Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 4. Cutting and healing..

Walking backwards.. [Bandcest]

1 okt 2009 - 15:22

1417

3

262



4. Cutting and healing..

X

X

De opvolgende dagen zat ik veel thuis; sms’en met Jake was alsof er geen morgen bestond..

Ik kwam veel over hem te weten.

Hij ging naar onze school en was Bi, maar hij hield meer van mannen. Zijn sterrenbeeld was maagd en hij hield van zure snoepjes. Hij haatte chocola en hij hield van beauty salon dingen; haar doen, nagels, make-up en massages. Zijn ouders waren gescheiden toen hij klein was en hij woont met zijn moeder, broer en stiefvader. En in zijn vrije tijd schreef en zong hij liedjes.

Hij floot onder de douche. En had zijn eerste kus toen hij 11 was. Hij hield van horror films, maar hij had wel een hekel aan kamperen.

En hij was zo’n flirt!

Vandaag zou ik naar zijn huis gaan zodat hij mijn haar kon doen. Maar hij liet me een belofte maken dat hij alles met mijn haar mocht toen, zonder dat ik tegenstribbelde. I zei dat ik dat zou doen als hij me een zoen zou geven als ik dat deed.

Dus vandaag zou ik een aantal uur bij Jake zijn, terwijl hij mijn haar deed, en ik zou een zoen krijgen aan het eind van de dag.

Kan je zeggen: Win-win situatie?

Ik reed naar Jake’s huis, en parkeerde in de straat. Daarna liep ik naar de voordeur en belde aan. Een vrouw, die net zo lang was als ik, opende de deur. Ze glimlachte en liet me binnen.

“Jij moet Kiro zijn. Ik ben de moeder van Tim en Jake.”¯ Zei ze en ze schudde mijn hand. “Jake’s kamer is de laatste deur rechts.”¯ Zei ze en ze wees naar de gang. Ik bedankte haar en liep door de gang. Ik klopte op de laatste deur rechts en opende de deur. Jake stond in het midden van de kamer, en droeg een grijs shirt dat onder de verfvlekken zat en een versleten broek. Hij grijnsde toen ik binnenkwam.

“Hey cutie!”¯ Groette hij mij en hij maakte een gebaar dat ik kon gaan zitten. Er stond een kruk in het midden van de kamer, op een stuk plastic. Op een tafeltje ernaast stonden allemaal spullen, verf, kam, schaar enz.

“Hey, wie noem je een cutie?”¯ Zei ik terwijl ik mijn jas uitdeed en hem op zijn bed gooide; daarna ging ik zitten en Jake deed een kappers jas om bij mij.

“Jou, duh..”¯ Zei hij. Ik giechelde.

Ik GIECHELDE? Hoe zielig kan ik worden?!

“Klaar?”¯ Zei Jake en hij trok een paar handschoenen aan.

“Doen dan maar hè?”¯ Zei ik enthousiast.

“Dus..”¯ Zei Jake.

“Dus..”¯

“Nog iets leuks gebeurt?”¯ Vroeg hij van achter me.

“Nou.. Ehm.. Er is dus een hele lekkere jongen, hè?”¯

“Oh, interessant.”¯ Zei hij terwijl hij nog wat folie in mijn haar deed.

“Ja, en hij sms’t me nou al een paar dagen. Man.. Hij is de grootste flirt die ik ken!”¯ Zei ik.

“Ik ben geen flirt!”¯ Jake trok speels aan een plukje haar.

“Je bent de GROOTSTE flirt ooit! En het verbaasd me hoe je alles op een flirtende manier kan zeggen.”¯ Lachte ik.

“Niet alles.. Alleen alles waarover tot nu toe hebben gepraat.”¯ Zei hij.

“Daar is het weer,”¯ Zei ik. “Je bent een flirt, geef het nou maar toe!”¯

Jake snoof. We praatten over films, en dingen, en toen verplaatste het onderwerp zich naar seks. Ik weet niet meer goed hoe. Het was een beetje raar als je het mij vraagt, maar niet volgens Jake. Hij was er vrij nonchalant over.

“Wanneer ben je ontmaagd?”¯ Vroeg ik toen hij mijn haar begon te verven.

“Vorig jaar. Ze was mijn eerste liefde, maar toen ging ze vreemd en maakt ik het uit.”¯ Vertelde Jake. Hij klonk niet heel verdrietig, meer droefgeestig. “Ze was heel leuk,”¯ Zei hij zacht. “Jij?”¯

“Twee jaar geleden, zomer, ook mijn eerste liefde. Hij was een beetje raar en niet mijn type. Maar je valt meestal voor de mensen die anders zijn dan je je had voorgesteld. Ik houd van bruine ogen, de zijne waren blauw. Ik houd van zachtaardige jongens; hij was vrij ruig.”¯

“Denk je wel eens aan hem?”¯ Vroeg Jake me stilletjes.

Lieg! Lieg!! LIEG!!

“Niet zo vaak meer.”¯ Ik voelde Jake achter me ontspannen. Niet helemaal gelogen, maar wel zoiets..

Ik dacht aan Strify een paar keer per dag, meestal, maar ik huilde mijn ogen niet meer uit als ik zijn lievelings eten zag of zijn favoriete merk zonnebrillen.

