Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » fifteen

What do you mean 'Twins'

18 sep 2009 - 20:38

424

2

217



fifteen

ik haat dit inleidingdinges ik zet alles altijd onderaan x'D behalve als ik voor ik geschreven heb iets te lullen heb dan zet ik het hier neer x'D maar meestal slaat dat toch nergens op net zoals dit verhaaltje >< asseblief

-niemands pov-

Zo te merken zijn de jongens en Laura al het gedoe met Niji en Lumi vergeten, alleen Lizz ligt 's avonds te piekeren of het wel goed gekomen is. Ze gaat naar de woonkamer en ziet Lumi daar met zijn handen in het haar. Ze praten even en dan is Lumi weer een beetje gerustgesteld. Ze gaan beiden weer slapen en het hele gedoe is dus bijna opgelost, Lumi heeft voor de volgende dag afgesproken met Niji, ze hebben veel familieleed te verwerken maar willen vooral alles vergeten en een bizarre leven gaan leiden, maar dan wel redelijk normaal.

-next morning, Laura's pov-

Langzaam word ik wakker van de zon die op mijn gezicht schijnt en een hand die zachtjes door mijn haar strijkt. Half open ik mijn ogen en krijg meteen een kusje op mijn neus gedrukt. 'Good morning sunshine' de mooie stem van Strify dringt langzaam door. Ohja, het was geen droom. Het is realiteit ik ben echt samen met Strify. Glimlachend druk ik een kus op zijn mond en klim dan uit bed. 'goedemorgen Strife' en langzaam slof ik naar de douche, waar the hell is die eigenlijk. 'Strify? waar is jullie douche?' vragend draai ik me om en kijk meteen weer in het lachende gezicht van Strify. 'gang op eerste deur rechts' lachend drukt hij me de deur uit 'en nu wil ik me omkleden, en dat mag jij niet zien' hij steekt zijn tong uit,'maar jij hebt mij ook gezien toen ik me omkleede ' zeg ik en trek een pruillip 'doe niet zo schattig daar kan ik niet tegen. 'wacht ik help je wel omkleden. lachend doe ik de deur weer dicht en loop verleidend naar hem toe, ik begin hem te zoenen en trek zijn shirt uit, daarna wil ik zijn boxer uittrekken maar hij houd me tegen, éerst ik' en hij trekt al meteen mijn shirt uit. Lachend trek ik hem mee naar de douche, daar trek ik met een ruk zijn boxer naar beneden en trap mijn slipje uit. Ik trek hem mee de douche in en begin hem weer te zoenen. Lachend begint hij me in te zepen.



ajuu ;p ik heb geen zin om hier wat neer te zetten..

boh ik moet natuurkunde maken >< hij gaat ons hele WB en schrift controleren en ik heb like 3 van de 49 opdrachten gemaakt >< en hij gaat maandag controleren dus ik krijg het druk >< en moet ook nog een verslag maken waar ik niks van snap en mijn 'partner'is ziek..

heb medelijk

whaha

als je reageerd krijg je een bloemetje


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 20 sep 2009 - 11:55:
Ik heb ook medelij
Maarre leuk verhaal, ik heb alles in een keer gelezen
Snel door?


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 19 sep 2009 - 9:59:
Ik heb medelij
I liiikkkeeeeee it! ^^
-Springt heen en weer-
Ok.. Vaag
Verder a.u.b? -kijkt lief-
Xx.