Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love Nick {gestopt} » Hoofdstuk 7

Love Nick {gestopt}

26 nov 2009 - 15:45

316

0

186



Hoofdstuk 7

Pov Nick

Nick

En nou ga je me uitleggen waarom! en boos slaat ze haar armen over elkaar. Wat is ze schattig als ze boos is, denk je bij jezelf. Ook als ze niet boos is trouwens denk je terwijl je haar aanstaart.
Nou krijg ik nog een antwoord zegt ze dan geirriteerd. Oh eh ja. Wat vroeg je ook al weer zeg je dan verward terwijl je je hoofd schud om het weer op orde te krijgen. Sanne zucht en zegt: Ik wil weten waarom je het gedaan hebt, tegen me gelogen over wie je bent.
Wat moet ik tegen haar zeggen? De waarheid dan maar.
Je zucht en legt je hoofd in je handen voordat je begint met je verhaal.
Nou kijk,, ik ben nu al beroemd sinds dat ik wat is het 12 of 13 ben, en af en toe mis ik het gewoon om normaal te zijn, Om normaal uit te gaan met een meisje dat ik leuk vind zonder dat ik gelijk DE nick jonas ben. Je weet niet hoe irritant het is om gelijk beoordeeld te worden op je naam of omdat je in een bandje zit. Je tilt je hoofd op en kijkt Sanne hoopvol aan.


Sanne

.... gewoon uit te gaan met een meisje dat ik leuk vind,,, wat een meisje dat ik leuk vind. bedoelt hij nee denk je bij jezelf en je glimlacht gelukzalig terwijl je naar nick staart. Hij tilt zijn hoofd op uit zijn handen en kijkt je hoopvol aan. Zucht wat heeft hij toch mooie ogen zwijmel je verder totdat je bedenkt dat je misschien even wat moet zeggen. Ik vergeef je zeg je en je grijnst vrolijk naar hem. Nou gaan we nog in het spookhuis of hoe zit het roep je dan en je springt uit de limo terwijl je nicks hand pakt en hem mee trekt waardoor jullie allebei uit de auto op de grond vallen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.