Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » my one special love [TC] » 3 telling him I love him and that he is my brother

my one special love [TC]

26 sep 2009 - 11:27

1861

4

330



3 telling him I love him and that he is my brother

jongens! mijn W toets doet soms moeilijk! sorry als er letters missen!

bill pov
ik zit op het school plein met een paar jongens te praten als ik tom voorbij zie komen. hij kijkt even om maar loopt meteen door. Jim loopt naast hem en kijkt ook even en knikt dan naar tom. ik besteed er niet veel aandacht aan en kijk naar yaleel.
''maar ik weet nu dus wat SM is, anaal, oraal maar wat is earsex dan?'' vraagt hij droog. ik kijk hem even vaag aan en zucht.
''earsex is dat je in je oor geneukt wordt!'' roep ik naar hem. georg en gustav schieten in de lach en komen naast me op het bankje zitten.
''die tom praat echt weinig zeg! en als hij praat hij het zelfde als jou!'' roepen ze dan. ik kijk ze even aan en haal mijn schouders op.
''zal wel.'' zeg ik ongeintereseert.
''doe niet zo alsof het je niet kan schelen!'' roept georg dan.
''ja, normaal vind je het helemaal geweldig als iemand op jou lijkt, sprint je er meteen naar toe en nu doe je zo het-zal-allemaal-wel!'' roept gustav. ik haal mijn schouders op en sta op, ik loop de school in en voel allemaal ogen in mijn rug prikken. ik loop naar mijn kluis en maak die open. tom komt naast me staan en maakt ook zijn kluis open.
''hey alles goed?''
''ja hoor.'' brom ik, haal mijn spullen uit mijn kluis en gooi hem weer dicht. tom kijkt me raar aan en ik loop weg zonder nog wat te zeggen.
''met mij ook, fijn dat je het vraagt.'' zegt hij nog sarcastiesch en hij draait zich weer om naar zijn kluis. ik ga de jongens wc in en sluit mezelf op in een hokje. ik open een binnen vakje van mijn tas en haal er een zakmes uit. ik pak ook een zakdoekje en zet het mes op mijn pols. ik snijd diep een verticale lijn in mijn pols en bijt op mijn lip. ik druk strak de zakdoek op de snee en zet er nog een naast. ik hoor de bel gaan en berg alles weer op. ik trek een polsbandje aan en ga naar de les.

