Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 8.

From normal to popstar

22 sep 2009 - 17:44

773

2

165



8.

Ik wil ook vrij zijn dan XD Adelain: bedankt voor je compliment (als ik het zo mag noemen ;) )

Roger opent de deur en Roy staat erin. ‘We hebben een optreden!’ Hijgt hij vrolijk. Roger glimlacht. Hij is bij voor zijn vriend. ‘Wanneer?’ Roy loopt naar binnen en doet zijn schoenen uit. ‘3 oktober.’ Roger knikt. ‘Waar?’ Hij schenkt een glas drinken in voor zichzelf en zijn vriend. 1 glas geeft hij aan Roy die begint te drinken. ‘In het voorprogramma van Nena. Fay belde net.’ Roger knikt. Lisa zal wel blij zijn. Nena is haar lievelings zangeres. Ze zetten hun glazen op het aanrecht en lopen naar de kamer van Roger. ‘Mijn ouders waren blij dat ik met de band gestopt ben.’ Zucht hij. Roy kijkt hem verbaasd aan. Iedere ouder wenst zijn of haar zoon of dochter toch succes zijn of haar droom na te leven? ‘Ze zeggen dat ik nu meer tijd in school kan gaan steken en een goed beroep kan kiezen. Waar ik een goed bedrag mee verdien. Zodat ik niet eindig zoals mijn moeders broer.’ De broer van Roger`s moeder had het slecht en zat in de bijstand. Hij heeft 2 kinderen en een vrouw. Ze verdienen niet veel. De ouders van Roger geven elke maand een bepaald bedrag zodat ze wat meer geld hebben. ‘Heb jij al geleerd voor dat proefwerk van morgen?’ Geeft Roy een andere draai aan het gesprek. Roger knikt. ‘Iets beters had ik toch niet te doen.’ Roy kijkt de kamer rond. Er hangen elke keer weer andere posters. ‘Ik denk dat ik maar eens ga. We gaan zo eten zei ma toen ik wegging.’ Roger knikt en loopt Roy voor naar beneden.
‘Zie ik je morgen op school?’ Roy knikt en loopt de deur uit. ‘Tot morgen!’ Roept hij nog en verdwijnt de hoek om. Roger woont op de hoek van de straat. Roy woont 3 straten verder. ‘Ze dat ik droom.’ Fluistert hij tegen zichzelf. ‘Ik ga gewoon in het voorprogramma van Nena spelen.’ Hij schudt zijn hoofd even. Dit moet een droom zijn. Snel rent hij verder naar huis.
‘Wat eten we?’ Vraagt hij als hij de keuken in komt lopen. ‘Biefstuk.’ Antwoord zijn moeder en pakt de aardappels van het vuur. Ze giet ze af en zet ze daarna weer op het vuur. ‘Roep jij pa even?’ Vraagt ze. Roy knikt en gaat zijn vader in de tuin halen. Ondertussen zet zijn moeder alles op tafel. Als Roy en zijn vader weer binnenkomen, staat alles op tafel. Alle drie gaan ze zitten. Wensen elkaar smakelijk eten en zijn vader schept op. ‘Het ziet er goed uit.’ Glimlacht hij naar zijn vrouw. Zijn vrouw glimlacht terug en begint te eten.
‘We zitten in het voorprogramma van Nena.’ Zegt Roy vrolijk. Zijn vader kijkt hem aan. ‘Echt?’ Vraagt hij ongelovig. ‘Echt.’ Zegt Roy trots. ‘Gefeliciteerd jongen.’ Antwoord zijn vader en eet nog wat groenten. ‘Wanneer?’ Zijn moeder mengt zich in het gesprek. ‘3 oktober.’ Zijn moeder staat op en loopt naar de kalender. Bij 3 oktober schrijft ze Nena. ‘Dat is al snel. Al over 2 weken.’ Roy knikt. ‘Weet ik. We gaan ook heel hard oefenen.’ ‘Vandaag niet meer hoor. Morgen weer. Dan heb je toch `s middags vrij en de meiden ook. Dan kan je mooi de hele middag oefenen.’ Roy knikt. ‘Is goed. Mag ik naar boven?’ Zijn ouders knikken en Roy staat snel op. Snel loopt hij naar boven, naar zijn kamer. Hij kijkt in zijn agenda. ‘Duits. Natuurkunde en Wiskunde.’ Mompelt hij in zichzelf. In wiskunde heeft hij geen zin dus, dat gaat hij niet maken. Die leraar zal het toch niet merken. Duits heeft hij al bijna af. Dat wordt in de les wel afgemaakt. Natuurkunde. Een van de weinige vakken die hij leuk vind. Hij pakt zijn boek en begint de tekst te lezen. Daarna maakt hij de opdrachten die erbij zitten en ruimt zijn boek weer op. Hij gaat op zijn bed liggen. Eigenlijk zou hij zijn muren weer eens moeten verven, bedenkt hij. Er wordt op de deur geklopt en zijn moeder staat in de deuropening. ‘Kom je naar beneden? Er is een leuke film op televisie.’ Roy knikt en staat op. Hij loopt achter zijn moeder aan naar beneden.
In de woonkamer zit zijn vader. Naast zijn vader zit zijn zus. ‘Fleur!’ Roept Roy vrolijk en rent naar zijn zus. ‘Hoe is het nu met mijn kleine broertje?’ Vraagt ze en woelt zijn haar door de waar. Vlug doet hij het goed en gaat naast zijn zus op de bank zitten. ‘Leuk dat je langskomt.’ Fleur grijnst. ‘Ik dacht: Vanavond heb ik toch niks te doen. Dus laat ik maar eens bij mijn ouders en broertje langs gaan’ Roy grinnikt even. ‘Gezellig.’


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 22 sep 2009 - 21:48:
Hiii
Woow fuck, natuurkunde léíºk?
mensen vinden mij al raar
omdat wiskunde mijn beste vak is
maar natuurkunde LEUK vinden?
Jeez, die moeten ze laten nakijken
Vind ik
hallo
ik heb er echt best wel haat aan
maar dat kan ook komen doordat mijn leraar
zweet
spuugt terwijl hij praat
zo onduidelijk praat door de spuug dat hij niet verstaanbaar is
en zo ontzettend lelijk is dat je vanzelf over je nek gaat als je hem ziet
en dan vanalles uitlegt en allemaal formules op het bord krabbelt
en dan eindigt met: 'dit hoef je dus niet te weten'
je als je een vraag stelt, je een antwoord krijgt wat niet bij die vraag hoort
je als je je vraag nog een keer stelt, hij boos wordt
en shit like that
dus hou ik niet zo van natuurkunde
maar wle van jouw verhaaaltje
dus jij moet door
En schnelll!!

<33


adelain
adelain zei op 22 sep 2009 - 18:49:
hihi jaa is complimentj hoowr

moet je mr niet zow geniaal schrijven
en dit was ook een leuk stukjeXD
beetje afwisselend tenminste.
mr goed.
ik moet nog meer doorlezen so i'll be off!!
xoxox en LIEFTEREN