Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » seventeen [16+]

What do you mean 'Twins'

24 sep 2009 - 16:56

460

5

237



seventeen [16+]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.--------------------------------------------------------------------------------------------------------- zoek de punt :P

Kiro pov.

Als Strify en Lau zijn doorgelopen voel ik weer die zalige lippen op de mijne, zachtjes zoen ik terug en vraag om toegang, langzaam duw ik haar achterover op de bank zodat we bovenop elkaar liggen. Ze trekt weg en begint me in mijn nek te zoenen, haar hand wrijft langzaam over mijn borstkas. Ik kreun zachtjes als ze zachtjes in mijn nek bijt. Snel trek ik haar overeind en samen lopen we naar mijn kamer, daar draai ik de deur op slot en duw haar tegen de muur aan. Snel draait zij de rollen weer om zodat ik nu tegen de muur aansta.

Lizz pov.

Kiro drukt me tegen de muur aan maar ik draai het snel om. Weer begin ik hem in zijn nek te zoenen en gaan mijn handen over zijn borstkas. Snel trek ik zijn shirt uit en begin vanaf zijn nek kusjes naar beneden te geven. Bij zijn broekrand stop ik om snel zijn broek uit te trekken. Ik trek zijn boxer, die al flink gespannen staat een klein stukje naar beneden om daar een zuigzoen te praten, ik merk hem zachtjes kreunen. Plagend ga ik weer naar boven en zoen hem weer op zijn mond. Hij gromt en draait ons weer om. Nu begint hij kusjes in mijn nek te drukken, zijn handen gaan langzaam onder mijn shirt en trekken het uit. dan gaan zijn handen naar mijn BHsluiting en trekken ook die uit. Zachtjes drukt hij kusjes van mijn nek tot mijn borsten. Ik kreun van genot. Ruw trek ik hem dichter naar mij toe. Hij grijnst en begint nog verder naar onder te zoenen. hij trekt mijn broek uit en zoent me dan weer op mijn mond. Langzaam voel ik zijn vingers in mij glijden. Ik kreun nog een keer en krom mijn rug. Zijn vingers gaan weer uit mij en ik grom zachtjes. Ik duw hem richting het bed en gooi hem daarop. Met een ruk trek ik zijn boxer uit en geef zachtjes kusjes op zijn stijve. Dan stop ik weer grijnzend en zoen hem op zijn mond, mijn hand sluit zich om zijn lul en ik begin zachtjes te trekken, als hij kreunt stop ik meteen. Hij gromt en duwt me op mijn rug. met een grijns trekt hij mijn string naar beneden, hij doet vlug een condoom om en kijkt me grijnzend aan. 'Weet je zeker dat je wilt?' vaagt hij lief, ik grinnik, hij denkt zeker dat het mijn eerste keer wordt. 'Tuurlijk gekkie, ik heb heus wekl wat ervaring.' ik kijk hem grijnzend aan en voel hoe hij in me komt.




whaha de rest is voor de volgende keer

sorry dat het zo lang duurde enzoo maar moest gewoon fucking 2 verslagen maken in 3 dagen ><

X


Reacties:


realchick
realchick zei op 25 sep 2009 - 22:33:
verder<3


Yarsea
Yarsea zei op 25 sep 2009 - 21:34:
ooo...,
ik val nu pas in maar okay
maa rik moet maar ff alles lezen denk ik voordat ik dit ga snappen waarom ze het gaan doen
hihi.. ik krijg nu ook zin om zo verhaal te gaan schrijven maar daar is het nu een beetje laat voor


dms136
dms136 zei op 25 sep 2009 - 20:48:
Veder

XxxxX


Cuppycake
Cuppycake zei op 25 sep 2009 - 18:52:
Super en en,,, maakt niks uit succes met die verslagen en ik weet niet wat ik verder moet schrijven


Juliette
Juliette zei op 24 sep 2009 - 21:48:
Yeah ik heb het gelezen
Maar ehmm,.. wat moet ik hier eigenlijk op antwoorden?
Ik ga niet echt quoten ofzo
Dus jaaa..
Snel verderxP
xx