tom pov
ik en gustav zitten wat te kloten in de klas als bill binnen komt. hij kijkt me aan met een rare blik in zijn ogen en gaat naast me zitten. het valt me op dat hij heel bleek is vergeleken met daar straks en gisteren. hij deed gisteren normaal maar ik weet niet wat hij daarstraks had.
''gaat het wel? je ziet bleek.'' vraag ik aan hem en leg mijn hand op zijn schoeder. hij maakt een ruwe beweging met zijn schouder maar zegt niks. hij kijkt alleen heel vuil en hij draait zich dan om. ik kijk georg en gutav verbaast aan en let dan maar op.
''oke, pakken jullie je boeken even?'' roept de meester.
''welke les is dit ookal weer?'' vraag ik dan aan georg.
''Tom! dit is maatschapijleer! het blauwe boek voor als je het wilt weten!''
''sorry meneer! danke!'' roep ik en pak mijn boeken. ik hoor wat mensen giegelen maar let er niet op. wat zou er met bill zijn? hij doet ineens zo raar. zou hij mij gewoon niet aardig vinden? en hij had vanochtend toch geen polsbandje aan. ik zie dat hij zachtjes zijn pols masseert en zucht. toen ik hem gisteren ontmoete valde me het ook op dat hij litekens op zijn arm had staan. hij zou zich tch niet snijden? nee daar is hij echt geen type voor!
''tom! eerst weet je niet welke les het is en nu zit je te dagdromen! is bill echt interesanter dan deze les? want dan mag je dat uit komen leggen morgen ochtend om 8 uur!'' roept de meester.
''tja heel stiekem ben ik ZO verliefd op bill! na een dag al!'' roep ik sarcastiesch. de meester kijkt steeds bozer en zucht.
''wil je een verwijdering soms?''
''klink erg verleidelijk! maar doe toch maar niet!'' roep ik terug.
''zeg nou maar wat jij van een coricieerdende tik vind!'' roept hij.
''geen idee, ligt er aan wat je er onder verstaat, als het echt een klap is dan vind ik het niet normaal maar een kleine tik op je vingers vind ik wel mee vallen.'' roep ik.
''dat laatste is een echte coricierende tik, dat vind je kunnen dus. oke wie vind dat niet?'' vraagt hij dan. verschillende handen gaan omhoog en de meester wijst een meisje voor in de klas aan. ik let al weer niet op en staar naar het plafond. van alles spookt er door mijn hoofd en ik zucht.
''bizarre.'' mompel ik dan en de klas ligt ineens dubbel.
''TOM! een verwijdering halen! NU!'' bruld de meester.
''he! maar ik doe helemaal niks!'' roep ik.
''dat is het hem nou juist! weg wezen!'' roept hij. ik zucht en raap mijn spullen bij elkaar. ik sta op en loop de klas uit. ik ga naar het meldpunt en de vrouw kijkt me aan.
''kan ik je helpen?''
''ja, ik moet een verwijdering halen!''
''óke, kom maar binnen en ga maar zitten.'' ik knik en ga het kamertje binnen. ik ga aan een tafel zitten en krijg een formulier voor mijn neus.
''oke, gewoon invullen wat er staat en dan kan je naar de les 5 minuten voor dat die eindigt.'' legt ze uit.
''oke, danke.'' roep ik en pak een pen.
'REDEN VAN VERWIJDERING LEERLING' staat er groot boven een paar regels. ik zucht en begin te schrijven.
ik keek naar het plafond dat erg interesant was en mompelde bizarre, toen moest iedereen lachen en werd ik verwijderd.
schijf ik op en zucht. ik kijk op de klok en zie dat ik nog een half uur hier moet zitten. ik sta op en loop naar de vrouw.
''de meester zei dat ik terug moest komen als ik het formulier had ingevuld.'' lieg ik. de vrouw knikt en ik loop via een omweg naar buiten. ik steek een sigaret op en inhaaleer diep. ik blaas de rook weer uit en denk weer aan bill. wat doet hij met me dat ik zo veel aan hem denk. ik ga op een bankje zitten en zucht. ik zie bill aankomen lopen, hij kijkt heel boos en ploft op een bankje neer een stuk of 4 voor me. ik sta op en loop naar hem toe.
''hey, wat is er?''
''niks.'' bromt hij. ik zucht en kijk naar hem.
''waarom doe je nou zo raar?'' vraag ik dan.
''hoezo doe ik raar?''
''gewoon, je doe zo gemeen, als je me niet moet, zeg het dan gewoon!''
''dat is het niet maar, ik ben gisteren achter iets gekomen en dat gaat niet samen met iets anders.''
''ja lekker vaag, ik ben gisteren ook ergens achter gekomen en vind het ook niet zo fijn met 'wat anders' zoals jij het zou verwoorden en doe toch ook gewoon normaal. vertel gewoon, ik lach je heus niet uit hoor!'' roep ik.
''best, ik ben verliefd op je! en ik kwam er gisteren achter dat je mijn broer bent! lach me maar uit! roep het overal rond! kan mij niet schelen!'' roept hij. ik zucht en kijk hem aan.
