Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 79 is this what you call sm?

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:17

1733

0

206



79 is this what you call sm?

coco pov
bill en tom rollen over de grond en slaan elkaar lettelijk in elkaar. niemand doet iets, jasper klemt zich aan jason vast, yu staat geschrokken toe te kijken, romeo heeft luminor in zijn armen die het niet kan aan zien en georg en gustav staan elkaar aan te kijken niet wetent wat te doen. fotograven en journalisten komen aan rennen om alles vast te leggen en vragen te stellen en iedereen er om heen staat toe te kijken, jong en oud, jongens en meisjes, de jongeren vinden het cool en de meisjes vinden het aan hun blikken te zien sexy. ik ontwaak uit mijn trance en trek Tom aan zijn dreats van bill af, bill springt op en wil tom weer aan vallen. ik duw tom tegen georg aan en wenk dat hij hem mee moet nemen. ik houd bill tegen en trek hem mee naar de WC's binnen.
''waar bemoei jij je mee en wie ben jij!'' roept hij boos en net dan komt jasper aan gelopen.
''ik zorg ervoor dat jullie band niet uit elkaar valt en jullie milioenen fans teleurstellen! min een! ik ben coco van ree, een EX-fan!'' roep ik boos.
''omdat ik en tom ruzie maken gaat de band echt niet kapot!'' roept hij
''weet je dat of denk je dat?'' vraag ik dan.
''hoe bedoel je? tuurlijk weet ik dat!'' roept hij en zucht.
''waarom hadden jullie ruzie?'' vraagt jasper dan.
''geen idee, het gebeurt ieder jaar, we worden geirriteerd wakker, kunnen elkaar een dag niet uitstaan en de volgende dag zijn we supper close en daarna is alles normaal!'' zegt hij
''dat is niet normaal, jullie zijn altijd close, jullie zijn een tweeling, wordt of minder close of zorg dat jullie elkaar dan een dagje niet zien!'' roept jasper.
''nee, je moet er achter komen waarom dat is, je moet het niet uit de weg gaan! zoek de oorzaak. jasper, ga tom halen, we praten er nu over!'' roep ik. jasper knikt en komt niet veel later met Tom en georg terug.
''oke, Bill, wat is het dat jou zo irriteerd aan tom?'' vraag ik.
''waarom mag hij altijd eerst dat is...!!'' begint tom.
''Tom, bek dicht! jij komt zo!''
''MAAR!!!'' roept hij.
''kop dicht! dan doen we het anders!'' roep ik. ik haal twee papiertjes te voorschijn en 2 pennen, ik laat ze bijde op schrijven wat hun irriteerd en wat juist niet.
''oke, Bill, jou briefje begint met, hij is zo grof gebekt, Tom jou briefje begint het zelfde, hij is zo grof gebekt. jongens, stop dan met schelden jongens! en wat jullie positief vinden aan elkaar is ook het zelfde, zelfs al wordt hij de heletijd uit gekloot met zijn aparte stijl, hij laat zich niet uit het veld slaan. jongens, hou hier rekening mee en alles komt goed, het zal moeilijk zijn maar uit eindelijk werkt het.'' zucht ik.
''je hebt wel gelijk, sorry Tom.'' fluistert bill zachtjes.
''klopt, lacrimabilis, lacrimabilis lacrima maxi bilis bill.'' fluistert tom terug. ze glimlachen bijde en geven elkaar een knuffel. ze staan op en we lopen vrolijk naar buiten. er staan nog steeds honderde media groepen maar het terras is weer netjes. we gaan zitten of er niks gebeurt is. dan staat bill ineens op en roept iedereens aandacht.
''mensen! sorry van toenet! ik en mijn broer zijn slim genoeg om te weten dat dit niet kan en we snappen het als jullie boos zijn! lacrimabilis!'' roept hij en hij gaat weer zitten. iedereen maakt goedkeurende geluidjes en ze druipen weer af. de media heeft er in elkgeval nog geen genoeg van en blijft maar vragen stellen.
''geen commentaar!'' roept bill dan. de media lui blijven maar vragen stellen maar ze reageren niet meer.

