Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 3. Flirts and dreams..

Walking backwards.. [Bandcest]

30 sep 2009 - 14:43

977

1

327



3. Flirts and dreams..

“Kiro? Wie doet jouw haar?”¯ Vroeg Jake me nadat Yu op de grond tegen zijn kast was gaan zitten, en een broek aan had getrokken natuurlijk. Ik viel weer terug naar de realiteit en haalde mijn vinger door mijn haar. Het kwam tot mijn schouders in vele oneven laagjes en was bloedrood met zwarte plukken.

“Mijn moeders kapster. Ik moest er met mijn eigen geld voor betalen, wat best balen was, maar ik ben blij met het resultaat.”¯ Antwoordde ik. Jake kroop naar me toe en speelde wat met mijn haar. Zijn gezicht was heel dichtbij de mijne. En het ergste was, hij zat tussen mijn knieën en raakte mijn gezicht aan. Ik bloosde een beetje.

Of ik hoopte dat het een KLEIN beetje was.

“hm..”¯ Zei Jake en hij haalde wat van zijn eigen haar uit zijn gezicht. Ik zag dat hij een wenkbrauw piercing had. “Je zou een goede blondine zijn.”¯ Concludeerde hij.

“Flirt.”¯ Kuchte Tim. Jake draaide zijn hoofd naar alle grijnzende gezichten.

“Niet!”¯ Zei Jake en hij kroop bij me weg. “Ik observeer en geef mijn mening. Kiro zou een goede blondine zijn.”¯ Zei hij en hij draaide zich weer naar mij. “Ik zou je haar kunnen doen. Mijn tante heeft het me een tijd geleden geleerd. En ik ben er best goed in.”¯

“Ja, dat is waar.”¯ Zei Tim, “Hij heeft mijn haar ook geverfd en geknipt.”¯

“Is dit dan niet je natuurlijke kleur?”¯ Vroeg Shin terwijl hij Tim’s haar bestudeerde.

“Nee. Ik ben eigenlijk licht bruin.”¯ Antwoordde Tim hem.

Daarna vielen we apart in onze eigen gesprekken. Yu, Jake en ik praatten over muziek, en haar. Omdat Yu en ik beiden ons haar geverfd hadden en we beiden van muziek hielden. We klooiden wat voor een paar uur, tot Tim’s en Jake’s moeder sms’te dat ze moesten helpen met uitladen en inruimen.

“We moeten gaan.”¯ Zei Tim, en hij stond op terwijl hij de rest van zijn cola naar binnen goot. Jake’s gezicht betrok een beetje en hij stond ook op en ik ook.

“Wat zijn jullie telefoonnummers?”¯ Vroeg ik terwijl ik mijn telefoon pakte. Iedereen pakte zijn mobiel daarna.

“Sms’en jullie ook?”¯ Vroeg Jake terwijl we naar beneden liepen.

“Yep.”¯ Zeiden Yu en ik tegelijk.

“Ik ook, maar ik heb een limiet; zij hebben onbeperkt, etters..”¯ Zei Romeo terwijl hij naar mij en Yu wees. Yu en ik gaven elkaar een high five en lachten. Beneden zei ik dat ik ook ging. Dus iedereen begon met knuffelen.

Ik knuffelde al mijn vrienden.

“Hoe ga jij naar huis?”¯ Vroeg ik Shin.

“Met jou natuurlijk. Yu gaat hier niet weg en Romeo’s huis is de andere kant op.”¯ Zei Shin toen we als eerst door de voordeur liepen. Tim en Jake volgden ons en Yu en Romeo bleven achter. We kwamen aan bij de auto en ik draaide me om om Tim te omhelzen. Hij was dun en gespierd onder zijn kleren. Toen ik Jake omhelsde drukte hij op mijn rug, waardoor ik dichter tegen hem aan kwam te staan.

“Ik sms je later.”¯ Fluisterde hij in mijn oor.

“Ik kijk er naar uit.”¯ Zei ik, proberend om niet teveel uit het veld geslagen te zijn door zijn mooie verschijning. Shin en ik stapten in mijn auto en reden weg. We reden Yu’s straat uit toen ik hevig begon te blozen.

“O mijn god, hij is zo SCHATTIG!”¯ Zei ik luid.

“Jake? Ja, maar je mag hem hebben.”¯ Zei Shin.

“Goed zo, want hij is van mij!”¯ Zei ik tegen Shin. Toen was er een kleine stilte van een paar seconden.

“Ik denk dat ik Yu ga vertellen over mijn seksdromen met hem.”¯ Kwam er uit het niets uit Shin’s mond. Ik trok mijn handen terug, waardoor de auto begon te slingeren. Shin greep het handvat op de deur van de schrik. Snel kreeg ik de auto weer recht op de rijbaan. Gelukkig is het hier rustig en waren er geen auto’s vlakbij ons.

“Jeetje mina! Kiro!”¯ Riep Shin.

“Inderdaad jeetje mina!! Je gaat het Yu vertellen?!”¯ Vroeg ik onnodig. Shin bloosde een beetje.

“Ja, ik denk het. Ik bedoel.. Het is net uit met zijn laatste vriendinnetje en nu is hij single..”¯ Dwaalde Shin af.

“Shin. Geloof me, met iemand gaan waar je gevoelens voor hebt gaat NOOIT zoals je wilt.”¯ Zei ik, Strify naar boven brengend. Toen was er weer een moment van stilte.

“Hoe WEET jij altijd dit soort dingen? Ben je helderziend ofso? Want jij weet altijd wat ik denk!”¯ Zei Shin.

“Weet ik veel; maar serieus. Nadat je het hem verteld, verwacht niet dat hij je op zijn bed gooit en de liefde met je bedrijft. Dat gebeurt alleen in films en anime, Shin!”¯ Zei ik. Shin zuchtte en haalde zijn hand door zijn haar.

“Weet ik.. Maar ik wil dit echt niet geheim meer van hem houden. Weet je dat ik all mijn dromen die ik over hem had heb opgeschreven? Inclusief die van vannacht. Ik had zevenentwintig dromen ALLEEN over hem en mij die seks hebben.”¯ Zei Shin, “En dan hebben we het nog niet eens over de dromen met hem en mij in een meer romantischer manier.”¯

“Ik houd van dat soort dromen.. De romantische. Ik wil er nooit wakker van worden.”¯ Zei ik terwijl ik stopte voor Shin’s huis. Shin maakte zijn autoriem los, maar hij stapte niet ui.

“Vind je Strify nog steeds leuk?”¯ Vroeg hij nieuwsgierig. Ik zuchtte.

“Ja.”¯ Zei ik tegen hem. “Vind je Yu leuk? Of de Yu in je dromen?”¯ Vroeg ik hem. Ik was niet nieuwsgierig, oké een beetje wel, maar ik vroeg de vraag meer om Shin aan het denken te zetten over wat hij moest doen. Iemand vertellen dat je zulke dromen over ze hebt laat zien dat je ze niet uit je hoofd kan krijgen, zelfs niet in je slaap.

Wat waarschijnlijk betekend dat je ze ECHT leuk vind, of dat je ontzettend bang bent. En ik denk niet dat het het laatste was bij Shin.

X

X


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 12 okt 2009 - 22:23:
echt fucking mooi verhaal! ik lees morgen wel verder!! xx