Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 77 baby let's do it all night!

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:15

610

0

177



77 baby let's do it all night!

shin pov
als we met z'n allen thuis komen is het supper stil wat erg opvalt als dat in huize cinema bizarre is.
''wedde dat ze HET hebben gedaan.'' lacht romeo droog.
''ik heb zin om HET te doen.'' hoor ik luminor fluisteren en ze rennen samen naar boven. niet veel later gaan yu en kiro ook naar boven en plof ik op de bank. strify komt net de keuekn uit gelopen met twee galzen cola en zetze op de tafel.
''filmpje?'' vraagt hij dan.
''doe maar een romantische.'' reageer ik op hem. we kijken ondanks dat de rest meer om thriller geeft best vaak romantische films. niet dat ik ze wel leuk vind maar dan kan ik lekker lang naar strify staren.
''titanic of a walk to remember?''
''a walk to remember! dan weet ik weer hoe supper sexy jij bent!'' grijns ik. hij rolt lachend met zijn ogen, stopt de DVD in de speler en zet hem aan. hij ploft in de andere bank neer en kijkt aan dachtig naar de film. ik zucht en kijk alleen maar naar hem. heerlijk als hij het niet door heeft. na een half uur kijkt hij me even aan en glimlacht.
''kom, ik wil een knuffel.'' fluistert hij terwijl hij zijn arm uit steekt. ik sta op en ga naast hem liggen. hij grijnst breed en kriebelt op mijn arm.
''fuck jou! je zit gewoon op shane west te geilen!'' roep ik dan.
''helemaal niet, ik geil al op jou!'' roept hij dan. ik rol met mijn ogen en ga op zijn schoot zitten.
''ah krijg ik nou een kusje?'' grijnst hij. ik grijns en buig over hem heen om hem te zoenen. ik krijg een verukkelijke tongzoen en laat mijn handen over zijn shirt naar beneden glijden. hij bijt op zijn lippiercing en trekt mijn shirt uit. hij streelt langzaam over mijn buik en drukt een kus op mijn borst. ik rol met mijn ogen en trek dan ook zijn shirt uit. we zoenen nog even en ik ga dan tegen hem aan liggen. hij drukt steeds weer zijn lippen in mijn nek waar ik soms van schrik. als de film is afgelopen zetten we de tv zelf aan. strify zapt vereelt langs de zenders en zucht. ik pak de tvgids en kijk of er nog wat leuks bezig is. ik pak de afstandsbediening af en zet een andere zender op.
''komt zo een leuke film.'' zeg ik dan en leg de gids en afstandsbediening op de tafel. ik knikt zucht en kijkt naar de TV.
''hmmm, kusje.'' fluister ik dan en druk mijn lippen op de zijne. hij grijnst en zoend terug. zo zoenen we ons het reclame blok door en we kijken weer als de film begint. ik zucht en leg me beter tegen strify aan.
''wat is dat voor bobbel?'' vraag ik dan als ik iets in mijn rug voel prikken.
''moet je dat nog vragen?'' fluistert hij met een geile toon en geeft me een zoen in mijn nek. ik kreun zachtjes en druk mijn lippen in zijn nekholte.
''shin, ik ga je dadelijk echt nemen hoor!'' roept hij dan.
''jammer, want ik ga jou nu verwennen.'' fluister ik geil en maak zijn knoop open. hij kreunt zachtjes en bijt op zijn lip. ik trek zijn broek en bokser naar beneden en begin hem te pijpen. hij kreunt steeds meer en steeds luider en als hij klaar komt lijkt het alsof heel het gebouw het zou kunnen horen. hij trekt zijn bokser weer omhoog en trekt me mee naar onze kamer.
''hmmm, ik ga jou verwennen maar je moet ook lekker liggen!'' fluistert hij en we lopen samen naar boven. we vallen op het bed neer en beginnen wild te zoenen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.