Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Geluk gehad (misschien wel te vaak?) » 1. Location: Germany

Geluk gehad (misschien wel te vaak?)

16 sep 2009 - 20:33

482

1

167



1. Location: Germany

Bill’s pov:
Het concert is net afgelopen en ik ben uitgeput. Maar het was de moeite waard. Het was in no time uitverkocht, en er waren heel veel fans. Iedereen deed enthousiast mee. Ofterwijl; een geslaagd concert.
Tom ploft naast me neer op de bank waardoor ik een beetje omhoog veer. ‘Ging lekker daarnet hé.’ Zegt hij. ‘Ja, echt wel. Dit soort concerten zijn mega vermoeiend, maar wel het leukste om te doen.’ Zeg ik. ‘I agree.’ Zegt hij en staat op. ‘Vergeet je niet om zo je koffers weer in te pakken. Waar gaan we straks ook al weer heen? Frankrijk?’ Vraagt hij. ‘Ja, zou best kunnen.’ Zeg ik. ‘En daarna… euhm… België, en dan weer Duitsland.’ Denkt Tom hardop. ‘En daarna vliegen we over naar Amerika om in New Jersey te beginnen met de Amerika tour.’ Zeg ik. ‘Oja. In Amerika hebben ze allemaal van die enorme concertzalen, toch?’ Zegt hij. ‘Yep. Daarom verheug ik me al op het Fox Theatre.’ Zeg ik. ‘En waarom dan wel? En waar is dat eigenlijk?’ Vraagt hij. ‘Het is in Californië. En ik zag het op YouTube, echt enorm groot.’ Zeg ik vrolijk. ‘Meer redenen dus om snel in te pakken.’ Zegt hij. Ik knik en raap wat shirts van de grond. Tom begint ook met opruimen.
Ineens komt David de kamer binnen stormen. ‘Jongens, kom eens mee, dit moeten jullie even zien.’ Zegt hij haastig. We laten de spullen uit onze handen vallen, en volgen David meteen naar de kamer waar Gustav en Georg zijn. Ze staren verbaasd naar de tv. Wij kijken ook.
‘Na een concert van de band Tokio Hotel is er een ongeval gebeurd. Nadat het concert was afgelopen zijn er honderden fans om het leven gekomen. Het is onbekend wat de oorzaak is. Hier onze verslaggever voor het concertgebouw. Mourice, jij hebt al met een aantal ouders gesproken?’ Zegt de nieuwslezer. Vervolgens komt er iemand anders in beeld, waarschijnlijk de Maurice. ‘Jazeker. En het is nog niet bekend wat er gebeurd is. Iemand heeft de brandweer gebeld toen ze zag dat het concertgebouw in vuur en vlam stond, maar hoe de brand ontstaan is weten we later pas. Er wordt vermoed dat het door de hitte van de lampen kwam, of doordat het expres is aangestoken.’ Zegt hij. ‘En hoe zit het met de band? Zijn ze ongedeerd? En hoe reageren de ouders hierop? Ze zijn wel hun kind verloren.’ Vraagt de nieuwslezer. ‘De band was al op weg naar het hotel toen het incident plaats vond. Ze touren verder door heel Europa, en daarna Amerika. En de ouders zijn echt ontroostbaar. Iedereen staat hier met tranen in zijn of haar ogen. Het is echt niet te geloven.’ Zegt hij. ‘Bedankt voor de toelichting. De rest van de informatie volgt nog, in de late uitzending, om half 12.’ Sluit de nieuwslezer af. Even is het helemaal stil. Niemand weet iets te zeggen.


Reacties:


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 16 sep 2009 - 20:44:
Pokpokvel o.o
Waaauuuwwww!!!
Me like it! ^^

Baum baum~!