Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Geluk gehad (misschien wel te vaak?) » 6. Location: New Jersey

Geluk gehad (misschien wel te vaak?)

16 sep 2009 - 20:38

265

1

151



6. Location: New Jersey

Sophia’s pov:
We zitten die band constant achter hun broek aan. Zouden ze het al heet voelen worden onder hun voeten?
Wij genieten er in ieder geval wel van. Vooral hier in de USA. Allemaal enorme concerten, zoveel mensen die er zijn. Stuk voor stuk met heerlijk bloed, het ene lekkerder dan het andere. En niemand weet wie erachter zitten.
Het enige wat ze vinden zijn verbrandde lichamen. En als er een paar van ons héél erg ongeduldig zouden zijn, dan weten ze dat ze al overleden waren vóórdat alles in de hens werd gezet. Maar nooit vinden ze ons.
Dat doen we eens in de tweehonderd jaar. Er is geen mens die zo lang leeft, en ze weten dus ook niet wat hun overkomt. En wij vieren feest.
Het enige concert wat we overslaan is die in New Jersey. Dat is niet zo groot, en we geven die gasten even het gevoel dat ze van ons verlost zijn. Maar we volgen hen op de voet om ze op stang te jagen.
Morgen is het de beurt aan New Orleans. Maar eigenlijk verheug ik me vooral op het Fox Theatre, in Californië. Die is lekker groot, en er passen veel mensen in. Wij zorgen wel dat ze daar ook blijven.
Ik kijk richting James. Hij is in gedachten verzonken. Waarschijnlijk bedenkt hij alvast hoe hij zijn eerstvolgende slachtoffer te pakken neemt. Hmm… Daar verheug ik me ook wel op. Nog even een nacht volhouden.
Bij de hele groep is wel te zien dat ze zich op hun maaltijd verlekkeren. Ieders ogen zijn bloedrood.
Ik ijsbeer onrustig heen en weer, wachtend op onze volgende nacht.


Reacties:


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 16 sep 2009 - 21:02:
-met vreemde stemmeke-; Vampieren
Xx. <3