Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [6]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

27 sep 2009 - 17:12

564

0

308



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [6]

Een nieuw hoofdstuk :'). xxx Moon

Met open mond staar ik de jongens aan, althans mijn blik blijft op Strify's (mooie) gezicht hangen. "Kuttekop je staart als een gek joh!" denk ik. "Lizzy, je mond staat open" hoor ik Kiro gniffelen. Snel klap ik mijn mond dicht. "Jullie kennen elkaar al?" vraagt Lady Gaga. "U-uh, nee, of ja, of uh nouja..." hakkel ik. Van de spanning die door mijn lichaam giert ben ik de draad totaal kwijt. "Wat is het nou lieve schat?" Lady Gaga kijkt me glimlachend aan. Ik zucht zachtjes en knik dan. "Ja we kennen en elkaar inderdaad al" zeg ik. "Goed, zullen we dan nu verder gaan met waarvoor we hier waren?" vraagt Janice en kijkt me aan. "Uh, ja natuurlijk" zeg ik gauw. "Oempf what the hell is dit?! Omg man ik zit helemaal te shaken. En waarom staren die jongens me nou zo aan. Godver". Ik probeer me maar te concentreren op Janice die bepaalde dingen uitlegt over haar ontwerpen.
Opgelucht spring ik op als Janice me vraagt wat kleding te halen uit het magazijn met haar spullen. Als ik op de gang sta adem ik een paar keer diep in en uit en loop dan door naar het magazijn. Ondertussen probeer ik Tessa te bereiken. Na 2 keer proberen neemt ze eindelijk op.
(T = Tessa, L = Liz)

T: "Heey schaaat!"
L: "Heey! Guess who's here?"
T: "Je oma? Hoe moet ik dat nou weten?"
L: "Doe niet zo leuk! Heel Cinema Bizarre zit hier."
T: "WHAT! ECHT! Nee echt serieus, dat lieg je?"
L: "Nee man, ze gaan touren met Lady Gaga, oow fack Tes ik vind dit niks."

Ik rommel in een doos maar omdat ik aan het bellen ben dondert alles over de vloer.

L: "Kut!"
T: "Huh?"
L: "Niks, niet belangrijk. Maar goed wat moet ik nu?"
T: "Omg man je klinkt net als een ongestelde tiener die geen maandverband meer heeft! Lizzy, je moet je gewoon normaal gedragen. En trouwens kan je niet met Strify praten ofzo"
L: "Uuuhm...". Ik blijf stil, ik ga niet gezellig met hem zitten kletsen ofzo, wat denkt Tessa. "Maar ik mis hem toch zo?"
T: "Lizzy probeer gewoon kalm te blijven. Het loopt zoals het loopt. Het komt wel goed, hoelaat ben je klaar?"
L: "Weet ik niet, ik weet niet hoelang dit allemaal gaat duren"
T: "Oke, nouja sms me als je klaar bent ik kom wel naar je toe. Hoe je rustig moppie het komt wel goed, echt, geloof me. Doei scaht"
L: "Doei Tessa"

Ik slik een paar keer, pak de kleding en loop terug.
"Zo dat duurde wel even" zegt Janice en kijkt me aan met een blik van: Jij bent nog niet van me af. "Ja, sorry het was erg druk daar, in het magazijn" zeg ik snel met hoop dat ze me gelooft. Janice knikt alleen maar. Ze pakt de kleding van mij over en Lady Gaga gaat passen wat ze leuk vind. Ik speel gewoon styliste en help haar. Er gaat een schokje door mijn lichaam als ik zie dat er ook jongens kleding bij zit. "He, nee he nou gaan zij zeker ook van alles passen en dan mag ik hun helpen". En ja hoor, ik mag hun ook gaan helpen. Bij Kiro, Shin, Yu en Romeo gaat het nog wel maar als ik bij Strify kom begin ik helemaal te flippen van binnen. Ik merk gewoon zo erg hoe hij naar me kijkt. Ik ontwijk al zijn blikken en doe mijn werk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.