Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » Just closer

niet de juiste dood? <-- afgerond

27 sep 2009 - 17:21

1604

3

344



Just closer

Bill:
ik zat zenuwachtig heen en weer te wippen op de bank. Tom zei dat hij Kishu “even”¯ zou lenen. Nou even was nu wel erg lang geworden. Al ruim 6 uur!!! Ik wilde hem nu eigenlijk wel heel erg graag bellen. Stel je voor dat er wat was! Maar aan de andere kant wilde ik niet storen. Ik wilde Kishu en Tom samen tijd gunnen. Wie weet wat er gebeuren kon.
Een bliksemschicht deed me opschrikken. Dikke regendruppels klaterde tegen het raam en de lucht was donker gekleurd. Nu maar hopen dat Tom en Kishu ergens droog zaten.

Ik had inmiddels alle mogelijke houdingen op de bank uitgeprobeerd. Met mijn benen over de rugleuning, op zijn kop, hangend over een armleuning. Maar nog had ik geen goede zit gevonden waarin ik me kon relaxen. Plots hoorde ik de voordeur kraken. Mam en Gordon lagen al in bed. Dus kon het maar een iemand zijn die nu binnen kon komen.
Een half verzopen Tom en Kishu kwamen de woonkamer binnen. Ze drupte helemaal op de vloer. Toch zagen ze er beide gelukkig uit. Kishu had een vest van Tom aan en Tom had een arm rond haar middel gelegd. Beide rilde ze van de kou. ‘my gosh! Wat zien jullie er uit. Wat hebben jullie gedaan?’ riep ik terwijl ik overeind sprong en me naar de keuken haastte om de waterkoker voor thee aan te zetten voor Tom en mij en vervolgens liep ik naar boven om handdoeken te halen en wat dekens. Snel liep ik naar beneden en gaf de handdoeken en dekens aan hun. ‘dank je.’ Zeiden ze vrijwel gelijk en ik liep naar de keuken om de thee te maken. Even later zaten we met zijn 3en op de bank. Tom en ik met een kop thee en Kishu ingestopt met dekens.
‘maar goed. Wat hebben jullie nou gedaan dat jullie als een stel verzopen katten thuis kwamen?’ vroeg ik en Kishu kreeg een kleine blos. ‘we zijn naar het park gelopen toen we door de stad heen gegaan waren. En toen het begon te regenen zijn we een boom in geklommen en hebben daar een hele tijd gezeten.’ Zei mijn broer. ‘en?’ vroeg ik op een vragende toon. ‘wel, we hebben daar gezeten. Maar nadat de regen nog steeds niet minderde zijn we door de regen terug gelopen.’ Antwoordde Kishu. Meer zou ik niet los kunnen krijgen nu. We dronken de thee op en daarna jaagde ik de 2 naar boven. Snel omkleden en vervolgens naar bed.

Kishu:
ik was eindelijk weer een beetje opgewarmd. Nog had ik het koud maar ik was niet meer zo enorm verkleumd. Ik vond deze avond meer dan geweldig. Met Tom samen was alles gewoon goed. In de oude eik zou ik bijna gezworen hebben dat we elkaar zouden kussen. Als ik tenminste niet geschrokken zou zijn van de bliksem. Ik wist het nu wel heel zeker. Ik vond Tom heel erg lief. En vanavond wist ik dat hij dat ook wel een beetje wederzijds vond. Het kon me nu even niet schelen op welke manier.

