Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » Revenge

Locked Up

22 sep 2009 - 21:06

1323

15

677



Revenge

Nadezhda PoV;
Uiterst vrolijk loop ik de woonkamer in. Gisteren heb ik Suki en Tom zo’n beetje gekoppeld, al zijn ze nog geen koppel. Officieel dan. Ik zie ze wel kijken. Met een plof beland ik in de zetel. Niet te geloven dat ik hier al bijna 2 weken ben. Het is hier geweldig. Bill is ongeveer mijn beste vriend nu. Al zou ik meer ook wel zien zitten. Suki is gewoon een schat, ik zou echt niet zonder haar hier willen zitten. En Tom, ja, dat is een geval apart. Hij is een vriend, maar hij is niet echt het type dat vanalles verteld. Met hem maak je lol. En is dat niet even belangrijk als gevoelens en geheimen delen? Ik kijk even om me heen. Kelsey zit huilend tegenover me, Nicole wrijft troostend over haar rug, Suki ligt half slapend in de zetel. Hey, wacht eens! Kelsey die huilt? Ik loop naar haar toe en kniel voor haar neer. “Wat is er?”¯ Ik veeg met de palm van mijn hand wat tranen weg. “Robert. Hij heeft me gebruikt en daarna gedumpt.”¯ Haar schouders schokken en een nieuwe vloed tranen vindt zijn weg over haar wangen. “Dan moet je wraak nemen.”¯ stelt Nicole voor. “Zorgen wij wel voor.”¯ zeg ik. Want als er iets is waar ik niet tegen kan, is het iets zoals Robert nu gedaan heeft. Daar kan ik zo kwaad om worden. “Ik heb touw, harsstrips, warme wax, tennisraket en tennisbal, een bus haarlak, 3 rietjes, plakband, een beker, rauwe eieren en ander bedorven spul nodig.”¯ Suki schiet ineens weg, de keuken in, om dat allemaal te zoeken. “Revenge will be sweet.”¯

“Robert, kun je even komen?”¯ zeg ik zo lief mogelijk. De meeste jongens zitten buiten, bij de kippen. Dorien, Nicole, Kelsey en Suki zitten in mijn slaapkamer. Ik loop heupwiegend naar mijn kamer. Robert volgt braafjes. Maar hij weet niet wat hem overkomt. Ik duw hem op bed. Hij kijkt me voor een fractie van een seconde verlekkerd aan maar ziet dan de andere meisjes. Dorien zwaait met het touw en heeft hem in no-time vastgebonden. Ik kruip op bed en gebaar dat Suki hetzelfde moet doen. “Heb je al spijt?”¯ sis ik. De lieve Nadezh is volledig verdwenen. Kelsey zit stilletjes in een hoekje en gunt hem geen blik. “Ik weet niet waar je het over hebt.”¯ zegt hij bot. Ik knip in mijn vingers. Nicole komt met een warm potje hete wax, Dorien geeft me harsstrips aan. “Zeker?”¯ Hij knikt nog steeds, al kijkt hij wel angstig. Suki trekt zijn shirt van zijn lichaam. Het is geen zicht, maar alles voor het goede doel. “Wat gaan jullie doen?”¯ vraagt hij onzeker. Ik pak het lepeltje en smeer wax op zijn buik. “Als dat is wat je gaat doen, mij best.”¯ Ik smeer heel zijn buik vol. “Klaar?”¯ vraag ik. “Klaar.”¯ mompelt Kelsey, die omhoog getrokken wordt door Nicole en Dorien. Kelsey pakt met trillende handen een harsstrip aan. “Hey, wat is dat?”¯ De angst vloeit door in zijn stem. “Do you mind if we rip of your chest hair?”¯ zeg ik met mijn beste Engels. “Dat doet toch geen pijn.”¯ mompelt Robert. “Dat zijn fabels!”¯ “We zullen zien.”¯ zeg ik en schuif wat opzij. Kelsey duwt de eerste strip op zijn buik. “3,2,1.”¯ Een oorverdovende gil, gevolgd door woest geadem. “Het waren toch fabels?”¯ zeg ik poeslief en help Kelsey met elk plekje van zijn buik te bedekken met zo’n strip. Dorien en Nicole komen mee op bed zitten en om de beurt trekken we zo’n wit stukje hel los. Op een uiterst trage maar pijnlijke manier.

Zijn buik ziet knalrood. Ook zijn rug en benen hebben we onder handen genomen. En we zijn nog lang niet klaar. Hij zit nu enkel in zijn boxer, goed genoeg om mij een trauma te bezorgen maar wat we nu gaan doen, is dat trauma wel waard. Dorien botst de tennisbal 2 keer op de grond en mept er dan met het racket tegen. De bal botst tegen zijn buik, wat nu dus een gevoelige plek is. Hij rilt en bijt op zijn lip om niet te gillen. “Is er iets dat je wilt zeggen?”¯ zegt Kelsey, die over haar verdriet is en nu alleen nog maar zoete wraak wil. “Nee!”¯ roept hij en snokt aan zijn arm, maar Nicole heeft blijkbaar een paar goede knopen gelegd want hij kan niet weg. Weer 2 keer die bots, dan weer zo’n harde mep. Recht tegen zijn hoofd. Op het moment dat de bal zijn voorhoofd raakte, botste zijn hoofd ook nog eens tegen de muur. Nu staat er een grote, donkerrode cirkel op zijn voorhoofd, net als op zijn buik. “Mag ik eens?”¯ vraagt Kelsey lief maar kijkt dan vernietigend naar Robert. Zonder te botsen, serveert ze. De bal zoeft voorbij en raakt hem op zijn meest gevoelige plek: zijn kruis. Hij gilt het uit van de pijn. Hij wilt dubbelklappen maar het touw rond zijn polsen en enkels verhindert dat. Een paar tranen rollen over zijn wangen maar bezwijken doet hij niet. Blijf maar buigen, ooit zul je moeten barsten.

