Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 85 kiss me goodbye!

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:28

1042

0

262



85 kiss me goodbye!

4 maanden later
jasper pov
ik en jason kijken elkaar aan en geven elkaar een lange knuffel. van af nu kunnen we elkaar een week niet zien. hij gaat zo weg naar een hotel voorbij magdenburg en ik ergens aan de anderekant van berlijn ik mag hem niet bellen, sms'en of schrijven. natuurlijk heb ik wel stieken een CD met nummers die hij mooi vond in zijn tas gestopt zodat hij toch aan me blijft denken. ik neem hem strakker in mijn armen en zucht.
''ik ga je missen.'' fluister ik dan.
''ik jou ook, vooral hoe je me 's morgens zingend wakker maakt met je gitaar.'' zucht hij en geeft me een kus.
''dat komt goed, geloof me!'' grijns ik en druk weer mijn lippen op de zijne.
''jason! op schieten!'' roept yu vanuit de auto en kiro zit er lachend naast.
''jij ook jasper! ik wordt gek van wachten!'' roept strify dan. luminor en romeo blijven hier dus hebben nergens last van. ik kijk nog een keer in jason zijn ogen en geef hem nog een kus. verlangend neemt hij deze aan en als ik de zoen verbreek rolt er een traan uit zijn ooghoek.
''als er iets met jou of met ons kindje is moet je echt meteen bellen!''
''en ik weet dat het niet mag maar plies sms 's avond even als je gaat slapen!''
''zal ik doen. kijk straks als je in het hotel bent in je tas. ik heb er wat voor je bij gestopt.'' zegt hij dan.
''ik ook bij jou!'' grijns ik en geef hem nog een kus. ik veeg zijn traan weg en glimlach.
''beloof me dat ik je voor het altaar zie.''
''dat beloof ik je!'' fluistert hij dan. we geven elkaar nog een kus en glimlachen. dan stappen we ieder in een auto en gaan weg naar onze hotels. ik open mijn tas en zie er een foto van mij en jason in zitten met een briefje erbij. ik pak het briefje en lees het door.
voor iedere dag heb ik een brief in je koffer gedaan. x jason
ik glimlach en zak onderuit.
''waar zit jij om te lachen?''
''niks, gewoon een binnen pretje.'' wimpel ik het af.

jason pov
ik kijk in mijn tas en vind een cd.
om 's mogens mee wakker te worden. x jasper. staat er op de voor kant.
ik glimlach en stop de CD terug.
''hij heeft je een cd gegeven he?'' vraagt yu dan.
''yep. om 's morgens mee wakker te worden! supper lief!'' glimlach ik.
''ongelofelijk, liefde op het eerste gezicht en nu 8 jaar later zijn jullie nog steeds verliefd! dat is echt mooi!'' roept kiro dan.
''hoe hebben jullie dat uit gehouden? ik zou hem nu al willen bellen!'' zucht ik dan. kiro aait droog over mijn hoofd en drukt een kus op mijn voorhoofd.
''he!'' roept yu dan uit en hij krijgt ook een kus.
''wisten jullie trouwens dat jasper echt heel goed kan snowboarden!'' roep ik dan. ze kijken elkaar aan en dan naar mij.
''nee, jasper en snowboarden? hij krijgt het al koud als hij een ijsklontje ziet!'' lacht kiro dan
''je hebt het nu wel over mijn man he! en binnenkort ook vader van mijn kind!''
''ja, heb je trouwens een test laten doen of het van jou was?''
''ja, en het is ook van mij!'' grijns ik breed.
''dus jullie zitten zowiezo voor eeuwig aan elkaar vast! ik begrijp eigenlijk nog steeds niet hoe hij nou zwanger heeft kunnen worden.''
''nou dat ik aan hem vast zit vind ik eigenlijk helemaal niet erg. hij is echt alles voor me en ik wil echt zo graag dat e vooraltijd bij elkaar blijven!''
''oh god! je bent nu al helemaal verkloot!'' lacht yu dan.
''maar zo denk ik ook over jou! dus ik ben ook verkloot!'' roept kiro dan.
''nee, jij bent supper lief en alles voor mij!'' zegt yu dan en wil hem een kus geven.
''kijk jij nou maar naar de weg dan kunnen jullie dadelijk zoenen! ik moet nog trouwen en ik wil niet de geboorte van mijn kind missen omdat jij zo nodig moet klefkluiven!'' roep ik dan en kiro schiet in de lach. ik haal mijn schouders op en doe de oortjes van mij Ipod in. ik zoek tussen mijn afspeellijsten en druk op 'jasper recording'. dat zijn de nummer die jasper allemaal heeft in gezongen in de studio waar strify en de jongens dat ook altijd doen. ik neurie zachtjes mee met de muziek en luister naar jasper's stem in het nummer photograph. hij zingt zo heerlijk! ik kan hier echt uren naar luisteren!

jasper pov
ik neem mijn mobiel en sms jason stiekem toch!

kan me nu even echt niet schelen dat we het hebben af gesproken maar ik wil even zeggen dat ik je echt mis! ik weet niet of ik deze week door kom zonder gek te worden! ik hou echt supper veel van je en wil je nooit meer zo lang hoeven missen! xx jasper

typ ik in en lees het nog eens over. ik verstuur het smsje en stop mijn mobiel weer weg. na 10 minuten krijg ik een berichtje en open het meteen.

haha, stiekemert! als je echt niet meer zonder me kan mag je even in de 3de brief kijken. ik kan niet wachten tot ik je weer zie! ik mis jou ook echt erg! ik heb gelukkig al jou cd's nog kunnen jatten en al je liedjes op mijn Ipod kunnen zetten! hou fucking veel van je, en nee dit doen we nooit meer! xx jason

ik glimlach en zucht.

jij stiekemert! dit gaat je veel kusjes kosten! en die wil ik in onze huwelijks nacht! maar ik heb nog een paar foto's van jou onder de douche dus we staan quit! x

ver stuur ik en klap mijn mobiel weer dicht.

no fucking way dat we quit staan! dit gaat jou kei harde sex kosten! dus jij krijgt je kusjes als ik mijn sex krijg! natuurlijk niet tijdens de huwelijks nacht! ik was al van plan om je heel de huwelijksreis naar de zevende hemelte vrijen! die houd je nog van me te goed! 1000 miljoen xxjes alvast. de andere krijg je echt nog wel!

stuurt hij dan terug. ik klap mijn mobiel dicht en stap uit omdat we bij ons hotel zijn. we gaan het hotel binnen en checken in. ik plof zuchtend op mijn bed en val in slaap met jason in mijn gedachte.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.