''als je dat nou meteen gezecht had dan had ik geen verwijdering gekregen! ik ben ook op jou en ben er gisteren ook achter gekomen dat we broers zijn! ik doe er echt niet moeilijk over hoor!'' roept ik. hij kijkt me aan en zucht.
''het is tegen de wet tom!''
''fuck heel de wet! er is wel meer tegen de wet! mij kan het echt niet schelen!'' roep ik uit. hij kijkt me aan en drukt dan zijn lippen op de mijne. ik grijns en geef hem nog een kus.
''oke, nu kunnen we kiezen, doen alsof we geen familie zijn of doen alsof we niks hebben.'' zucht ik.
''ik denk dat dat laatste het makkelijkste is.'' zucht hij. ik knik en geef hem nog een kus.
''oke, dat is wel het beste ja.''
''ga je vanmiddag met mij mee naar huis, dan kun je mama en gordon ontmoeten.''
''wie is gordon? onze vader heet toch jorg?''
''ja, ze zijn gescheiden, gordon is onze stiefvader.''
''oke, maar hoe laat is het? ik moet die verwijdering nog in laten vullen.''
''nog 10 minuten, je kunt maar beter gaan.'' zegt hij. ik knik en loop naar binnen. ik ga het lokaal in en leg de verwijdering voor de meester neer. hij knikt en ik ga weer het lokaal uit. ik ga naast bill op een stoel zitten in de aula en we kletsen wat. na een paar minuten gaat de bel en lopen we naar het volgende lokaal. we gaan op onze plekken zitten en zuchten.
''ik haat school!'' zucht hij dan.
''ik ook!'' zucht ik dan. de les begint en na zo'n 15 minuten komt de directeur binnen met twee volwassenen. een man en een vrouw. de man ken ik niet maar de vrouw komt me vaag bekend voor. ik kijk naar bill die kreunend zijn handen in zijn gezicht legt.
''Tom, bill kunnen jullie even mee komen?'' vraagt de directeur dan. we staan op en lopen met de directeur en de man en vrouw mee naar het kantoor van de directeur. ik en bill ploffen op een stoel en kijken de volwassenen aan.
''zoals jullie bijde nu al wel weten zijn jullie broers, Tom dit is je moeder en je stiefvader.'' zegt de directeur dan sirieus.
''ja, ik had al zo'n vaag vermoeden. maar hoezo komen ze naar school dan?''
''we willen je terug in huis nemen, het kan niet meteen in een week maar wel in 2 maanden, als jij dat wilt natuurlijk!'' zegt de man, waarschijnlijk gordon dan. ik knik en zucht.
''dat, ehm, lijkt me wel leuk!'' zeg ik dan.
''oke, dan gaan wij dat allemaal regelen met het internaat en zorgen we dat er een kamer vrij komt, dan kunnen jij en bill samen de kamer naar jou smaak inrichten en schilderen en als je na school mee gaat met bill, kun je de weg leren kennen en even kijken hoe het er bij ons aan toe gaat.'' zegt de vrouw dan. ik knik en geef ze allebij een hand. ik en bill gaan uiteindelijk weer naar de les en ploffen op onze stoelen neer.
''is alles gelukt?''
''ja hoor!'' roep ik.
''oke, dan kunnen we verder met de les...'' roept hij en dan let ik al niet meer op. ik kijk naar bill die moeilijk naar zijn economie zit te kijken. ik zucht en kijk naar het plafond.
''het plafond is wel heel erg interesant voor jou he? Tom?'' roept de meester. ik kijk op en zucht.
''sorry meneer marijnissen!'' roep ik en zak onderuit. hij kijkt me even aan en draait zich dan weer om naar het bord. ik dwaal weer af met mijn gedachten en kijk uit het raam.
''Tom Kaulitz! waar zit jij toch met je gedachten?'' roept de meester dan.
''ik dacht er net aan hoe het is om in een nieuw gezin te wonen.''
''en daar bedoel je mee?''
''ik wordt binnen nu en 2 maanden opnieuw geadopteerd.''
''weet je al door wie?''
''door mijn biologiesche moeder.''
''oke, en weet je al of je broes of zussen hebt?''
''ja, bill is mijn tweeling broertje!'' iedereen kijkt ons verbaast aan en dan draaien ze zich weer om.
''dat klopt niet! bill is cool, en tom is... nouja... dat niet!'' roept een meisje voor aan. ik rol met mijn ogen en zucht.
''cindy, houd je fucking bek!'' roept bill dan. ik grijns en zak verder onderuit.


Reacties:


beertje
beertje zei op 25 feb 2013 - 14:17:
haha best grappig


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 26 sep 2009 - 11:42:
whhiihhiii, verder!!!!


VampireFangs zei op 26 sep 2009 - 9:18:
OehOeh,ik wil dat je verder gaat Ö
Wel nu,als je online bent O.O
Echt ik vind het zo leuk om te lezen,
ik wil meer <3


jorinloveth
jorinloveth zei op 25 sep 2009 - 23:29:
VERDER!