Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 1. Phone calls and new friends..

Walking backwards.. [Bandcest]

1 okt 2009 - 15:20

868

1

281



1. Phone calls and new friends..

Ja, Kiro kan op zijn zeventiende al rijden ja.. Dit verhaal speelt zich af in duitsland, maar op de een of andere manier gelden de Amerikaanse regels. Ik heb het schoolsysteem al verandert zodat het makkelijker te begrijpen is, maar dat met dat rijbewijs kon ik echt niet veranderen.. Sorry. Ik hoop dat ik met deze uitleg de verwarring wat weg heb gehaald. Zo niet.. ZEG HET!!

“Kiro!! Yu aan de telefoon voor je!!”¯ Schreeuwde mijn kleine zusje van beneden. Ik sprong op van mijn bed, legde mijn manga neer en liep naar beneden. Mijn zusje gaf mij de telefoon en ik bracht hem naar mijn oor. “What’s up?”¯ Vroeg ik terwijl ik met de draagbare telefoon weer naar mijn kamer liep.

“Hey. Weet je nog dat ik je vertelde dat het huis tegenover ons verkocht was? Nou ze zijn er en er is een tweeling bij. Ik heb ze uitgenodigd om zo even bij mij te hangen. Jij komt ook. Ik heb Romeo al gebeld dus je moet alleen nog even Shin bellen.”¯ Vertelde Yu. Ik pakte een shirt uit mijn kast. “En Luminor?”¯ Vroeg ik. “Die is ergens heen met zijn nieuwe vriendje, Jet.”¯ Kreeg ik als antwoord. “Oke, ik ben er in een half uurtje.”¯ Zei ik. “Seeya!”¯ Zei Yu en hij hing op. Ik deed mijn skinny jeans en shirt aan. Net als mijn leren jasje en pakte mijn mobieltje. Ik belde Shin.

“Morge..”¯ Antwoordde hij lui.
“Tis al middag, maar wat doe je nu?”¯ Vroeg ik en ik slaagde in het aantrekken van mijn schoenen met één hand. “Niets. Hoezo?”¯ Zei Shin. “Nou, Yu wil dat we komen. Hij heeft nieuwe vrienden gemaakt met die mensen die tegenover hem zijn gaan wonen.”¯ Zei ik en ik pakte mijn autosleutels en portemonnee.

“Tuurlijk. Kom je me wel ophalen dan?”¯ Vroeg Shin met een beleefde stem. Ik lachte.

“Je hoeft het niet te vragen. Het is je gegeven. Ik ben er over 5 minuten.”¯ Zei ik terwijl ik de trap af liep naar de keuken, waar mijn moeder lunch voor haarzelf en mijn zusje aan het maken was.

“Wil je ook wat?”¯ Vroeg mijn moeder me.
“Nee, ik ga naar Yu. Als dat goed is?”¯ Vroeg ik haar. Ze knikte en liep naar de koelkast. Daar pakte ze een grote fles cola. Ik grijnsde.

“Nooit ergens heengaan met lege handen.”¯ Zei ze terwijl ze mij ze fles gaf.

“Dankje mam.”¯ Zei ik en ik aaide mijn zusje even over haar haar. Ik liep naar mijn auto en startte hem. Ik was zeventien en ik zat in de 6de klas. Ik was de kleinste van al mijn vrienden, maar wel de enige met een rijbewijs. Ik reed 2 minuten voor ik al bij Shin aankwam. Ik toeterde en wachtte. Niet veel later ging de voordeur open en kwam Shin naar buiten. Hij deed de voordeur op slot met zijn huissleutel en rende naar mijn auto.

“Hey”¯ Zei hij. Shin was mijn oudste vriend, we hadden elkaar op de kleuterschool ontmoet en we zijn nooit gestopt met vrienden zijn. Hij had geblondeerd haar en grijs-groene ogen.

“What’s up?”¯ Vroeg ik terwijl ik begon te rijden. Shin zuchtte diep en zakte wat onderuit.

“Ik heb nog een droom over Yu gehad.”¯ Zei hij lichtelijk blozend.

“Oh Shin. Ik ben gevleid. Maar ik denk niet dat wij seks moeten hebben, het.. het zou onze vriendschap verpesten..”¯ Zei ik overdreven dramatisch. Shin sloeg me op mijn arm.
“Nee!! Yu!! Als in Y-U, niet Y-O-U!!”¯ Riep Shin terwijl hij rood werd, helemaal uit het veld geslagen bij het idee van hij en ik die seks hebben. Ik wist wat hij bedoelde. Shin heeft natte dromen over Yu sinds een jaar ofso. Hij wist alleen nog steeds niet of hij nou iets voor Yu voelde of dat het gewoon de hormonen waren. Shin had het nooit aan Yu verteld, hij was te beschaamd. En hij had mij laten zweren dat ik het ook nooit aan iemand zou vertellen.

“Je zou het hem gewoon duidelijk moeten maken.”¯ Zei ik tegen hem. Shin schudde hevig met zijn hoofd.

“NEE!! We hadden seks in de fontein voor het winkelcentrum, in het DAGlicht!!”¯ Gilde Shin uit. Ik ging bijna dood van het lachen.

“Sorry.. Maar de fontein?!”¯ Vroeg ik en ik keek vlug naar hem voor ik weer naar de weg keek.

“Ja. En het ergste is dat ik er van genoot.”¯ Mompelde Shin. Het duurde even voor ik doorhad wat hij daarmee bedoelde.

“Echt?”¯ Vroeg ik hem wat serieuzer. Shin knikte.

“Kunnen we het onderwerp veranderen?”¯ Shin klonk alsof hij een beetje ongemakkelijk voelde. Hij verplaatste zijn voeten een beetje en schopte per ongeluk tegen de fles cola; en hij pakte hem op. “Cola?”¯

“Mijn moeder.”¯ Zei ik simpelweg.

“Ah..”¯ Zei hij, begrijpend wat ik bedoelde. “Dus wat was dat nou over Yu en nieuwe mensen?”¯ Vroeg Shin lichtelijk blozend.

“Yu heeft twee nieuwe mensen uitgenodigd om vandaag bij hem wat te hangen. Hij zei dat het een tweeling was, maar hij noemde geen geslacht. En hij zei dat Romeo ook kwam. Daarna zei hij dat ik jou op moest halen en dat Luminor weg was met Jetsam.”¯ Zei ik om Shin’s vraag te beatwoorden. “En tien minuten geleden lag ik nog shirtloos een manga te lezen in mijn bed.”¯ Voeg ik eraan toe.

“Welke manga?”¯

“Angel Sanctuary.”¯ Antwoordde ik. Shin maakte een goedkeurend geluidje terwijl ik Yu’s straat in draaide. Ik parkeerde op de oprit en stapte uit. Shin volgde me, met de fles cola in zijn hand. Ik strekte me wat uit en een stem riep onze namen. We draaiden ons om en Romeo liep op ons af.


Reacties:


dms136
dms136 zei op 29 sep 2009 - 19:43:
Veder VDER VDERC

i love it
XXXx