Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *18*

Rules are made to be broken [TH]

17 sep 2009 - 17:10

442

0

181



Rules are made to be broken [TH] *18*

--

Nadat iedereen eindelijk klaar is met eten, douchen, aankleden enz, gaan we kijken wat we kunnen gaan doen vandaag. Het was zondag, dus winkelen zat er alvast niet in. Niet dat de jongens dat erg vonden ofzo, maar Yuuki was een echte shopfreak. Teye was vandaag ook thuis, evenals Dimi. En aangezien die zich ook kapot verveelden, waren ze aan het meedenken om wat te gaan doen. Uiteindelijk hebben we toch maar besloten te gaan skaten. En ja, in Duitsland. We hadden daar gewoon iets mee. En je had onwijs gafe skateparken. Ik was er al van jongs af aan mee opgegroeid, samen met Syl. We konden het allebei echt goed, dat mocht ik ook wel zeggen van mezelf. Ik heb zelfs internationaal geskate, maar kon de druk niet aan. Ik ben weliswaar 14, maar wat maakt leeftijd nou uit in de sportwereld? Misschien pak ik het nog wel eens op, om weer in dat wereldtje proberen te komen. Maar nu niet. Eerst mijn leven weer een beetje op een rijtje proberen te zetten, dan zou de rest wel komen. Het was inmiddels 12 uur, en iedereen stond bepakt bij het station. Het was een kleine 3 uur om in het skatepark te komen, maar het was het dubbel en dwars waard!

-Tijdsprong van 3 uur-

De deuren sissen open, en we rennen als bezetene de trein uit. Ik ren van de trappen af, met Teye op me hielen. Hij was in slaap gevallen in de trein, en ik had het niet kunnen laten om zijn gezicht een beetje te ''bewerken'', wat dus niet zo op prijs werd gesteld. Ik snel de hoek om, en bots tegen iemand op. Met een harde knal flikker ik op de grond. Met een pijnlijk gezicht wrijf ik over me kont. Een hand bengelt voor me neus, zonder aarzelen pak ik hem aan en laat me omhoog hijsen. 'Gaat het?' vraagt de jongen, waar ik zonet tegen aan knalde. Ik knik, en word vanachter vastgepakt door Teye, die me helemaal dood probeert te kietelen. De jongen werpt me een vriendelijke blik toe, en loopt verder de trap op.
'TEYEEEEEEE!' gil ik. Ik was door mijn knieën gezakt van het lachen. Teye gaf het niet snel op, en zette de aanval opnieuw in. Levi sprong Teye bij, en ik word nu van 2 kanten helemaal doodgekieteld. Yasmin, Yuuki en Jade liggen helemaal slap van het lachen, bij het zien van mijn gezicht. Na nog wat te hebben gestoeid, gaan we weer verder richting skatepark. Ik hield echt van dit soort dagen, gewoon dikke lol met vrienden, en geen gezeur van ouders of wie dan ook. Tenminste.. tot nu toe!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.