Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 81 I only need you

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:23

960

0

198



81 I only need you

jason pov
ik en jasper liggen samen zwijgent in bed. hij heeft geen woord meer gezegt sinds samantha er was.
''waarom heb je geen woord meer gezegt?'' vraag ik zachtjes als hij zich omdraait.
''hmmm.''
''jasper, je weet dat ik hier niet tegen kan!''
''ja sorry, ik vind het gewoon raar, toen ze 7 jaar geleden weg was dacht ik dat we haar nooit meer zouden zien en nu staat ze ineens hier voor de deur! ik vind het gewoon raar.'' zucht hij.
''kom eens hier.'' fluister ik en trek hem naar me toe.
''wat is er?''
''weet dat niet zij niet mijn ouders gewoon niemand tussen ons in kan komen, wij gaan trouwen en als ze er problemen mee hebben is dat pech voor ze want niemand brengt mij op een andere gedachte! oke?'' fluister ik in zijn oor en begin hem te zoenen. ik voel zijn handen over mijn borst glijden naar mijn nek waar ze blijven liggen. ik streel over zijn rug langs zijn schouders en laat mijn handen op zijn boven armen rusten. we laten onze tongen een spelletje met elkaar spelen, het lijkt wel tikkertje alleen dan wil je graag getikt worden. zoals kleine luiekinderen altijd blijven wachten tot dat ze getikt worden en dan op de bank aan de zijkant van de gymzaal mogen gaan zitten. maar nu is het de gene die getikt word is de tikker. ik voel de duizende vlinders zich verdubbelen en nog een keer en nog een keer. bij idere keer dat zijn vingers zich verplaatsen, iederekeer wanneer hij een zacht kreuntje laat gaan en iedere keer dat hij me met zijn pragtige ogen aan kijk. de zoen verandert in langzame korte kusjes waar ik ook zo veel van kan genieten. de kusjes worden steeds langzamer na elkaar en steeds korter dus probeer ik er extra van te genieten. de kusjes stoppen en hij kijkt me recht in mijn ogen met een blik die ik nog niet eerder heb gezien. het is een mix van liefde, verlangen, lust en houden van, maar ook van pijn, verdriet en angst. hoe kan iemand zo'n lieve jongen nou zo veel pijn hebben gedaan dat het altijd nog in zijn ogen valt af te lezen. ik geef hem weer een kus en glimlach.
''weet, dat jij alles voor me bent! zonder jou ben ik echt niks!'' fluister ik.
''weet dat dat ook voor mij geld.'' fluistert hij terug. ik glimlach en geef hem nog een kus.
''kom we gaan slapen, ik ben er ook nog wanneer je weer wakker word.'' fluiser ik naar hem. hij geeft me nog een kus en legt zich neer met zijn hoofd op mijn borst.
''slaap lekker.'' fluister ik en sluit mijn ogen.
''sweet dreams my love.'' fluistert hij nog en ik val inslaap.

*volgende ochtend*
ik wordt lanzaam wakker en voel jasper nog steeds tegen me aan liggen. ik streel zachtjes door zijn haar en veeg het uit zijn gezicht. ik leg hem van me af en geef hem een kus op zijn voorhoofd. hij fronst even en slaat zijn armen weer om me heen. ik zucht en glimlach, de deur vliegt open en martin komt binnen stappen met zac achter zich aan.
''WAKKER WORDEN!!!!'' roepen ze hard en ik kijk ze geirriteerd aan.
''flikker op!'' roep ik en gooi een kussen naar hun toe.
''fuck jullie!'' kreunt jasper en hij trekt zijn kussen over zijn hoofd heen.
''ah! kom op! niet zo schagreinig!'' roepen ze lachend.
''niet grappig!'' bromt jasper maar hij blijft liggen. ik wenk dat ze weg moeten gaan en ze lopen de kamer weer uit en gooien de deur dicht.
''kan ik je ochtent nog goed maken?'' fluister ik en trek langzaam het kussen van zijn hoofd. hij kijkt me even aan en begint me dan te zoenen.
''zeker dat jij dat kan.'' fluistert hij zachtjes en hij komt op mijn schoot zitten.
''oh je bent echt zo sexy!'' kreun ik zachtjes en streel over zijn gespierde buik. hij trekt gemakkelijk mijn bokser uit en grijnst. ik trek met moeite zijn bokser uit en hij geeft me een lange liefde volle tongzoen. ik speel plagerig met zijn tongpiercing en kijk hem verliefd aan. hij grijnst en baant een weg kusjes over mijn buik naar beneden. mijn erectie word steeds harder en ik voel hij zijn lippen er omheen sluit. hij beweegt heen en weer en ik voel zijn tongpiercing over mijn gereedschap heen glijden.
''oh jasper!'' kreun ik luid en laat kleine zuchtjes ontsnappen. na nog geen 5 minuten kreun ik luid en kom klaar.
''je bent hier zo goed in!'' fluister ik en hij drukt zijn lippen op de mijne, ik voel zijn tong naar binnen glijden en proef mezelf.
''kom we gaan eens kijken waar ze voor kwamen!'' roept hij dan en wil opstaan.
''wacht! jij mag nog!'' fluister ik en trek hem terug in bed. hij kijkt me even aan en glimlacht dan. hij drukt zachtjes zijn lippen op de mijne en hij blijft me maar zoenen. ik ga anders op zijn schoot zitten en voel hem in me komen. hij kreunt zachtjes en legt zijn handen op mijn heupen. ik stoot zachtjes heen en weer en hoor hem kreunen. ik zie hem moeite doen om niet al te hart te kreunen en zelf bijt ik ook hard op mijn lip. hij komt een stuk omhoog en hij zoend me heerlijk. ik zuig zachtjes op zijn lip en hij kreunt weer zachtjes. ik voel hem klaar komen en hij laat een luide kreun ontsnappen. ik leg me naast hem neer en kijk hem aan. hij drukt zachtjes zijn lippen om de mijne en glimlacht dan. hij hijgt zwaar en kijkt naar het plafond. ik leg mijn hoofdt op zijn borst en streel zachtjes over zijn borst. de vraag waarom martin en zac hier waren ben ik al weer vergeten en laat het voor wat het is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.