Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 9.

From normal to popstar

27 sep 2009 - 21:07

713

3

164



9.

Opzich valt natuurkunde wel mee. Alleen laat die leraar zo`n irritant hoog piepje opstaan waar je hoofdpijn van krijgt en zegt dan leuk: 'Jullie horen dit waarschijnlijk niet, ik ook niet.' Terwijl ik dood ga van de koppijn xD. Maar dat terzijde. Nu je het over natuurkunde hebt, ik heb morgen een toets, en moet nog leren :x Ik heb gewoon een hekel aan wiskunde. Maar dat is door die vage leraar. Zet die allemaal dingen en schrijft die allemaal dingen waar niemand iets van snapt op. 'Maar dat krijg je pas in de vierde of vijfde.' Ik neem daar al niet eens meer de moeite om op te letten. Sorry als het niet zo`n leuk stukje is. Het is nogal tussen het vervelen en druk hebben ingeschreven. Het duurde ook wat langer. Excuse me.

Na de schooldag van de volgende dag fietsen Lisa en Fay samen naar huis. Sinds uitgekomen is dat we in het voorprogramma zitten van Nena vinden ineens heel veel kinderen bij ons op school ons aardig. Terwijl ze eerst niets van ons moesten hebben. Lisa en Fay weten ondertussen wel wie hun echte vrienden zijn. De andere kunnen we dus links laten liggen. Als mensen bevriend met je willen zijn om iets wat je gaat doen is dat geen goed teken. Dan zijn ze uit op wat je hebt, en niet wie je bent. Daar moeten Lisa en Fay niks van hebben.
‘Thuis!’ zucht Lisa als ze hun huis binnen stappen. ‘Hoe was je dag?’ vraagt hun moeder. Lisa en Fay kijken elkaar aan en zuchten even. ‘Iedereen is ineens bevriend met ons. Of dat willen ze zijn.’ Zuchten ze tegelijkertijd. Hun moeder grinnikt even en omhelst ze beide. ‘Het leven van 2 kleine sterretjes is niet gemakkelijk.’ Ze laat Lisa en Fay los en geeft beide een aai over hun hoofd. ‘Ma!’ Roept Lisa en strijkt haar haren goed. Lisa heeft er een hekel aan als je haar haren door de war doet. Fay grinnikt even en schud met haar hoofd. Ze loopt naar de keuken en schenkt wat te drinken in. ‘Jij ook wat Lis?’ Roept ze. ‘Ja!’ Roept Lisa terug. Fay schenkt ook een glas in voor Lisa. Ze loopt met het glas naar de kamer en zet het voor Lisa op de tafel. ‘Alsjeblieft!’ Zegt Fay overdreven vrolijk en kijkt Lisa aan met een grote grijns op haar gezicht. ‘Wat heb je erin gedaan?’ Zucht deze. ‘Helemaal niks.’ Zegt Fay verontwaardigt. ‘Ik ben gewoon vrolijk vandaag. Mag dat ook al niet meer?’ Het laatste zinnetje zegt Fay met heel veel nadruk. Lisa onderdrukt een giechel. ‘Wat heb jij gegeten?’ Giechelt ze. Fay haalt haar schouders op. ‘Géén idee.’ Vrolijkt springt Fay op en neer. ‘Fay.’ Zegt haar moeder. ‘Ga eens buiten wat rondjes rennen.’ Fay knikt. ‘Is goed. Tot zo.’ Binnen is toch iedereen saai. Buiten kan ze tenminste haar energie kwijt. Fay loopt de deur uit en begint te rennen. Eerst richting de speeltuin. Daarna kijkt ze wel weer.
Lisa giechelt even. ‘Ze gaat nog echt rennen ook hè?’ Haar moeder knikt. ‘Dí¡t moet ik zien.’ Al giechelend loopt ze naar buiten. Nog net ziet ze Fay om de hoek verdwijnen, rennend. Ze mompelt iets in zichzelf en loopt daarna weer naar binnen. ‘Ze rent echt.’ Haar moeder kijkt op. ‘Dat had ik eigenlijk niet van Fay verwacht.’ Fay is zo onsportief als je maar kan bedenken. Met gym bedenkt ze vaak smoesjes of is ze er gewoon niet. Soms, soms snapt Lisa Fay niet helemaal, of andersom. Maar ach, wie heeft dat nou niet? Lisa had nooit verwacht dat Fay in haar vrije tijd nog eens actief zou worden. Hardlopen en Fay. Nee, dat is geen combinatie die bij elkaar past. Lisa schudt de gedachte van zich af. Fay zal zo wel terug komen met de mededeling dat sport niks voor haar is. Dat zegt ze ook altijd na gym, of een andere inspanning.
Lisa heeft gelijk. Na 5 minuten staat Fay alweer voor de deur. ‘Hardlopen.’ Hijgt ze. ‘Is niks voor mij.’ Lisa grinnikt even. ‘Wist ik wel.’ Fay bromt iets en stapt naar binnen. Ze laat zich in de bank zakken. ‘Uit gerend?’ Vraagt haar moeder. Fay knikt. ‘Veel te vermoeiend.’ Lisa komt binnengelopen en lacht. ‘Dat zeg je ook altijd na gym.’ Fay steekt haar tong uit en loopt naar de keuken om wat drinken te pakken. ‘Hardlopen is vermoeiend hoor!’ Gilt ze Lisa nog na. Lisa grinnikt even. Dat weet ze zelf ook wel. Daarom begint ze er niet meer aan. Verspilde moeite.
Fay loopt na her leeg drinken van een pak melkt en 3 glazen water vrolijk de kamer binnen. ‘Ik ben weer bijgetankt!’ roept ze vrolijk. Lisa zucht even. Daar gaan we weer, denkt ze. Fay kan ook nooit rustig zijn. Alleen als ze chagrijnig is. Alleen dan is ze niet druk, vrolijk, hyperactief of gewoon heel blij. Meestal vindt Lisa dat niet zo erg. Meestal is ze zelf ook druk en hyperactief. Maar vandaag wordt ze er moe van. ‘Fay.’ Roept ze. Gelijk is Fay stil. ‘Rustig, alsjeblieft.’ Vraagt Lisa. Bijna smekend zelfs.


Reacties:


VampireFangs zei op 29 sep 2009 - 13:40:
Mooi man <33
Snel verder:3


Juliette
Juliette zei op 28 sep 2009 - 8:35:
Goed stukje<33
Ik moet naar school dus ik hou het even hier bij (sorry)
xx


adelain
adelain zei op 28 sep 2009 - 7:12:
haha waar ken ik dit van. hypergedoe en dan vervolgens dat je moeder je ongeveer uit huis trapt om af te koelen. juist jaa mn zusje!!!! ikzelf ben ook niet beter mr ik heb een papa waarop ik het kan afreageren ( dieheeft kleutergedrag a la 10x erger)

vandaaar dat ik je vehaal zo leuk vind. er zitten veel dingetjes in die heel herkenbaar zijn van zowel th als voor ieder anders leven.

vandaar dat ik nu heeel lief ga vragen (voor zover mogelijk met zown monstertje als ik)
om te gaan liefteren!!!!