“Ik ook niet.”¯ Zei Jake. Daarna viel hij stil, alsof hij zich totaal concentreerde op mijn haar. Hij zette wat muziek op, wat de tijd sneller liet gaan. Toen moesten we even wachten tot de verf was ingetrokken.

“Dus, als je een dier zo zijn, welk dier zou je willen zijn?”¯ Vroeg ik Jake. Jake dacht even diep na.

“Een aap.”¯ Zei hij met een knikje.

“Je zou een schattige aap zijn!”¯ Lachte ik lievig, Jake voorstellend met een klein staartje, oren en een banaan.

“Jij?”¯ Vroeg hij.

Het spelletje ging zo door voor een tijdje, tot Jake me naar de badkamer sleepte en de kraan open draaide. Daarna duwde hij mijn hoofd eronder.

“Ik ga de verf eruit spoelen.”¯ Zei hij en hij stopte zijn handen in mijn haar. Ik voelde mijn knieën slap worden toen hij trok, waste, speelde en schrobde.

Ik vond het geweldig als mensen met mijn haar speelden. Het maakte me sneller opgewonden dan wat dan ook.

Waarneer heeft hij bruin in mijn haar gedaan? Vroeg ik mezelf af toen ik geel en bruin weg zag spoelen. Nadat het water helderder begon te worden deed Jake de kraan uit en begon hij mijn haar te drogen.

“Niet kijken.”¯ Zei hij toen hij me weer overeind zette. Hij ging verder met mijn haar drogen. Daarna bracht hij me weer naar zijn kamer, zette mij weer op de kruk en pakte een schaar.

“Je hebt mooi haar.”¯ Zei Jake nonchalant toen hij begon te knippen.

“Dankje, waarneer heb je bruin in mijn haar gedaan?”¯ Vroeg ik.

“Toen we naar Greenday begonnen te luisteren.”¯ Antwoordde hij.

Na een tijdje keek Jake of alles recht was en woelde hij wat door mijn haar. Daarna hielp hij me overeind en liepen we weer naar de badkamer. Ik stond met mijn rug naar de spiegel toen hij mijn haar föhnde.

Jake pakte een kam, en haarlak. Hij stijlde en stylde mijn haar en toen hij klaar was stapte hij naar achter.

“Ik had gelijk, je ziet er goed uit als blondje.”¯ Zei hij triomfantelijk toen hij me omdraaide naar de spiegel.

Mijn mond viel open..

De bovenste helft van mijn haar was blond en de onderste helft bruin. Ik had een ietsjes langere blonde lok die mijn kaak streelde. De achterkant van mijn haar stond rechtop, wat mijn haar veel volume gaf. En het blonde liet mijn grijze ogen blauw lijken.

“Ik heb er wat bruin in gedaan zodat het blonde niet te overheersend zou zijn. Maar je kan deze stijl absoluut hebben. Een beetje asymmetrisch en slordig. Je kan het stijlen of ermee doen wat je wilt, het is veelzijdig.”¯ Zei Jake terwijl hij mijn haar nog eens bekeek.

“Het ziet er geweldig uit!!”¯ Riep ik uit.

“Je vind het leuk?”¯

“Ik houd ervan!”¯ Zei ik en dat was waar. Het was een goede verandering; ik had rood en zwart haar sinds Strify langs was geweest.

“En je hebt me mijn gang laten gaan.”¯ Zei Jake. Ik snapte wat hij bedoelde.

De zoen.

Ik keen naar hem in de spiegel; hij plaatste zijn handen op mijn schouders en draaide me rond, zodat ik naar hem toe stond. Ik keen op naar hem, en realiseerde dat Jake lang was, minstens een kop groter dan ik was. Hij sloot de badkamerdeur en deed hem op slot. Ik beet op mijn lip toen Jake zijn nagels over mijn nek door mijn haar liet gaan. Hij trok zachtjes aan mijn haar, mijn hoofd naar achter trekkend en kuste me.

Dit was geen tongzoen.

Jake’s open-mond-maar-geen-tong-zoen was LEKKER!

Ik sloeg mijn armen om zijn middel en trok hem tegen me aan. Onze benen en heupen raakten elkaar. Mijn vingers gleden over zijn rug en Jake gleed met een van zijn handen in mijn achterzak en met de ander trok hij weer zachtjes aan mijn haar. Ik voelde lucht mijn longen ontsnappen.

Mijn telefoon ging af in mijn zak.

Vanwege de positie waar we in stonden, voelden we beide de vibratie. En vanwege de plotselinge vibratie sprongen we beide achteruit van schrik, en schaamte. Mijn hart sloeg snel en ik keek naar Jake, die aan het blozen was terwijl ik mijn mobieltje uit mijn zak haalde en opnam.

“Hallo.”¯ Zei ik, proberend niet boos te klinken. Er was een seconde stilte en toen begon de stem te praten.

Mijn hart stopte..

“Hallo, Kiro.”¯


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 19 jan 2011 - 19:00:
teminste hij lijkt d'rop


dreamerangel
dreamerangel zei op 19 jan 2011 - 18:55:
omg
JAKE IS ZOOOOOOO BILL!


cocoloco
cocoloco zei op 12 okt 2009 - 22:35:
zo met open mond en zonder tong zoenen heet bakstenen tellen. vraag niet waarom maar dat zij mijn moeder laatst. XD