Ik doe 3 rauwe eieren, bedorven kaas en zure melk in een beker. Suki speelt met een rolletje plakband, Dorien is nog steeds tennis aan het spelen met Robert. Kelsey zit genietend aan de zijlijn. Wraak was nog nooit zo zoet. Nicole speelt in op zijn schuldgevoel. “Ik hoop dat je dorst hebt.”¯ zeg ik en loop op hem af. Ik prop 2 rietjes in zijn mond en Suki tapet het vast. Hij schudt zijn hoofd, zijn ogen zijn groot. Hij mompelt iets maar dat versta ik niet. Ik duw zijn kop naar beneden zodat de rietjes in de beker komt. Suki knijpt zijn neus dicht dus moet hij wel drinken. Als hij een paar slokken binnen heeft, laat ze hem weer los. “Iets dat je wilt zeggen?”¯ Weer schud hij zijn hoofd, dat resulteert in Suki die zijn neus weer dicht knijpt. Hij drinkt de beker leeg. Ik trek de rietjes uit zijn mond, een stukje vel van zijn lip komt mee. Een druppel bloed welt op, gevolgd door nog één, nog één, nog één. Dorien stuitert met een tennisbal op zijn hoofd. “Goed. Iets te zeggen?”¯ Hij schudt nog steeds zijn hoofd. Goed, hij kan wat verdragen. Kelsey gaat op bed zitten en pakt de fles haarlak. “Sluit je ogen.”¯ beveelt ze, maar hij luistert niet. Ze haalt haar schouders op en spuit. Natuurlijk komt er in zijn ogen terecht. Hij brult en vloekt en gilt als een klein meisje. Ze spuit de fles leeg en een soort wit schuim ligt op zijn hoofd. Ze smeert het uit over zijn gezicht en propt de helft in zijn mond. Ik pak de fles deo en begin Kelsey op zijn borst te spuiten. Dat pikt verschrikkelijk omdat zijn borst al geïrriteerd is van het ontharen. Als ik daarmee klaar ben, trekt Dorien een foto met Roberts telefoon en verstuurt die naar Kristen. “Iets te zeggen?”¯ Hij knikt, tranen rollen over zijn wangen, een zucht verlaat zijn mond.

“Sorry Kelsey. Ik had je niet mogen gebruiken. Ik ben fout geweest. Ik had geen gevoelens mogen faken, evenmin ze mogen aanwakkeren bij jou. Ik ben de stomste idioot op heel de wereld.”¯ Kelsey en Nicole maken een soort vreugdedansje, Dorien houdt de deur wijd open. De jongens stappen één voor één naar binnen om Robert uit te lachen. Dorien wijst met een bus haarlak naar ze. “Nu zie je tot wat wij in staat zijn. Dus haal het in je hoofd één van ons te kwetsen en je gaat nog erger meemaken.”¯ De jongens spurten weg. Kelsey doet het touw nog wat strakker. “Het ziet er naar uit dat jij vannacht hier blijft. Schat.”¯ Dat laatste zegt ze sarcastisch en spuugt dan in zijn gezicht. Lachend lopen we naar buiten en trekken de deur achter ons dicht, Robert gilt en roept naar ons. Mission Accomplished.


Reacties:

1 2 3

Rianne
Rianne zei op 8 okt 2009 - 21:43:
Eigenlijk is het wel zielig
Gaat ie niet dood door die haarlak enzo? XD


MariTom
MariTom zei op 23 sep 2009 - 18:20:
Whahahaa, omgosh, Dit stukje is echt té geweldig! x;D


snoezepoez
snoezepoez zei op 18 sep 2009 - 22:22:
Ahahaha, leuk stuk <3
Weer een van jouw fantastische verhalen
Echt geniaal. Revanche
GIRL POWER
Moest er even uit
Heerlijk, wraak. Ik zie het helemaal voor me de wraak actie

Snel verder gaan <3


Discoverxme
Discoverxme zei op 18 sep 2009 - 19:50:
Ahww.. dat was echt zielig
Het was misschien niet bepaald aardig wat hij heeft gedaan.. maar dit.. ahww...
Oké, ik krijg geen medelijden..
Laat maar..
Ga je snel verder?


UnknownRiot
UnknownRiot zei op 18 sep 2009 - 17:41:
WHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
-Haalt diep adem-
WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
OMG HOE GENIAAAL
WHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Geweldig :#
loveya xx