Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [7]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

27 sep 2009 - 17:12

780

0

299



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [7]

Uiteindelijk zijn we om 3 uur klaar. Opgelucht zeggen Janice en ik iedereen gedag. "Wat was er nou? Je deed net alsof je nog nooit een ster van dichtbij had gezien" Janice kijkt me verontwaardigt aan. Ik kijk naar de grond die nu opeens heel mooi lijkt. "Sorry Janice, het is gewoon.... uh, het is gewoon moeilijk" stamel ik. "Moeilijk, wat is er moeilijk aan mensen te helpen en te stylen. Daar ben je notabene voor opgeleid" zegt Janice. Ze lijkt me nu serieus kwaad. "Ik, sorry Janice, echt het spijt me. Ik ken die jongens best wel goed eigenlijk heel erg goed. We waren hele goede vrienden en ik heb ze nu al een paar jaar niet gezien en, nouja dit is natuurlijk geen reden en..." ik stop mijn zin omdat er tranen in mijn ogen schieten. "Lieverd wat is er?" vraagt Janice nu een beetje ongerust. Ik zucht. "Ik zucht wel vaak zeg". "Laat maar het is niet belangrijk maar Janice ik vind het heel leuk om je te helpen maar kan je misschien iemand anders vragen voor Lady Gaga en Cinema Bizarre?". Ik kijk haar bijna smekend aan. "Ik zal zien wat ik kan doen Liz, maar je staat al helemaal ingeschreven voor dit jaar en ik denk niet dat ze alle roosters omgooien alleen maar voor jou, nouja ga nu maar". Ik knik en loop het kantoor uit. Ik weet heus wel dat ze teleurgesteld is. En dat over dat rooster, daar heeft ze gelijk in. Ik sms Tessa dat ik klaar ben maar ze bleek al buiten te staan.
Als ze me ziet vliegt ze me om de hals. "Alles goed Lizzy?" vraagt ze me. Ik haal mijn schouders op en ga in de auto zitten. "Zullen we ergens wat gaan eten ofzo?". Vragen kijkt Tessa me aan. Ik knik enkel als teken dat ik het best vind. Ik staar uit het raam. Ik weet dat Tessa meer van me wil horen maar ik zeg niks. Ik wil wel, maar ik hou het ook tegen.

We stoppen bij een caféetje en gaan daar naar binnen. We bestellen allebei cola. Na een paar minuten stilte kijkt Tessa me aan. "Liz, ik ben nu al ik weet niet hoelang je beste vriendin en ik weet gewoon dat je je niet goed voelt. Je lacht wel, maar je draagt een masker, je verbergt alles. Volgens mij ga je van binnen totaal helemaal kapot". Een beetje geschrokken kijk ik haar aan. "Ze heeft helemaal gelijk" denk ik.
"Liz...". "Ik wil naar huis, nu" zeg ik en sta op. Tessa kijkt me aan. "Liz ga zitten. Wat is er toch met je, je lijkt af en toe net een zombie! Leg me nou gewoon uit hoe je je voelt. Ik ben je beste vriendin". Ik begin kwaad te worden. "Tessa ik voel me goed oke, het gaat best met me!". Ze kijkt me strak aan. "Goed dan" zegt ze en staat ook op. "Je komt maar naar me toe als je wel de waarheid wilt vertellen" zegt ze en loopt naar de bar om af te rekenen. Ik loop snel naar buiten opweg naar huis. Tessa had me ook thuis kunnen brengen maar dan had ze me alsnog ondervraagt.

Met trillende vingers open ik het slot van mijn huis. Er ligt een kleurige envelop op de deurmat. Ik laat me op de bank vallen en lees de brief.

Beste Melissa Radke,

Hierbij nodigt de organisatie van The Fame Ball u en uw crew uit voor volgende week zaterdag.
Wij zijn zeer enthousiast dat u en uw groep een dans willen opvoeren.
Het feest zal beginnen om 20:00 maar u word verwacht om 18:00 om het programma door te nemen.
Verdere informatie zal op de avond zelf komen.

Vriendelijke groet,

TFB (TheFameBall) organisatoren.


Ojaa! Totaal vergeten! Ik had een brief gestuurd naar TFB of ze intresse hadden in onze dansgroep voor die avond. Ik bel Gina op.

G: "Gina"
L: "Gina wil jij ervoor zorgen dat vanavond om 8 uur de zaal vrij is en dat iedereen er is?"
G: "Huh, Liz wat is dit, en wie is iedereen?"
L: "De hele 410 tuurlijk! Ik leg het vanavond allemaal wel uit, ik moet nu nog wat dingen doen."
G: "Liz ik weet niet of het wel kan!"
L: "Pleas Gina help me even, zeg maar dat het belangrijk is okay? Ik moet nu gaan, zie je vanavond"
G: "Ja, hou oke dan, Doegg"

Ik klap mijn telefoon dicht en ga naar boven.
Ik trek danskleding aan en pak een pen en schrijfblok. Ik duw een mix cd in de stereo en begin te dansen. Voor The Fame Ball moeten we wat nieuws hebben en daar ga ik nu mee beginnen. Alles wat me goed lijkt schrijf ik op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.