Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *17*

Rules are made to be broken [TH]

17 sep 2009 - 17:09

438

0

173



Rules are made to be broken [TH] *17*

--

Gestommel op de trap. Een schreeuw. Alles is weer stil. Ik draai me nog even om, alles wat ik nu wil is slapen. Ik knal tegen iets aan. Weer probeer ik me om te draaien. Weer datgene. Vermoeid probeer ik me oogleden omhoog te krijgen. Vaag zie ik iets naast me liggen. Met een arm duw ik hetgene weg. Een plof, en wat gekreun. Dan verschijnt het slaperige hoofd van Syl. Met een pijnlijk gezicht wijft hij over zijn hoofd. 'Waar was dat nou weer voor nodig?' mompelt hij. Grijnzend staar ik hem aan. Ik kijk wat beter om me heen, en merk dat ik op de sofa lig. Nog steeds in Jimmy zijn huis. De rest ligt nog te slapen. Sommigen opgerold op de grond met een deken, anderen op de stoelen en sofa. Het kan niet anders dan dat we zo in slaap zijn gevallen gisteravond. Syl heeft zich weer opgehesen en zich weer nast me geplandt op de bank. Ik sluit nog even mijn ogen, en doezel weer langzaam weg.

Voor de tweede keer vandaag open ik me ogen. Iedereen ligt nog steeds hetzelfde als vaneerst. Langzaam laat ik me langs Syl op de grond zakken. Ik loop richting de keuken, open de koelkast en pak een flesje Yomilt, dek daarna nog even de tafel en loop dan naar boven om me te gaan douchen.
Eenmaal weer beneden aangekomen zit Yasmin al aan tafel. De rest ligt nog steeds te slapen. Ik had ook niet anders verwacht, het is net 11 uur geweest. Ik blijf nog even met Yasmin wat napraten over gister, en ga dan nog even naar de supermarkt voor warme broodjes en dergelijke.

[POV Tom]

Gapend open ik me ogen. Ik werp snel een blik op de klok, 11 uur wijst die aan. Nog even blijven liggen dan maar.
Ik hoor zacht getril, dat overgaat naar gepiep, en dan weer ophoud. Op dit moment kan het me weinig schelen, ik wil gewoon slapen.
Het lukt me niet meer mijn slaap te hervatten. Ik slinger me benen over het bed en strompel naar de badkamer. Plens wat water in me gezicht en loop terug om wat kleren te pakken. Beneden ruik ik de geur van warme broodjes al. Bill zit al aan tafel, etend van de warme bolletjes de krant te lezen. Ik mompel een goeiemorgen en schuif aan. Bill mompelt nog wat terug en gaat verder met eten. 'Wat gaan we vandaag doen?' probeer ik een gesprek te beginnen. 'David heeft gebeld, of we langs kunnen komen'. antwoord Bill. Ik knik. David kennende, zou dat nog wel eens de hele middag kunnen gaan duren..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.