Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love Nick {gestopt} » Hoofdstuk 8

Love Nick {gestopt}

16 nov 2009 - 9:14

266

4

184



Hoofdstuk 8

Pov Nick

Nick

Jullie liggen naast elkaar op de grond heel hard te lachen. Plots word Sanne serieus en ze kijkt je aan. Meende je dat wat je zei. Over uit gaan met een meisje dat je leuk vind. Vraagt ze verlegen en ze kijkt naar beneden.
Je raakt met de hand die zij niet nog steeds vast heeft (ja die andere hand dus ) zachtjes haar wang aan terwijl je zegt. Ja dat meende ik. Er is nog nooit iets wat ik zei zo waar geweest. En je glimlacht. Kom zegt ze dan plotseling terwijl ze heftig bloost, anders is de kermis straks al dicht en ze glimlacht terug. je krabbelt eerst zelf overeind en dan help je Sanne ook overeind waarna jullie nog steeds hand in hand naar het spookhuis lopen.


Sanne

Hij vind me leuk. Hij houdt mijn hand vast. Denk je gelukzalig terwijl jullie naar het spookhuis lopen. Jullie stappen in een karretje en rijden naar binnen. Het word gelijk donker om jullie heen en je kruipt wat dichter naar Nick toe. Weet je zeg je dan fluisterend in zijn oor. Ik vind jou ook leuk en je geeft hem een zoen op zijn wang, waarna je je hoofd op zijn schouder legt. Hij slaat zijn arm om je schouder heen en opeens springt er een zombie uit een kast. Nick gilt keihard in je oor en jij ligt dubbel van het lachen. Als Nick van de schrik bekomen is moet hij ook wel lachen en daarn gaan jullie helemaal stuk om de neppe mummies heksen en andere monsters.


Ik ga pas verder na 3 reacties


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 3 april 2010 - 16:09:
Leuk


sadxangel
sadxangel zei op 14 nov 2009 - 22:41:
verder

DAnk je
wil je weer melden
?


Juliette
Juliette zei op 17 okt 2009 - 14:54:
Jij wil nog twee reacties
En omg waarom komen die nou niet?
Want jij moet dooooor<3


Juliette
Juliette zei op 27 sep 2009 - 10:23:
Ik wist niet dat je al door was gegaan, anders had ik wel eerder gereageerd.
ja die andere hand dus

Dat vond ik even best wel droog

Nick gilt keihard in je oor

Aah dat is altijd zo pijnlijk voor je oren

Snel door<33

(ookal wil je nog twee reacties)