Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » nineteen

What do you mean 'Twins'

26 sep 2009 - 17:08

617

2

242



nineteen

wooeshh bijna 20.. dat wordt fun fun fun ^^

Met een zucht laat ik me op een stoel vallen, mijn tassen vallen uit mijn hadnen op de grond en ik sluit mijn ogen vermoeid. 'Pff nooit geweten dat shoppen met een jongen zó vermoeiend kon zijn' zeg ik en open mijn ogen weer. Een stralende kiro kijkt me aan. 'Je weet toch dat ik gewoon blij wordt van shoppen' ik kijk om me heen voor een klok en zie dat het 5 over half 6 is. 'Woow' komt er droog uit mijn mond. 'we hebben gewoon in een halfuur iets van 30 winkels leeggekocht' lach ik éen halfuut! shit, de pizza's' gelijk spring ik weer rechtop en sputr weg. Kiro komt me met al mijn tassen en de zijne achterna gestunteld. 'Oh sorry aapje' lach ik en neem een paar tassen over.
snel lopen we naar het hotel en zien daar dat de rest de pizza's al hebben aangeno0men. 'weetje, het is wel handig om thuis te zijn als er pizza's worden afgeleverd' mompelt yu droog. 'sorry helemaal vergeten, maar ik moest echt kleren hebben voor als we uit gaan, en ook nog kleren voor laulau en met kiro shoppen is echt vermoeiend' zucht ik terwijl ik al tussen Yu en Strify in ben geploft. Kiro gaat dus maar naast Laulau zitten omdat er verder geen plek meer vrij is. Ik pak een pizza en begin hongerig te eten. Ik merk dat Yu me aanstaard en kijk hem vragend aan. 'wat, nog nooit iemand gezien die honger heeft?' ik lift mijn wenkbrauw/ 'Jawel, zeker nadat ze geshopt hebben met Kiro, maar, je bent een meisje' dat laatste zegt hij heel droog. 'oh en die mogen geen honger hebben zeker' ik ga, nu wat rustiger, verder met eten. Strify zit te lachen om ons gesprek en Kiro praat met Laulau..

Als ik klaar ben met eten ren ik naar boven om me te gaan klaarmaken, Laulau komt lachend achter me aan om te zien wat ik voor haar heb gekocht, noujah wat Kiro voor haar heeft gekocht. Laulau trekt een roze rokje aan met een zwart 'wet look' legging, daarboven een lichtroze underbust korset met een wit blousje, tenslotte nog een lange ketting met een kruis en lichtroze platforms. Ik trek een paarse 'wet look' legging aan en maak een paar 'versleten' plekken erin. daarboven doe ik een wit rokje, een paars korzet waarvan ik het lint vervang voor een wit lint, daaronder doe ik witte kisten met het paarse lint uit het korset als veters. mijn make up doe ik met veel glitters net zoals laulau. lahcend lopen we naar beneden waar Strify en Kiro ons grijnzend aankijken. de jongens zien er ook allemaal geweldig uit. Met zijn zessen pakken we een taxi richting mijn woonplaats. daar gaan we naar een disco waar ik en Laulau regelmatig komen. 'zeg, romeo komt ook' zegt Yu ineens/ 'is goed' ropet iedereen en ik wordt door Kiro meegesleurd de dansvloer op. Grijnzend ga ik tegen hem aan schuren terwijl hij kusjes in mijn nek drukt. Ik draai me om en plant mijn lippen op de zijne. Na een tijdje gaat Kiro wat drinken en ga ik verder dansen met Yu. Ik zie Kiro met Shin aan de bar hangen en Strify en lizz samen verliefd dansen. Yu trekt me wat meer naar achter in de zaal en daar dansen we verder. Plots voel ik twee handen op mijn heupen en ik kijk vlug achterom. 'Romeo, aangenaam.' zegt hij grijnzend 'Lizz' zeg ik en dans nu met Yu en Romeo tegelijk. De disco wordt steedsvoller en we worden allemaal tegen elkaar aangedrukt. Ik dans gewoon verder en leer Romeo ook wat beter kennen.



volgende maak ik extra lang omdat dat twintig word

reactie?


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 26 sep 2009 - 20:40:
Aaah hij wordt langer
Weetje,
(ik ga de nerd uithangen)
20 is 1/5 van 100



Bijna honderd!!
Oke, dat is even overdreven
Maarja
Toch bijna honderd
Snel door<33


realchick
realchick zei op 26 sep 2009 - 17:34:
verdeeer<3