Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What he didn't have.. [Bandcest] » Headache..

What he didn't have.. [Bandcest]

26 okt 2009 - 17:23

347

1

236



Headache..

Enjoy! En please laat een reactie achter! :)

Kijkend over de donkere stad, zuchtte hij diep en stopte een pluk blond haar achter zijn oor. Zijn handen tegen het glas leggend kucht hij. Zijn ogen vormen zich tot spleetjes van de woede die door zijn aderen stroomt. Elke adem maakt oneven afdrukken op het koude raam. Het begon te regen. Hard genoeg om mensen een paraplu mee te laten nemen, maar zich later af te vragen of ze hem wel nodig hebben. Het weer weergeeft zijn emoties goed, net als een net schoon gemaakte spiegel.

Alle anderen waren weg, uit eten bij Romeo. Ze vierden dat de man zijn huis opnieuw heeft ingericht. Eigenlijk was het gewoon een goed excuus om samen te komen en een gek diner te geven. Teveel mannen, teveel eten en teveel ruimte. Strify was weggeweest, zijn nieuwe laarzen ophalen, en toen hij thuiskwam vond hij een briefje op de tafel met de vraag of hij ook wou komen. Maar hij wilde niet. Hij had teveel hoofdpijn. De zanger verdween in zijn kamer met een glas koud water en een tintje van onnodige frustratie.

Liggend op de bank bij zijn raam, legde Strify zijn hoofd neer en plaatste het koude glas op zijn voorhoofd. Hij hoopte dat het koude glas zijn hoofdpijn minder zou maken, maar de kamer bleef draaien en de zanger sloot zijn ogen met een kreun.

“Strify?”ť Licht scheen in de kamer nadat de deur open was gegaan. “Gaat alles goed?”ť Hij herkende de zachte stem van de drummer. Shin liep op hem af. “Ik kwam even kijken of je ook naar Romeo gaat. Ben je ziek? Kan ik iets voor je doen?”ť De drummer nam het glas uit Strify’s handen en zette hem ergens neer voordat hij de zanger omhoog hielp. De beweging gaf de zanger nog meer hoofdpijn, teveel stress, en vanavond kwam dat naar voren. “Bed.”ť Fluisterde Shin en hij hielp Strify het kleine stukje naar zijn bed lopen.

De zanger ging dankbaar in zijn bed liggen en rolde zich op tot een klein balletje. Hij mompelde een bedankt en stopte met tegen de slaap vechten.


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 25 okt 2009 - 23:06:
Mooi maar ik lees hier en daar wel een spelfoutje. Zou ik die verbetert naar je toe mogen sturen?
Leuk verhaal, kga snel het andere deel lezen!