Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love story » Lekker fietsen..

Love story

4 okt 2009 - 14:25

465

2

195



Lekker fietsen..

..

Ik zat net te denken of ik dit echt wel wil, als is Daan langs zie fietsen. 'Shit!' denk ik. Ik duik snel de bosjes in en blijf even zo zitten. 'fjieuwf hij is weg!' denk ik. Ik pak mijn dagboek en begin te schrijven:

Lief dagboek,
Ik ben weggelopen van thuis. Dat leek me echt het beste. Laura wil mijn vriendin niet meer zijn, het bleek allemaal een test om te kijken hoe lang ze het met mij zou volhouden.. Dat geld ook voor al mijn andere vriendinnen! Naja,, als hun het willen ben ik weg uit hun leven. Ik zal ze nooit meer zien. Ik hun misschien wel maar hun mij niet. En Daan..


Er valt een traan op de bladzijde. 'Ik zal Daan nooit meer zien ):' denk ik. 'naja, hij vond mij tog niet leuk..' Ik doe mijn dagboek dicht en fiets wat rond. Ik ga naar de winkel om wat flesjes water te halen.



Het is inmiddels al 2 maanden verder..

Ik zag gister al een paar keer een helikopter langs zien vliegen. Ook zag ik af en toe een politie man. "ze vinden me tog niet" denk ik. Ik kijk op mijn klokje (op batterijen! ) "Shit! batterijen leeg!" denk ik. "nu moet ik wel naar de winkel.. hopelijk zijn ze nog niet uit van school.." denk ik weer.. Ik stap op mijn fiets en rijd naar de winkel. Als ik in de winkel ben ga ik op zoek naar batterijen.. Als ik ze na 7 minuten nog niet heb gevonden bedenk ik me opeens dat die altijd bij de kassa liggen. "Stom!!" denk ik. "Nu ik hier tog ben, koop ik gelijk wat eten en drinken." Ik pak wat flesjes sap en wat sandwiches (ofzoo geen idee hoe je dat schrijft..). Bij de kassa pak ik nog een pakje batterijen en een tasje. Ik reken af en loop naar buiten. Ik stop de tas in mijn fietstas en ga op me fiets zitten. Ik voel me bekeken. Als ik omkijk zie ik iemand naar mij kijken. Daan!! "SHIIIIT" denk ik. Ik ga goed op me fiets zitten (Snel dus en niet sloom!!) Ik fiets als en gek weg. Als ik omkijk zie ik Daan achter mij aan racen. "Shit! dat win ik nooit!" denk ik. Voor ik het weet vol ik het hand stevig om mijn arm. Ik kijk opzij en zie dat het Daan is. (verassend XD) Hij stopt met trappen maar blijft mij vasthouden. Ik probeer mijn arm los te trekken maar dat lukt niet. Als ik nog 1 ruk geef ben ik eindelijk los, maar door die kracht val ik. Ik probeer mijn val te breken met mijn hand, maar dat voelt niet erg prettig.. Ik knal met mijn hoofd op de tegels en dan word alles zwart..

Spannend heaaa XD (niet dus.. -_- )


Reacties:


sunshinelove
sunshinelove zei op 3 okt 2009 - 21:51:
dankjee


Juliette
Juliette zei op 3 okt 2009 - 21:49:
De arme, arme schat
Eerst vertelt Laura (of hoe dat kutkind ook heet) haar geheim door aan degene over wie het gaat (Daan dus) en daarna blijkt het dus zo te zijn dat het alleen een testje was.
Zó gemeen!
En dan agossie gaat ze weglopen en is ze twee maanden dakloos

Hou me please op de hoogte van dit verhaal<3
(op de hoogte, woow, dat klinkt echt vreemd.)

Snel meer<3