Ik lag wat in bed te woelen. Slaap vatten wilde niet lukken. Bill was allang in dromenland. Ik gooide de dekens van me af en ging overeind zitten. Voorzichtig kroop ik uit bed en liep in mijn slaapshirt door de muren heen naar de kamer van Tom. Hij lag licht te slapen wat je aan zijn ademhaling kon zien. Zachtjes sloop ik naar hem toe terwijl ik me weer doorlatend maakte. Hij lag er vredig bij. Zacht streek ik een van zijn corncrows uit zijn gezicht en kuste zijn wang. Ik wilde weglopen toen Tom mijn pols vastpakte. ‘blijf nog even.’ Murmelde hij half slaapdronken. Ik glimlachte en ging op de rand van zijn bed zitten en begon zachtjes te neuriën. ‘je hebt het koud.’ Zei hij toen ik even rilde. Hij hield zijn deken ietsje omhoog. Even twijfelde ik maar kroop toen onder de warme dekens. Tom schoof ietsje op zodat ik wat meer ruimte had. Dankbaar glimlachte ik. Mijn hoofd legde ik vlak bij zijn hoofd op het kussen en sloot zachtjes mijn ogen. We kropen ietsje dichter bij elkaar en ik kreeg het weer warm. Zijn zachte ademhaling deed me slaperig worden en langzaamaan zakte ik weg.

Tom:
De volgende ochtend werd ik vroeger dan ik dacht wakker. Naast me voelde ik een persoon liggen. Toen ik beter keek zag ik dat het Kishu was. Ik glimlachte in mezelf. Op de een of andere onverklaarbare manier voelde dit gewoon zo fijn. Geen drang, verplichtingen maar gewoon zo. Geen duidelijke woorden. Zachtjes streek ik met mijn hand door haar verwarde haren die over haar gezichtje vielen. De brandweer rode plukjes gleden door mijn vingers en lieten een tintelend gevoel achter. Ik wist niet wat er nu tussen ons was. Maar zeker was het dat ik haar meer dan alleen leuk vond. Gister zouden we bijna gekust hebben. Gek genoeg voelde ik er niet eens drang voor. Wat hield dat in? Wilde ik haar niet of juist wel dan?

Kishu knipperde met haar ogen en ik keek recht in de hare. ‘goedemorgen.’ Bracht ze schor uit. We glimlachte en gingen wat overeind zitten. ‘goed geslapen?’ vroeg ik en ze knikte. ‘mooi gedroomd?’ vroeg zij aan mij. ‘ik denk het wel.’ Antwoordde ik terwijl ik overeind kwam en uit bed stapte. Kishu volgde mijn voorbeeld en liep vervolgens dwars door de muur heen naar Bill’s kamer. Nog was ik het niet gewend dat te zien. Kishu deed het ook niet heel erg vaak. Ze wilde zich menselijk voelen dus waren dit soort dingen uitgesloten had ze al vaker gezegd. ‘toch heeft het zijn voordelen.’ Zei ze en ik schrok toen ze weer voor me stond. ‘liet ik je schrikken?”¯niet echt denk ik?’
We liepen samen naar de badkamer waar ik begon met mijn tanden te poetsen voor de spiegel. Kishu ging naast me staan en plensde wat water in haar gezicht en droogde haar gezicht. ‘aaah!!! Kijk!!!’ riep ze plots en ik stapte geschrokken achteruit. ‘wasj sjis wljer?’ bracht ik uit met mijn mond vol schuim. ‘mijn ogen! Ik kan de kleur van mijn ogen in de spiegel zien!’ riep ze blij. Ik keek haar even vreemd aan en begon toen te lachen. Geen slim idee met tandpastaschuim in je mond dus spuwde ik snel alles in de wasbak zodat ik hardop kon lachen. Kishu zat bijna met haar neus op de spiegel geplakt wat nog lachwekkender was. ‘wast löss?’ Bill kwam in zijn ogen wrijvend de badkamer binnen en ik kreeg zowat een lachstuip. ‘die is niet goed.’ Mompelde mijn lieve broertje. ‘kijk Bill! Ik kan mijn oogkleur zien!!!’ riep Kishu jubelend. Bill kreeg een slaperige grijns. ‘gaaf.’ Zei hij alleen maar. Hierna liep hij naar de wc toe en begon aan zijn boxer te frummelen. ‘ik ben weg hier!’ riep Kishu snel die met 2 stappen uit de badkamer was. Ik kwam bijna niet meer bij en was maar met mijn rug tegen de verwarming gaan hangen om nog een beetje staande te blijven. Ben ik gek? O ja zeker wel! Is het erg? Wel voor jou! En verder? O ja, lachstuip.

