Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 5.

From normal to popstar

18 sep 2009 - 14:08

516

1

169



5.

Ik zal proberen iets meer te schrijven. Maar het gaat niet altijd even snel bij mij ;)

‘Hoi lieverd, was het leuk op school?’ Roger zucht even. Hij mompelt een antwoord. ‘Wat?’ vraagt zijn moeder vanuit de keuken. Weer mompelt hij iets, nu iets duidelijker. Het klinkt als ‘Nee.’ Zijn moeder komt aangelopen met een kop thee en een schaal koekjes. Roger pakt er een koekje uit en loopt daarna naar boven. ‘Huiswerk.’ Roept hij nog snel voor hij in zijn kamer verdwijnt. Zijn moeder haalt haar schouders op en drinkt zelf de thee op. Rooibos thee, haar lievelings thee. Eigenlik snapt Roger niet goed wat mensen lekker vinden aan thee. Hij schud zijn hoofd even en concentreert zich weer op zijn wiskunde sommen. Die zijn al moeilijk genoeg. Geen reden dus om zich ook nog te gaan breken over de vraag wat mensen lekker vinden aan thee, en waarom.

Zuchtend zet Lisa haar tas in haar kamer om vervolgens weer naar beneden te lopen. Fay zit al beneden. ‘Hebben we eigenlijk veel huiswerk voor morgen?’ Lisa schudt haar hoofd. Fay knikt even. ‘Mooi zo.’ Fay pakt haar gitaar uit de standaard en voelt aan de snaren. Lisa loopt naar de keuken. ‘Ook wat?’ Roept Lisa naar de kamer, waar Fay zit. ‘Ja.’ Roept Fay net zo hard terug. Lisa grinnikt even en schenk 2 glazen Cola in. Over een half uur komen Maya en Roy. Een glas geeft ze aan Fay en de andere giet ze snel achterover. ‘Had je dorst?’ Grinnikt Fay. Lisa knikt vol overtuiging. ‘We kunnen het zien.’ Beide grinniken ze even.
De deurbel gaat en Lisa schiet gelijk omhoog. ‘Ik ga wel!’ Roept ze en stormt naar de deur. Fay zet haar gitaar in het standaard en loopt achter Lisa aan naar de deur. ‘Hoi.’ Zeggen Fay en Lisa tegelijk tegen Maya. Maya laat haar blik eerst naar Lisa glijden en daarna naar Fay. Daarna haalt ze haar schouders op en loopt verder. ‘Soms.’ Zegt Maya en draait zich om. ‘Soms snap ik jullie gewoon niet.’ Fay en Lisa wisselen een blik en schieten daarna in de lach. ‘Hoe laat komt Roy?’ Lisa werpt een blik op de grote klok die in de gang staat. ‘Hij zou nu ook zo ongeveer moeten komen.’ We lopen door naar de kamer. ‘Mam, als Roy komt. Stuur je hem door naar de kelder?’ De kelder gebruiken we als oefenruimte. Hij is zo gemaakt dat hij geluidsdicht is. Als er iemand in zit weer je het dus nooit. Ma knikt en met z`n 3 lopen we de kelder in. In de kelder staat een drumstel en een microfoon. Fay`s gitaar staat boven en Maya heeft haar basgitaar zelf meegenomen. Fay loopt weer naar boven om haar gitaar te halen. ‘Welke gaan we eerst doen?’ vraagt Lisa. Maya haalt haar schouders op en kijkt naar Roy. ‘Ik wil dat nieuwe liedje nog wel een keer doen. Heb je al een titel bedacht?’ Lisa schudt haar hoofd. ‘Nog niet.’ De deur van de kelder gaat open en Fay stapt binnen met haar gitaar en Roy. ‘Kunnen we beginnen?’ Alle twee knikken we. ‘Welke doen we eerst.’ ‘Dat nieuwe liedje.’ Fay knikt en Roy telt af.


Reacties:


adelain
adelain zei op 18 sep 2009 - 14:58:
cool stukje idd al ietsje langer.

dus ga je snel liefteren!?