Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *22*

Rules are made to be broken [TH]

19 sep 2009 - 16:39

281

0

172



Rules are made to be broken [TH] *22*

--

Met een bonkend hoofd open ik me ogen. Ik werp een blik op de wekker, en zie dat het nog maar 5.30 is. De rest slaapt, zoals verwacht, nog vredig verder. Wacht maar tot ze wakker worden, dan is het opeens niet meer zo vredig..
Iedereen, en dan bedoel ik dus Jimmy en de rest, zal vroeg of laat wel gaan merken dat ik er niet ben. Ik had gezegd dat ik naar een concert was geweest, maar dat ik gewoon bij Jimmy thuis zou slapen. Ik wil mijn kleren al gaan zoeken, als ik merk dat ik die nog aan heb van gisteravond. Snel krabbel ik nog een briefje voor als de jongens wakker worden. Hee jongens. Ik moest al vroeg weg, en jullie lagen zo lief te slapen dat ik het niet kon maken jullie wakker te maken. Het zou ook niet zo'n goed plan zijn geweest.. om half 6 smorgens. Ik heb mijn telefoon nummer achtergelaten voor het geval dat. liefs, x Malini.
Zo moest het wel goed zijn. Snel schiet ik nog in me jas, en doe zachtjes die deur achter me dicht. Ik geloof niet echt dat een van de 4 bandleden me nog zal bellen, maar ik heb altijd Tom zijn nummer nog.. Uiteindelijk.

Ik werp nog een laatste blik op het bord van het station waar de tijden opstaan. De volgende zou over 2 minuten vertrekken, perron 5. Haastig sprint ik de trappen op, en kan nog net de trein inspringen, voor de deuren zich achter me sluiten. Het was inmiddels zes uur. De treinreis zou me 2 en een half uur duren, dus om 9 uur zou ik zeker bij Jimmy's huis kunnen zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.