druk een kus op zijn oor.
''met jou bloedgeil naast me zeker?'' spot hij en ik schiet in de lach. hij komt een stukje omhoog en gaat dan op mijn schoot zitten. hij buigt voorover en begint in mijn nek te zoenen.
''jason! dit is echt niet leuk hoor!'' protesteer ik maar hij trekt zich er niks van aan.
''maakt mij niks uit.'' mompelt hij zachtjes en gaat gewoon door. hij trekt mijn shirt uit en kijkt dan verschrikt naar mijn buik. ik sta vol met krassen schaaf wonden en snedes.
''hoe kom je hier aan?!'' vraagt hij geschrokken.
''ik ben gevallen met motorcrossen.'' lieg ik. ik doe niet eens aan motorcross al jaren niet meer. het komt door cynthia. een paar dagen terug kwam ik haar tegen en ze was erg kwaad. ik had toen zij aan het werk was al mijn spullen gepakt en ben vertrokken, ik ben gewoon weer bij de jongens gaan wonen. zij was daar niet zo blij mee en heeft een paar jongens op me af gestuurd. maar dat mag jason echt niet weten!
''jasper, je doet al jaren niet meer aan motorcross! je hebt dat ding weg gedaan omdat je steeds een nieuwe helm moest kopen! remember!''
''danm jij bent slim!'' zucht ik en kijk hem aan. hij glimlacht en geeft me een kus.
''ga slapen en bedenk een betere smoes voor morgen ochtend!'' zucht hij en sluit zijn ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.