‘Tom, kun je even schoon ondergoed voor me pakken? Het ligt op mijn bureau. Het linker stapeltje.’ Ik was van mijn lachstuip af en liep grijnzend naar mijn broertjes kamer. Ik opende de deur en mijn grijns verdween snel. ‘euh… oh…’ mompelde ik en volgens mij werd ik knal rood. Kishu stond in haar ondergoed in de kamer en hield nu een handdoek voor zich en keek met een blos op haar wangen beschaamd naar beneden. ‘ss..sorry, ik eh… Bill’s kleding.. eh…’ ik kwam niet eens uit mijn woorden! Normaal had ik nooit moeite om gewoon te blijven doen als er iemand in zijn of haar ondergoed stond. Ja als het een meid was werd ik eerder een puberaal jochie wat meestal stond te kwijlen en ongegeneerd staat te kijken. Maar nu voelde ik me enorm verlegen. Niet goed? Of wel?
mijn ogen werden zo’n beetje gehypnotiseerd door haar lichaam. Haar lichte zachte huid die nu bijna onbedekt was. Haar mooie vormen en het simpele ondergoedsetje wat ze aanhad. Misschien voor een ander geen wonder maar voor mij juist een wereldwonder. Ze keek van onder een paar plukjes haar naar mijn gezicht. Ik voelde mijn hoofd weer rood worden en bedacht me waarvoor ik gekomen was. Juist ja, kleding van Bill. Ik scheurde mijn blik los en hoorde haar zachtjes giechelen. Ik liep naar het bureau en pakte het stapeltje aan de linkerkant. Vervolgens draaide ik me om naar de deur. Nu dacht ik gewoon de kamer uit te kunnen lopen en niet teveel op Kishu te letten. Maar natuurlijk, je heet niet voor niets een Kaulitz Tom! “gewoon”¯ is nou niet bepaald iets wat veel voorkomt. Jawel, ik had het voor elkaar gekregen ergens over te struikelen waardoor ik nu met een sierlijke boog vlak op mijn gezicht ging.

‘gaat het?’ hoorde ik Kishu naast me zeggen. Ik draaide me op mijn zij en keek nu recht in haar ogen. Haar gezicht was maar een paar centimeter van de mijne verwijderd en ze zat gehurkt in haar ondergoed naast me. ‘jj…ja.. ik denk het.’ Stotterde ik. Ik kon het niet helpen! Testosteron gierde door mijn lichaam en ik kon mijn ogen moeilijk weg leiden van haar gezicht en het strikje op haar bh vlak bij haar boezem. Kishu blies een plukje haar weg uit haar gezicht en wendde zich van me af. Ze pakte de kleding van Bill op die ik had laten vallen en liep vervolgens de kamer uit. Mij hier verdwaasd achterlatend op de grond…


Reacties:


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 28 sep 2009 - 18:45:
Kishu zat bijna met haar neus op de spiegel geplakt wat nog lachwekkender was.

Okee en toen lach ik in een deuk x]

Whaha verder!


snoezepoez
snoezepoez zei op 27 sep 2009 - 21:36:
Ze pakte de kleding van Bill op die ik had laten vallen en liep vervolgens de kamer uit. Mij hier verdwaasd achterlatend op de grond…


Tom zei dat hij Kishu “even”¯ zou lenen. Nou even was nu wel erg lang geworden. Al ruim 6 uur!!!

Even kan heel lang duren hoor Bill
‘aaah!!! Kijk!!!’ riep ze plots en ik stapte geschrokken achteruit. ‘wasj sjis wljer?’ bracht ik uit met mijn mond vol schuim. ‘mijn ogen! Ik kan de kleur van mijn ogen in de spiegel zien!’

Jaa! Kishu kan haar oogkleur zien!
Tom, niet met een mond vol tandpaste praten he

Leuk stuk
Weiters <3


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 27 sep 2009 - 19:14:
waaahhaaa xd
zoo lowlig!!
ik lag dubbel van het lachen
gwn GE - WEL - DIG!