jasper pov
ik word echt gek van al die media die alle vragen door elkaar stellen.
''fuck jullie met die muziek wereld hoor! ik word wel filosoof!'' roep ik en zucht. yu schiet in de lach en ik krijg een kus van jason.
''maar hebben jullie ruzie omdat jullie relatie kapot is gegaan.'' roept een man dan. bill en tom kijken de man raar aan en dan naar elkaar.
''ik en tom?'' vraagt bill ongelovig.
''ik en Bill?'' vraagt Tom dan net zo ongelovig en ze kijken elkaar aan en schieten in de lach.
''ik zou nog niks met tom willen als hij de laatste persoon op aarde was!'' lacht bill.
''ik nog niks met bill al was hij het lekkerste wijf op de aarde!'' lacht tom.
de media mensen staan te smoezen en gaan dan weer door met vragen af vuren.
''en nou ben ik het fucking zat! op rotten!'' roep ik en ik geef een grote vent met een camera een duw richting hun busje.
''denk jij dat je mij aan kan?'' grijnst de man.
''ja, eigenlijk wel, zo groot ben je niet!'' roep ik terug.
''kom maar op!'' lacht hij. ik grijns en geef hem een een stom in zijn zij. hij laat zijn camera vallen en pakt mijn pols. hij draait me om en lacht weer.
''DUDE! mijn vriendje zit daar!'' roep ik kei hard en verschillende mensen schieten in de lach. ik zie jason zijn kijken en zijn hoofd schudden.
''sorry jason maar dit moet even!'' roep ik dan en trap de man in zijn kruis, ga op zijn tenen staan, geef hem een stom in zijn zei met mijn elleboog en sla dan met mijn vuist in zijn gezicht. de man duikt in een op de grond en na 20 seconden is er nieman dmeer van de media te bekennen en nemen twee mannen de gast die ik net sloeg mee. ik doe mijn kettingen goed en voel op al mijn piercings nog goed zitten als ik weer op mijn stoel plof. jason kijkt me even aan en draait dan weer weg. is hij nou boos? ik zucht en neem een slok van mijn cola.
''wie gaat er mee shoppen?'' vraagt hij dan.
''ikke!!!'' roept Bill vrolijk.
''ik ga ook wel mee, coco kom je ook?'' vraag ik aan haar.
''tuurlijk! ik moet wel even langs de solid!''
''daar wil ik ook heen!'' roept bill.
''wij ook, dat word onze eerste stop dus!'' roept jason en we staan op. we laten tom gustav georg luminor yu en romeo daar zitten en gaan op weg naar de solid. we komen lang een hot-topic waar bill naar binnen rent.
''wat is een hot-topic? klinkt heel huppelkutterig eigenlijk?''
''vond ik ook maar is een gothic/alto/punk winkel'' vertel ik haar. we lopen naar binnen en kijken in de rekken. coco trekt een roze/zwarte geruiten skinny jeans uit het rek en houd hem omhoog.
''cool!'' roept jason. we kopen er heel veel en gaan dan door naar de solid, daar kopen we ook weer tig dingen en dan gaan we naar de britain voor schoenen.
''OMG! dit is echt iets voor strify!'' roept jason dan. ik draai me om en jason houd een paar roze/zwarte geblokte vans omhoog.
''ja die zijn echt vet! welke maat heeft hij ook al weer?'' roep ik door de winkel terug, mensen kijken ons afkeurend aan en we schieten even in de lach.
ik hoor second change van shindown beginnen en begin mee te zingen tijdens het zoeken. ik zie jason met iemand bellen en dan een paar schoenen pakken.
''ik heb ze, kom je of wil je nog wat kopen?'' fluistert hij even later in mijn oor.
''nee, ik heb alles gezien.'' fluister ik terug en geef hem een korte kus.
''waar heb ik die aan verdient.''
''omdat ik zo'n grofe gemene agresiefe klootzak ben.''
''niet tegen mij! voor mij ben je een lieve klootzak!'' grijnst hij. ik geef hem nog een kusje, we rekenen af en lopen dan samen naar buiten toe. ik sla een arm om hem een en kijk hem even verliefd aan. we lopen eerst terug naar het terras en zetten al de tassen daar neer om weer verder te lopen. we komen langs een fontijn en ik geef jason een muntje.
''doe en wens.'' fluister ik in zijn oor en zie hoe hij een glimlach op zijn gezicht krijgt. hij is heel bijgelovig en hij weet dat ik dat eigenlijk niet zo ben dus vind hij het geweldig als ik hem over sommige dingen gelijk geef of hem dit laat doen. hij draait zich om, sluit zijn ogen en gooit dan het muntje over zijn rechter schouder in het water.
''dat vond ik echt lief van je!'' fluistert hij in mijn oor en geeft me een kus.
''en wat heb je gewenst?'' vraag ik dan.
''dat zeg ik niet! anders komt het misschien niet meer uit!'' giegeld hij en geeft me een kus. ik zucht diep en sla mijn arm weer om hem heen. na 2 uur door bill en coco heen en weer de stad door zijn gesleept zitten we in de auto terug naar huis. we hebben het nummer van coco gekregen en we besloten nog een keer af te spreken. ik zit met jason in mijn armen op de achter bank.
''hmm, je bent echt zo lief!'' fluistert hij steeds weer. ik glimlach steeds weer opnieuw en geef hem dan ook weer een kusje. ik druk dan mijn lippen in zijn en en begin te zuigen.
''jasper! overal maar niet in mijn auto!'' roept yu dan boos. ik bijt even zachtjes en hou dan op.
''ik was het ook niet van plan nu jullie er bij zijn hoor! wees maar niet bang!'' roep ik terug. jason grinnikt en geeft me een kus. ik streel zachtjes en langzaam over zijn lippen en ontmoed dan zijn tong. het is zo fijn om hem gewoon te kunnen zoenen! de auto komt tot stilstand en we stappen allemaal uit. we pakken de milioenen tassen uit de kofferbak en gaan naar boven. we zetten alles wat van ons is op onze kamer en ploffen zoenend op bed neer.
''je weet niet hoe moeilijk het is om je een heledag te moeten in houden!'' kreunt hij grijl en hij trekt mijn shirt uit. ik voel zijn lippen op mijn borst en kreun zachtjes.
''geloof me! dat weet ik wel.'' fluister ik met moeite om niet te hard te kreunen. hij staat op en pakt wat uit een tas. hij houd mijn handen omhoog en ik voel hoe hij handboeien omdoet.
''waar heb je die dingen vadaan!'' roep ik uit. hij grijnst en staat op.
''niet weg lopen he?'' grijnst hij en hij gaat de kamer uit.
''jason!'' roep ik nog maar hij gooit de deur dicht. na twee seconden komt hij binnen met tape en plakt het over mijn mond heen.
''ik ben zo weer terug!'' grijnst hij en hij gat de kamer weer uit. wat bedoelt hij daar nog weer mee?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.