Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 80 what is she doing here?

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:18

1018

0

201



80 what is she doing here?

jason pov
ik ga naar beneden en pak een pan en breek een paar stukken chocolade. de jongens kijken me raar aan. ik zet de pan op het vuur en laat de chocolade smelten.
''oke, leg uit, waar is jasper die jou net nog geen seconden los liet en wat ben je aan het doen?'' vraagt strify
''jasper is boven en kan niet weg en ik heb zin een een heel leuk geintje dat hij mij ook eens heeft geflikt!'' grijns ik breed.ze kijken me even dom aan en dan schiet kiro in de lach. hij fluistert lachend iets in het oor van yu die ook in de lach schiet.
''oke, nu voor jullie, leg uit?'' zucht strify.
''jason heeft jasper vast gebonden en gaat hem dadelijk onder smeren met chocolade!'' lacht yu.
''precies!'' grijns ik en giet de chocolade over in een bakje.
''eens kijken of hij het leuk vind!'' lach ik en ren weer naar boven. jasper kijkt me met opgetrokken wenkbrouw aan en zucht. ik zet het bakje op het nachtkasje en trek zijn broek uit. ik kleed mezelf ook uit tot op mijn bokser en pak het bakje.
''je bent nog niet zoet genoeg.'' fluister ik en voel hoe hij een erectie krijgt. hij kreunt zachtjes wanneer ik wat chocolade op zijn borst laat vallen.
''wil je wat zeggen?'' vraag ik dan. hij kijkt me even aan en schud dan zijn hoofd.
''mag wel, eerst die tape er af.'' grijns ik, hij schud heftig zijn hoofd heen en weer maar ik trek de tape in een ruk los.
''oke! sorry van die pleisters toen in het ziekenhuis! maar toe! kus me!'' smeekt hij. ik grijns en druk mijn lippen op de zijne. hij kreunt zachtjes en genietent van mijn aanrakingen en ik merk hoe hij zijn handen probeert los te krijgen. ik stop met zoenen en grijnst. hij bijt op zijn lip en kijkt me aan. ik lik over het spoor chocolade op zijn buik en hoor hem weer genietend kreunen.
''je bent hier ZO goed in!'' fluistert hij kreunend wanneer ik hem weer vol smeer. ik grijns en ga langzaam met mijn tong over het chocolade spoor. ik trek zijn bokser nu ook naar beneden en laat druppels op zijn buik in een spoor naar zijn erectie vallen. ik kus langzaam alles weg en hoor hem zachte kreuntjes maken.
''heb je zin?'' grijns ik gemeen en trek langzaam mijn bokser ook uit.
''kun je me als je blieft los maken? ik wil je zo hard maar wil je ook strelen.''
''is goed liefje.'' fluister ik en maak zijn handen los. ik ga op zijn schoot zitten en voel hem in me komen. ik voel zijn warme handen op mijn heupen, zijn gespierde vingers op zijn huis, zijn lange afgebeeten nagels in mijn vel. hij beweegt me heen en weer en voel hem stoten.
''oh jasper! ja!'' kreun ik luid en zie hem op zijn lip bijten, zijn heerlijke zachte lippen, de lippen die mij kussen, de lippen die mij voor het eerst gepijpt hebben, de lippen van de jongen waar ik voor altijd bij wil zijn, waar ik mijn hele leven mee zou willen delen.

5 jaar later
jasper pov
ik ren vrolijk de school uit en spring dan jason om zijn nek.
''eindelijk! eindelijk geen school meer!'' roepen we blij. we drukken onze lippen op elkaar en zoenen even. we hebben 5 jaar een vervolg opleiding gedaan tot muziekant. we zingen en kunnen beide gitaar spelen. we hebben ook net een baan aangeboden gekregen op onze ouder middelbareschool als muziek leeraren die we hebben aangenomen. martin en zac zijn bij ons op de bovense verdieping komen wonen samen met yalee die nog steeds met zac gaat en martin heeft iets met coco gekregen die ook bij hen is gaan wonen. ik druk mijn lippen weer op die van jason en we gaan daarna naar huis. martin is economie gaan studeren en is waarschijnlijk vandaga ook afgestudeerd, zac doet manegment, yalee is mode ontwerper en coco heeft een thuis baan als schrijfster waar ze als aan dacht toen ze 15 jaar was. ze schrijft filisofie boeken en heeft veel succes. als we eindelij thuis zijn trommelen we iedereen bij elkaar en komen martin zac yalee en coco ook. we trekken een fles champange open. coco heeft nog steeds haar apparte stijltje maar heeft nu haar haar bruin geverft in plaats van zwart.
''voor dat we allemaal helemaal bezopen zijn! wil ik nog iets heel en dan ook echt HEEL belangrijks aan jason vragen!'' roep ik. iedereen kijkt me aan en jason kijkt heel verbaast. ik ga voor hem op een knie zitten en pak zijn hand.
''lieve jason, we zijn nu iets langer dan 7 jaar samen en het waren dank zij wel meer maar in het bijzonder jou de beste 7 jaar uit mijn leven, aller aller aller liefste jason, wil je misschien, heel misschien mij de gelukkigste op deze hele wereld maken en met mij trouwen?'' vraag ik hem dan. ik zie hem glimlachen en dan zuchten.
''nee, ik wil je de gelukkigste in het heelal maken! en dat je het nog moet vragen!'' roept hij vrolijk en hij vliegt me om mijn hals. ik geef hem een dikke knuffel en een intieme zoen en kijk hem vrolijk aan. ik schuif een ring om zijn vinger en geeft hem weer een kus. dan gaat de bel en strify staat op om open te doen, hij komt even later terug met alle ouders en mijn broer en zussen. ik zit nog steeds met jason in mijn armen op de grond met de grootste glimlach ooit.
''sinds wanneer kun je lachen als je op de grons zit?'' vraagt stijn dan.
''wij gaan trouwen!'' roep ik vrolijk en geef jason weer een kus.
''oh wat lief!'' roept iedereen door elkaar en dan zien we samantha staan. na 7 jaar weten we nog precies wat er gebeurt is natuurlijk, we hebben het haar wel vergeven maar of ze veranderd is weten we niet. wat doet ze hier? zou ze iets tegen mijn en jason hebben, zou ze nog iets tegen kiro en yu hebben? die en nog meer vragen spoken er door mijn hoofd maar ik stel er geen een.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.