Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Screw that, forget about that, I don't wanna know about anything like that. » 2.

Screw that, forget about that, I don't wanna know about anything like that.

26 sep 2009 - 15:19

387

3

215



2.

--

Iedereen stopte zo snel mogelijk zijn spullen in zijn tas toen de bel ging. Een voor een verlieten ze allemaal de klas. Alleen Yana, Neomy en ik bleven zitten. 'Zo, en verklaar me nu maar eens jullie gedrag' zei Jochen. Onze leraar engels dus. Alledrie bleven we zweigend zitten, geen zin om te praten. We waren er in de loop van de les achtergekomen dat onze best wel knappe Jochen homo was. Dus ons uit zitten te sloven had ook weinig nut. 'Nou?' vervolgde hij. 'Kunt u ons niet gewoon laten gaan?' Yana was de eerste die wat zei. 'Het zal niet meer gebeuren.' Zuchtend liet Jochen zich achter zijn bureau zakken. 'Voor deze keer, maar laat het niet weer gebeuren oke?' Braaf knikten we alle drie en liepen daarna het lokaal uit. 'Wat een sukkel' zei Neomy. Yana en ik grijnsden. 'Nogal.'

In de aula zat de rest van onze klas. Lui lieten we ons op een bankje vallen. We hadden een tussenuur. Best wel jammer dat muziek was uitgevallen. Het enigste vak waar we alledrie goed in waren. Neomy achter de drums, Yana basgitaar en ik piano. En uiteraard hadden we een eigen band, alleen hadden we nog een zanger en gitarist nodig. Een naam hadden we wel, ForgivenIT.
'Dus wat gaan we doen?' verbrak Yana de stilte. 'Danitia haar kluisje verkloten?' stelde Neomy voor. 'Wil je weer geschorst worden ofzo? Je ouders waren de vorige keer echt laaiend op je.' vroeg ik verbaasd. Neomy haalde haar schouders op. Altijd dwars, haar ouders werden soms echt gek door haar gedrag. Wij vonden het altijd wel grappig. 'Okee dan, kom op' zei Yana en veerde meteen overeind. Ik liep naar mijn kluisje en haalde een spuitbus eruit. Mijn graffiti bussen liet ik maar liggen, te duur om alleen aan een kluisje te verspillen. Neomy haalde een paar watervaste stiften en Yana keek of er congiërges in de buurt waren. Voorzichtig begon ik met een grote letter F, vervolgens een A en daarna nog een K en E. Zo, nu was het de beurt aan Neomy om het eromheen helemaal zwart te maken. Yana stond nog steeds op de uitkijk. Na een kleine vijf minuten was het klaar. Tevreden bekeken we ons resultaat. In kleurige letters stond er vrij groot: FAKE op. Met zwarte omlijning. En nu wegwezen.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 23 dec 2012 - 20:50:
Eigenlijk zie ik mezelf en mijn beste vriendin in hun.
Wij doen ook altijd zon dingen haha
Maar echt een vet verhaal.
Zou ik dan een melding mogen?
Xx


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 22 nov 2009 - 21:18:
Huahahahah, ik mag ze wel.

Verder?


Juliette
Juliette zei op 2 nov 2009 - 8:19:
Haha, leuk<3