Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *10*

Rules are made to be broken [TH]

17 sep 2009 - 17:05

471

0

180



Rules are made to be broken [TH] *10*

--

Zuchtend laat ik me van het bed glijden. Beelden van gisteravond vliegen door me hoofd. Snel schud ik de gedachten van me af en strompel ik naar beneden. Nadat we allemaal weer bij Jimmy waren thuisgekomen, hadden we nog even wat gedronken, wat ik dus achteraf teveel heb gedaan.. Ik barst van de koppijn.
Beneden is er nog niemand. Het verbaast me niks, gister lag iedereen pas rond 6 uur in zijn nest. En nu was het half 10. Ik laat me op de sofa vallen, en zap wat kanalen langs. Me blik blijft hangen als Tokio Hotel met Spring nicht voorbij komt op TMF. OMG, dat was waar ook! Ik had samen met Yasmin ons opgegeven voor een wedstrijd. De bedoeling was een ontwerp maken voor een kledinglijn van Tokio Hotel. Het had ons wel grappig geleken en we waren er meteen mee aan de slag gegaan. Over 2 dagen zou de uitslag op internet te zien zijn. Het was niet zo dat ik er echt op rekende dat Yasmin en ik zouden winnen, maar het was gewoon grappig. Boven hoor ik gestommel op de trap en zie dan een halfdood gezicht van Teye om de hoek verschijnen. Ik kijk hem grijnzend aan. Hij heeft nog geen idee wat er allemaal is gebeurt gisteravond. Zelf had hij het ook zwaar gehad. Dat sollicitatie gesprek had hem afgemaakt. Hij was doodop. Dat zag je meteen aan ze gezicht. Ik vroeg er verder maar niet meer naar, hij zou zelf wel vertellen hoe het was gegaan. Zuchtend laat Teye zich naast me vallen op de sofa en samen kijken we verder naar een of andere programma op discovery. Om 11 uur is iedereen eindelijk uit bed. Ja, allemaal waren ze blijven slapen. Jimmy's ouders hadden gisteravond nog gebeld dat ze voor 2 weken weg zouden blijven, voor zaken ofzo iets. Toen hadden we dus maar snel besloten dat we 2 weken lang zouden parteyen bij Jimmy thuis. Met onmiddelijke ingang van gisteravond.
Na het ontbijt ging iedereen zich nog even opfrissen in de badkamers. Ja, Jimmy's huis was groot, maar dan ook echt groot. We hadden afgesproken vandaag naar Berlijn te gaan. Het was een eindje rijden ja, maar het was het zeker waard. En et was bovenal toch weekend. So, waarom niet?
Niet veel later zit iedereen in de trein. Het viel je op, dat het ontzettend rustig was. We waren de enigen in de coupé.
Na een kleine 3 uur in de trein te hebben gezeten, stapten we uit op station Berlijn. Ik snuif de heerlijke geur van de zomer op. We nemen de tram naar het centrum. Het valt ons meteen op dat het ónwijs druk is. Overal paparazzi en gillende meiden. We staan allemaal droog te kijken naar het voorval. Tot ik een glimp opvang een jongen. Zou het kunnen..?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.