Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » Proloog, Part 2

Walking backwards.. [Bandcest]

29 sep 2009 - 15:08

1098

1

244



Proloog, Part 2

Laatste deel van de proloog!

X

X

De zomer tussen de eerste en de tweede klas heb ik met Strify doorgebracht. Ik stelde hem voor aan Yu en Shin, die Strify net zo snel aardig vonden als ik. De meeste tijd waren we bij mij thuis, of bij Shin of Yu. Ik logeerde niet zo vaak bij Strify toen we nog niet zo lang bevriend waren. Hij zei dat hij me niet wou afschrikken door zijn familie.

Tijdens die zomer vertelde Strify me dat hij de laatste tijd veel seksuele gedachtes over mensen had, mannen vooral. Ik was een beetje geschrokken toen hij dit zei, maar ik kwam er eerder overheen dan ik dacht. Het liet me zelfs denken. Het is niet dat ik meisjes niet leuk vond, ik had gewoon nog nooit een meisje ontmoet dat ik echt leuk vond. En met een jongen uitgaan leek me veel makkelijker omdat ze je beter begrijpen dan het andere geslacht.

Zonder Strify in mijn leven zou ik waarschijnlijk tot deze dag nog steeds twijfels hebben over mijn geaardheid; ik weet wat ik ben nu. Ik ben biseksueel. Maar toen wist ik niet echt wat te denken. Mijn ouders praatten nooit over het homo-lesbisch dilemma, dus ik wist niet of ze homohaters ofso waren. En mijn ouders waren een storende factor in dat want als ze homohaters waren wilde ik niet dat ze minder van me dachten.

Tijdens die zomer experimenteerde ik veel met Strify, en ik besloot dat ik het mannelijke lichaam leuk vond. We hadden nooit echt seks, maar we deden veel aanraken en voelen en daar gebruikten we vaak onze mond voor.

Hij was mijn eerste mannelijke liefde..

X

X

Halverwege de tweede klas pleegde een van Strify’s broers zelfmoord.

Hij had een overdosis heroïne.

Ik kan me herinneren dat Strify een paar dagen niet op school was, en dat we geen contact hadden; ik dacht dat zijn vader iets verschrikkelijks had gedaan. Maar toen hij eindelijk weer op school kwam zag hij er broodmager uit. Alsof zijn wereld gewelddadig op hem was neergestort, en eigenlijk was dat ook wel gebeurt. Hij rende op me af en huilde in mijn armen. Ik hield hem gewoon stevig vast en zei dat alles goed kwam.

Het was de eerste en laatste keer dat ik hem ooit zag huilen.

Ik ben naar de begrafenis geweest. Ik kende Strify’s broer nauwelijks, maar ik wist dat Strify iemand nodig had dus ik ben maar gegaan. Hij huilde niet op de begrafenis, hij was gewoon helemaal stil. Wat niet Strify-achtig was. Normaal had hij een mening over alles en hij had altijd wat te zeggen. Nu was hij doodstil. Strify logeerde daarna een paar dagen bij mij, tot zijn vader vroeg of hij weer thuis kwam.

The opvolgende maanden van onze vriendschap waren intens. Strify was veel bij mij thuis, meer dan eerst, terwijl hij weer terug kwam in zijn oude leven. Ik had nooit iemand verloren, dus ik had geen idee hoe het voelde.

Maar toen ontmoetten we Luminor.

Luminor was een nieuw kind bij ons op school, en hij was een beetje raar. Hij kleedde zich in gothic stijl, met kettingen, kantjes en dat soort dingen. Maar van binnen was hij heel lief en zorgzaam. Het moment dat hij Strify zag liep hij op hem af en knuffelde hem. Strify schrok nogal, maar toen begon Luminor te praten.

“Ik weet wat je meemaakt.”ť Luminor was zijn moeder een jaar geleden verloren. Zijn vader was hierheen verhuist voor zijn werk, dus Luminor was ook alleen. Hij en ik hielpen Strify zichzelf hervinden de opvolgende maanden. Ik herinner de dag dat ik Strify weer zag, de Strify waarmee ik bevriend raakte. Hij kwam op me af op het schoolplein, grijnzend als een idioot. Toen ik die grijns zag knuffelde ik hem en kuste ik hem, en tot mijn verbazing en geluk, kuste hij mij terug.

Ik was verliefd op Jack E. Strify..

X

X

De volgende zomer brachten we door als officieel koppel. We brachten veel tijd door met Yu, Shin en Luminor. Wij vijven waren onafscheidelijk; ik had me in tijden niet zo goed gevoeld. Die zomer tussen de derde en vierde was de beste zomer ooit. Maar dat kwam allemaal naar beneden drie weken voor school weer begon. Strify’s vader ging van Birkenfield naar Berlijn verhuizen.

En Strify moest met hem mee..

X

X

Strify had geen internet waar hij ging wonen, zijn vader had het wel beloofd maar dat was een nutteloze belofte. Ik sms’te hem zo vaak mogelijk, maar niet te vaak want hij kon niet teveel sms’en. Ik belde hem zo vaak ik kon, maar het was niet genoeg.

Na 3 maanden langeafstandsrelatie maakt Strify het uit.

Ik wilde het laten werken, maar hij zei dat het was alsof je water in je handen wil houden. Het maakte niet uit hoe hard je probeert, het water lekt toch weg. Hij bleef aan de telefoon terwijl ik huilde. Ik weet niet of hij ook om mij heeft gehuild, maar terugkijkend denk ik van wel..

Het opvolgende jaar was raar voor me. Ook al kwamen Shin en Yu ook naar mijn school, het was toch raar. Ik had ook Luminor nog steeds en we kregen een nieuwe vriend, Romeo.

Strify kwam de volgende zomer een weekje langs. Hij sliep telkens ergens anders. Van Yu naar Shin naar Luminor. Hij sliep één keer bij mij, en die nacht hebben we gepraat over vanalles.

Strify vertelde dat hij geen maagd meer was. Hij had seks gehad met jongens en meisjes en hij had geprobeerd te roken, maar hij vond het niks. Hij dronk af en toe en hij had nog steeds ruzies met zijn vader. Hij zei niks over zijn broer.

We praatten over onze relatie..

Ik miste hem, en Strify miste mij, maar we waren het eens dat we niet weer samen konden zijn. Het zou te moeilijk zijn. 300 Kilometer van elkaar, met niks anders dan mobieltjes om te praten.

Ik vroeg hem of we die nacht samen konden doorbrengen, als meer dan vrienden. Mijn ouders waren naar een of ander festival en mijn kleine zusje was bij een vriendinnetje logeren. Het was alleen hij en ik, alleen in mijn huis.

Ik heb Strify mijn maagdelijkheid gegeven die nacht. Ik heb hem alles gegeven. Omdat dat is wat Strify voor me betekende toen, hij was de enige die ik wou. Maar Strify zag mij niet zo, na alles wat ik hem had gegeven. Nadat ik alles wat een mens maar kan geven had gegeven.

Ik houd nog steeds van hem; een deel van mij zal altijd van hem zijn. Hij verliet me de volgende dag en ik gaf hem een zoen. Ik moest op mijn tenen staan.

Hij was groter dan ik..


Reacties:


TwinVampire
TwinVampire zei op 25 okt 2009 - 8:05:
echt zo mooi geschreven!
Ik kan alleen de echte niet vinden maar echt leuk dat je het vertaald hebt!!
Xxx