Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 6.

From normal to popstar

18 sep 2009 - 19:27

739

3

151



6.

Ik had zin in een wat langer stuk ;) Enyoj

Na 4 liedjes geoefend te hebben lopen we naar boven. ‘Ik heb een dorst. Niet normaal.’ Zegt Lisa. Fay grinnikt. ‘Dat heb jij altijd nadat je gezongen hebt.’ Lisa knikt ter bevestiging. ‘Ik zal jou eens laten zingen.’ Roy grinnikt. ‘Slecht idee.’ Lisa schenkt 4 glazen met drinken in en deelt ze uit. Gulzig drinkt ze haar eigen glas op. ‘Heb je dorst?’ Vraagt Maya die nog maar een klein beetje gedronken heeft. Ik knik en vul mijn glas weer met water. Fay lacht. Ze schudt even haar hoofd en neemt dan een slok van haar cola. ‘Gaan we hierna weer verder?’ Vraagt Maya. 3 gezichten knikken. Maya grinnikt even.
Na wat gedronken te hebben lopen we weer naar de kelder om verder te oefenen. We spelen nog een paar nummer, maar om 5 uur moeten Maya en Roy naar huis. ‘We zien jullie morgen op school.’ Roept Lisa en zwaai even. Daarna gooit Lisa de deur dicht. ‘Ging toch best goed?’ Fay knikt. ‘Beter dan ik gedacht had.’ Lisa grinnikt even. ‘Mooi dan toch?’ Ze schenkt haar glas vol met limonade en drinkt die leeg. ‘Ik lust ook wel wat hoor.’ Grapt Fay. Lisa lacht even en pakt nog een glas. Beide glazen schenkt ze vol. 1 geeft ze aan Fay. Hun ouders zitten in de kamer. ‘Wat eten we?’ Vraagt Fay. Haar moeder draait zich om. ‘Jij hebt ook altijd honger hé?’ Tevreden knikt Fay. Lisa grinnikt, net als haar vader. Eigenlijk is het niet onze echte vader. Maar onze stiefvader. Onze echte vader is weggegaan toen we nog maar 7 waren. Eigenlijk zien we hem nooit meer. Fay schud de gedachte van zich af en drink haar glas verder leeg. ‘Maar wat gaan we nu eten vanavond?’ Lisa lacht even. ‘Jullie mogen wel koken van ons. Dan kan je zelf kiezen. Er ligt vlees in de magnetron.’ Lisa en Fay zuchten even. Dat krijg je ervan als je te vaak vraagt om wat we gaan eten. Zuchtend lopen we naar de keuken. Wij 2 kunnen dus echt niet koken. Alleen Fay kan spaghetti maken. Die smaakt dan ook wel heel goed. Lisa opent de over. ‘Gehakt!’ Roept ze en haalt het vlees eruit. ‘Koud!’ Zegt ze en legt het vlees snel op het aanrecht. ‘Eerst moet het vlees ontdooien.’ Mompelt Fay. Ze gooit het vlees in de oven en stelt de oven zo in dat het vlees ontdooit. ‘Gelukkig ben jij daar zo handig in.’ Fay grinnikt. ‘Hoezo handig?’ Samen schieten we in de lach.
Als het piepje klinkt dat het vlees ontdooid is opent Lisa de oven. ‘Hier!’ Roept ze en gooit het vlees naar Fay die het behendig opvangt. ‘Dat is ook alvast geschud.’ Fay grinnikt. Ze zet een pan met water op het vuur. ‘Snij jij alvast de groente?’ Lisa knikt en haalt wat groenten uit de koelkast.’Welke?’ Vraagt ze nog met haar neus in de koelkast gedoken. ‘Zoek maar wat leuks uit.’ Lisa grinnikt even. Foute tekst. Zeg nooit bij Lisa zoek maar wat uit. Je weet dat nooit wat je in je eten kan verwachten. Gretig begint Lisa in de koelkast te rommelen. Al snel staan er verschillende groentes op het aanrecht. Lisa sluit de koelkast en legt een snijplank klaar.
Eerst snijdt ze champignons. Daarna paprika en Courgettes moeten de ondergang aangaan. En met Lisa is dat geen pretje. ‘Wat doe jij allemaal wel niet?’ Vraagt Fay en kijkt Lisa even raar aan. ‘Groeten snijden.’ Zegt deze met een onschuldig gezicht. Fay grinnikt even en richt zich weer op de spaghetti. Het water is begonnen met koken en ze gooit de slierten erin. Lisa maakt de saus. Eerst de groente erin. 10 bakjes met verschillende groentes komen voorbij, en alles verdwijnt in de pan. De aanbevolen hoeveelheid en de inhoud van het pakje. Vrolijk roert ze alles bij elkaar.
‘Klaar!’ Roept ze vrolijk als de saus klaar is. Fay giet de spaghetti af en gooit die bij de saus. We laten het even bij elkaar intrekken alvorens we het op tafel zitten. ‘Eten!’ Roepen we hard in koor als alles op tafel klaar staat. Onze ouders komen aangelopen en gaan zitten. ‘Spaghetti.’ Zucht mijn moeder. ‘Ik had het kunnen weten.’ Fay en Lisa halen hun schouders op en trekken een onschuldig gezicht. Ze scheppen op bij hun ouders en bij zichzelf. ‘Wat hebben jullie er allemaal ingegooid?’ Vraagt pa. Fay kijkt naar Lisa. ‘Geheimrecept.’ Zeggen ze tegelijkertijd en beginnen te eten.


Reacties:


adelain
adelain zei op 20 sep 2009 - 18:35:
whaha secret recept!
cool!!!
ga jesnel liefteren?


VampireFangs zei op 19 sep 2009 - 16:05:
Verder <3


Juliette
Juliette zei op 18 sep 2009 - 22:00:
Leuk verhaal
Meld je t me als je verder bent gegaan?
Danke
xx
<3