Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love story » Op school

Love story

27 sep 2009 - 19:11

314

0

550



Op school

(de vrienden die ze ziet staan zitten allemaal in andere klassen)

Ik word wakker van mijn wekker. 'Joepie' weer een dag naar school, denk ik. Ik ga uit bed en doe mijn kleren aan. Ik doe mijn make-ip en haar en ga naar beneden. "hoi mam," zeg ik. "hoi schat, al een beetje wakker?" "een beetje" antwoord ik. Ik ga aan de gedekte tafel zitten en pak een boterham. Als die op is drink ik mijn beker melk leeg. "heb je nog toetsen vandaag?" vraagt mijn moeder. "eeh.. nee en anders heb ik niet geleerd (XD)" antwoord ik. Het is al 8 uur dus ik ga naar school. "doei mam!" "doeii" Ik pak mijn fiets uit de schuur en fiets naar school.

Als ik op school ben aangekomen zie ik mijn vrienden staan. Ik loop naar ze toe maar zie dat er iets aan de hand is. "Wat is er?" vraag ik. "niks hoor (: " antwoorden ze. Ik vind het maar vreemd maar dan gaat de bel al. Ik loop naar de les en ik zie Daan zitten. Ik ga expres aan de andere kant van de klas zitten. Als de les al een tijdje bezig is krijg ik een briefje onder mijn neus geschoven.

lisa <3 daan!! Vertel snel door, iedereen moet dit weten! 8D

Ik kleur helemaal rood maar probeer het tegen te houden. Dat lukt niet erg en zo'n beetje iedereen lacht me uit. De leraar zegt dat we moeten werken en gelukkig houdt het dan op. Als de les voorbij is ga ik naar buiten (heet is pauze) . ik ga maar niet naar mijn vriendinnen die weten het vast ook al.. denk ik. Ik drink wat en ga weer naar de les. De leraarees is er nog niet en iedereen zit me aan te staren en te laggen enzo.. Ik schaam me en ga snel weer naar buiten. [i]dan maar een paar uurtjes spijbelen.[i] denk ik. Ik pak mijn fiets en fiets naar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.