Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » my one special love [TC] » 4 fist day at 'home'

my one special love [TC]

26 sep 2009 - 17:03

1014

2

353



4 fist day at 'home'

react pleas: nieuwe album humaniod, goed of slecht? en wat vind je het leukste nummer?

bill pov
ik en tom lopen samen richting mijn huis. georg gustav en andreas zijn meteen na school naar de stad gerent. die drie zijn echt koopverslaaft. dat zeggen ze vaak over mij maar dat valt echt reuze mee! ik koop best veel in een keer ja maar ik ga maar 4 of 5 keer in het jaar echt shoppen. ik en tom stappen in de bus en gaan op de achterste bank zitten. onzichtbaar hebben we elkaars handen vast en zijn onze vingers verstrengelt. hij kijkt me even glimlachend aan en kijkt dan weer uit het raam. joey en een paar jongens die ik niet ken komen aan zetten en ploffen op de bankjes voor ons neer.
''k hoorde dat jullie een tweeling zijn!'' roept joey dan.
''leuk voor je!'' bromt tom onverschillig.
''niet zo onverschillig homo.'' dreigt joey dan.
''moet ik nou bang worden ofzo?'' zegt tom op de zelfde toon als daarvoor.
''dat zou ik maar doen als ik jou was.''
''oke, dan ben ik of nergens bang voor of jij weet niet hoe je mensen bang moet maken, ik stem op het laatste.''
''wil je soms klappen?''
''wil jij er een paar?'' tom staat op en gaat voor joey staan. joey staat ook op en kijkt tom recht aan.
''jongens zitten jullie! ander vliegen jullie er uit!'' roept de buschaufeur dan. joey gaat weer zitten en tom laat zich weer naast me vallen. na 10 minuten stopt de bus en stappen ik en tom uit. we lopen naar mijn huis en gaan naar binnen.
''waarom begon je met joey ruzie te maken? hij is fucking sterk!'' roep ik dan en loop de woonkamer in.
''maakt dat uit? ik ben ook geen watje en weet hoe ik pijn op moet vangen. en pijn is een emotie die kun je uitschakkelen!''
''doe het gewoon niet nog eens.'' zucht ik en zie dan een briefje liggen.

lieve bill en tom, ik moet tot laat werken en mama belde net dat ze er vanavond ook niet is. er ligt geld als jullie wat bestellen en er liggen ook nog pzza's in de vriezer. x gordon.

''mama en gordon zijn er niet, doen we pizza bestellen of zelf maken?''
''zien we straks wel!'' zegt hij chill en ploft op de bank. ik laat me naast hem vallen en hij slaat een arm om me heen. ik voel zijn zachte lippen op mijn wang en glimlach. ik draai mijn hoofd en geef hem een zoen. we zetten dan de tv aan en kijken een of andere film. ik verlies al snel mijn aandacht en ga met mijn koude handen over zijn buik. ik volg de lijnen van zijn buikspieren en streel er zachtjes over heen en weer. hij glimlacht even naar me en streelt zachtjes door mijn haar. ik druk een kus op zijn lippen en voel zijn tong langs mijn lippen strelen. niet veel later liggen onze shirts op de grond en voel ik zijn handen over mijn borst strelen. ik trek met een hand de gordijnen dicht als ik een paar jongens aan zie komen lopen en zoen verder. ik voel dat tom een enorme erectie krijgt wanneer ik langzaam over zijn lies streel. hij hijgt zachtjes van opwinding en drukt steeds meer kusjes in mijn nek. ik laat een spoor natte kusjes achter op zijn borst en buik en ga dan tegen hem aan liggen.

tom pov
bill komt tegen me aan liggen en hij drukt een kus op mijn mond. ik glimlach en sla mijn armen om hem heen. na een half uur staat hij op en loopt naar de keuken. ik volg hem met mijn blik, hij heeft alleen zijn broek nog aan en hij heeft zijn haar in een staart zitten. hij heeft een vreemt teken in zijn nek zitten. ik zie wel dat het een tatoo is, die heeft hij wel meer maar wat zou het betekenen? ik weet dat hij van zingen houd en dat hij samen met georg en gustav wel eens nummers maakt maar meer ze zeiden dat ze niet echt een band waren. bill komt weer terug gelopen en komt voor me zitten.
''waar denk je aan?'' vraagt hij dan.
''aan jou.'' fluister ik en druk mijn lippen op de zijne.

we hebben net gegeten en ik en bill liggen zoenend op de bank. we hebben nog steeds geen shirt aan maar die liggen op de tafel voor als gordon en mama ineens thuis komen. ik speel plagerig met zijn tongpiercing en voel zijn nagels dieper in mijn huid steken. op de achtergrond hoor je een muziekje van de TV, het is een romantisch deuntje van een romantische film waardoor we even aandacht aan elkaar geven, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind! ik zet de TV wat zachter en richt me dan weer op bill. dit is zo verkeerd maar het voelt zo goed! ik hoor wat gerinkel en gepraat van buiten af en schiet omhoog.
''stil is! ik hoor wat!'' fluister ik. we zijn stil en horen de voor deur open gaan en het gepraat word luider. we kijken elkaar aan en trekken snel onze shirts aan. ik geef hem nog een snelle kus en we zetten ons zo in de bank alsof er niks is gebeurt. ik zet de tv wat herder en gooi de zapper weer terug op de tafel. bill legt zich op de bank en ligt met zijn hoofd op mijn schoot net wanneer gordon en simone binnen komen.
''hoi jongens!'' roept ze vrolijk.
''hey mam! hey gordon!'' roepen we en richten ons weer op de tv.
''welke film kijken jullie?'' vraagt gordon dan. bill reageert niet een en zit er helemaal in hoewel ik amper door heb waar het over gaat.
''geen idee, er zit een verhaal achter.'' roep ik dan en gordon schiet in de lach.
''jij houd dus ook niet van romantische films.''
''nee doe mij maar gewoon thillers, vooral japanse vind ik echt machtig!'' roep ik dan.
''uhm, tom het internaat belde net, of je wilt komen.''
''oke, is goed. bill omhoog ik moet gaan.''
''ik breng je wel.'' roept simone dan en ze staat al met haar sleutels. ik sta op en geef bill en gordon nog een knuffel.
''tot morgen!'' roep ik en vertrek.


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 26 sep 2009 - 20:24:
whii verder!!!


En over Humanoid; ik vind de engelse beter en de beste liedjes vind ik Screamin', Pain of love, World behind my wall, Humanoid, en Automatic natuurlijk


VampireFangs zei op 26 sep 2009 - 17:10:
''maakt dat uit? ik ben ook geen watje en weet hoe ik pijn op moet vangen. en pijn is een emotie die kun je uitschakkelen!''


Ik heb ook zoiets gebruikt in mijn tc verhaal XD
AHHAAHAH,we lijken op elkaar XD
Maar die van mij is anders,en dat komt pas later voor :3

Oké,je moet nu meteen verder
want ik vind dit leuk x3